Temiz Kurulum (Format) Sonrası Driver Kurulumu

Kutluhan Özbakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba shiftdelete.net ailesi bir sorum var bunun için size danışmak istedim. Elimde bir toplama bilgisayar var ben buna temiz kurulum yapmak istiyorum (Windows 10 Pro).Kurulum sonrasında bildiğim kadarıyla windows otomatik olarak internet aracılığı ile driverları yüklüyor.Fakat güncel olup olmadığını anlayabilir miyim? Ya da en sağlam hangi şekilde driverları kurabilirim? ( driver yükleme programlarına güvenmiyorum virüs veya yanlış dosya yükliyebiliyorlar)

Teşekkürler,iyi çalışmalar.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Merhaba shiftdelete.net ailesi bir sorum var bunun için size danışmak istedim. Elimde bir toplama bilgisayar var ben buna temiz kurulum yapmak istiyorum (Windows 10 Pro).Kurulum sonrasında bildiğim kadarıyla windows otomatik olarak internet aracılığı ile driverları yüklüyor.Fakat güncel olup olmadığını anlayabilir miyim? Ya da en sağlam hangi şekilde driverları kurabilirim? ( driver yükleme programlarına güvenmiyorum virüs veya yanlış dosya yükliyebiliyorlar)

Driver yükleme programı ile yapma zaten. Yapacaksan DRPSU ile yap. Ürünün üstündeki donanımların markalarına göre sitesinden indir. En sağlamı.

Kutluhan Özbakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Driver yükleme programı ile yapma zaten. Yapacaksan DRPSU ile yap. Ürünün üstündeki donanımların markalarına göre sitesinden indir. En sağlamı.

Yorumunuz için teşekkür ederim, peki sizce temiz kurulum sonrası windowsun kendi yüklediği driverlar güvenilir midir yoksa güncellemek şart mı?

Arizona igolası

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Win 10 Pro sürekli kendini güncelliyor, bundan dolayı bu güncellemelerde driver'ları güncelliyodur. Bence şart değil ama yinede sitesinden indirmelisin. Adminin de dediği gibi en sağlamı bu.

Kutluhan Özbakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İnternette driver pack solution için yorumlar çok olumlu en kötü ihtimal sanırım iş görebilir