S
SDN Okuru
SDN Okuru
tekrar odin moda aldığımızda cihaz n910 c gözüküyor
Arkadaşlar Önce Polonya romunu, sonrasında ise anlatıldığı şekli ile Türkiye 4.4.4 Rom unu yükledim ama cihaz 4.4.4 değil 5.01 olarak açıldı ? nerede yanlış yapmış olabilirim,
Mrb arkadaşlar. Turkcell den note 4 cihazımı yeni aldım sayılır. Dolayısıyla lollipop güncellemesinide alamadım. Site de verilen gibi rootlayıp 5.0.1 e yükseltirsem cihazım garanti dışı olur mu ? Malatya da yaşıyorum burdaki servise götürdüm daha gelmemiş lollipop. Serviste yükleten arkadaşlar serviste yapılan güncelleme sonrası turkcell uygulamaları gidiyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
Kardeşim bende malatyadayım o eşek servis bir cacıktan anlamıyor güven teknik kadar rezil bir servis daha görmedim adam play store dan uygulama yüklenen cihazların garanti dışı kalacağını iddia ediyorNote 3 ü olan bi adama youtube ve facebook tan virüs girmiş dedi bana da cihazınızda virüs var dediler dedim bu cihazda bi virüs bulun hediye edeyim size
35 lira ücret istiyor garantili cihazın formatına
İçin rahat olsun göm gitsin bu eşekler bi cacıktan anlamıyor
Hocam garanti dışı kalacağını pek sanmıyorum çünkü cihazın sayacı oynamıyor . Ben rom attıktan sonra götürdüm servise kimse anlamadı zatenHocam öncelikle cevap yazdığın için tşk ederim. Cihaz garanti dışı kalır diye endişeleniyorum. 1 hafta evvel sıfır aldım. ama yorumunuz biraz içimi rahatlattı. Başka önerisi olan arkadaşlar yazarsan sevinirim. İyi forumlar
dostum birsey soracagım bu işlei yaptıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına dondur diyerek formatlarsak telefon ıcındeki romu silermi yoksa orjınalınde oldugu gibi sadece fabrika ayarlarınamı sıfırlar?bunu sormamın sebebi daha once telefonuma rom attıgımda bır sure sonra fabrika ayarlarına dondur dedigimde telefon sadece bos bı ekranda acılmıstı yani içindeki romuda silmişti bundada boyle bi durum soz konusu olurmu?simdiden tesekkur ederim
Allah razı olsun paylaşım için hemen uyguluyorum. Ben yalnız yukardaki batarya kalibrasyonu galiba onu tam olarak anlamadım sırasıyla ne yapılması gerektiğini yazar mısın ? Şarjı full dolunca mı reset atıcaz gibi önemli çünkü sırf şarj sorunu yüzünden g3 falan vazgeçip note 4 aldım daha bir hafta olmadı yüzümü kara çıkarmasınOlabilir hocamVALLAHİ 5.0.1 mükemmel olmuş kamera özellikleri filan eklenmiş hız bildiğiniz taş zaten
sadece kuran arkadaşlara tavsiyem *#0228# yapıp bi temizlesinler %100 ve şarja takılıyken ardından bi reset atsınlar telefona şarjda kalmaya devam etsin o ara çünkü batarya kayıt dosyasından dolayı şarjda sıkıntı çıkabiliyor
(Ben böyle yapınca oluyor diye biliyorum yanlış bilgi var ise düzeltirseniz sevinirim
)
Başlamadan önce dikkat etmeniz gereken şey cihaz modelinizin mutlaka ve mutlaka N9100CQ olmasıdır.
Bazı arkadaşlar gibi bende dosyaları Rar dan çıkaramadım. Winrar 5.21 son sürüm ile denedim yine olmadı. Yapan arkadaşlar bir yardımcı olursa çok sevinirim.