Turkcell'den Alınma Samsung Galaxy Note 4 Cihazlara Lollipop Kurulumu

ahmetking-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Winrardan açamayan arkadaşlar http://www.rarlab.com/ Burdan son sürüm winrar'ı indirin sorun çözülecektir . Bilgisayarınızın 32 bit veya 64 bit durumuna göre kurarsanız hiç sıkıntı yaşamazsınız . Crack'ini burdan paylaşmıyorum siteyi sıkıntıya sokmayalım isteyen olursa mesaj atsın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android system recovery 3e modunu geçip download menüsüne nasıl girebilirim ne yaptıysam geçemedim bu aşamayı lollipop 5.0.1 kurmak istiyorum bilen yardımcı olurmu acaba ?

mucipoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Önce Polonya romunu, sonrasında ise anlatıldığı şekli ile Türkiye 4.4.4 Rom unu yükledim ama cihaz 4.4.4 değil 5.01 olarak açıldı ? nerede yanlış yapmış olabilirim,

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar Önce Polonya romunu, sonrasında ise anlatıldığı şekli ile Türkiye 4.4.4 Rom unu yükledim ama cihaz 4.4.4 değil 5.01 olarak açıldı ? nerede yanlış yapmış olabilirim,

Tamam arkadaşlar sorunu buldum, odin ile Türkiye romunu yüklerken ilgili yerlerde işaretlemeyi unutmuşum, şimdi oldu emeği geçenlere teşekkür ederim.

morkaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sağolun turkcell in saçmalıklarından kurtuldum sonunda

JohnWick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaşlar. Turkcell den note 4 cihazımı yeni aldım sayılır. Dolayısıyla lollipop güncellemesinide alamadım. Site de verilen gibi rootlayıp 5.0.1 e yükseltirsem cihazım garanti dışı olur mu ? Malatya da yaşıyorum burdaki servise götürdüm daha gelmemiş lollipop. Serviste yükleten arkadaşlar serviste yapılan güncelleme sonrası turkcell uygulamaları gidiyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Johnwick

Burada rootlama yapılmıyor sadece ROM atılıyor. Benim telefonda Turkcell telefonu bu yöntemle yaptım ve oldu güncellemeyi hemen aldım. Diğer türlü servise versem bile üzerinde orijinal rom var sorun çıkacağını sanmıyorum. Bu yöntemle benim bir saatimi aldı hepsi.

ahmetking-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaşlar. Turkcell den note 4 cihazımı yeni aldım sayılır. Dolayısıyla lollipop güncellemesinide alamadım. Site de verilen gibi rootlayıp 5.0.1 e yükseltirsem cihazım garanti dışı olur mu ? Malatya da yaşıyorum burdaki servise götürdüm daha gelmemiş lollipop. Serviste yükleten arkadaşlar serviste yapılan güncelleme sonrası turkcell uygulamaları gidiyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

Kardeşim bende malatyadayım o eşek servis bir cacıktan anlamıyor güven teknik kadar rezil bir servis daha görmedim adam play store dan uygulama yüklenen cihazların garanti dışı kalacağını iddia ediyor :D Note 3 ü olan bi adama youtube ve facebook tan virüs girmiş dedi bana da cihazınızda virüs var dediler dedim bu cihazda bi virüs bulun hediye edeyim size :D 35 lira ücret istiyor garantili cihazın formatına :D İçin rahat olsun göm gitsin bu eşekler bi cacıktan anlamıyor

unicornn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende turkcell note 4 sahibiyim ilk sayfadaki yönergeleri takip ederek kurulumu yaptım güncelleme geldi 5.01 oldu gayet güzel ve hızlı önceki 4.4.4 turkcell romda boştaki ram 700 kusur ram vardı şimdi ise 1.10 gb boşta gereksiz turkcell uygulamalarıda gitti samsung telefonumuz var samsungun çıkardığı orjinal romu kuramıyoruz ya varmı böyle bir şey turkceli aradım kaç kere mail attım yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar bide çok komik kurun direk orjinal samsung olsun kurtulun turkcell rom dan

JohnWick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kardeşim bende malatyadayım o eşek servis bir cacıktan anlamıyor güven teknik kadar rezil bir servis daha görmedim adam play store dan uygulama yüklenen cihazların garanti dışı kalacağını iddia ediyor :D Note 3 ü olan bi adama youtube ve facebook tan virüs girmiş dedi bana da cihazınızda virüs var dediler dedim bu cihazda bi virüs bulun hediye edeyim size :D 35 lira ücret istiyor garantili cihazın formatına :D İçin rahat olsun göm gitsin bu eşekler bi cacıktan anlamıyor

Hocam öncelikle cevap yazdığın için tşk ederim. Cihaz garanti dışı kalır diye endişeleniyorum. 1 hafta evvel sıfır aldım. ama yorumunuz biraz içimi rahatlattı. Başka önerisi olan arkadaşlar yazarsan sevinirim. İyi forumlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam öncelikle cevap yazdığın için tşk ederim. Cihaz garanti dışı kalır diye endişeleniyorum. 1 hafta evvel sıfır aldım. ama yorumunuz biraz içimi rahatlattı. Başka önerisi olan arkadaşlar yazarsan sevinirim. İyi forumlar
Hocam garanti dışı kalacağını pek sanmıyorum çünkü cihazın sayacı oynamıyor . Ben rom attıktan sonra götürdüm servise kimse anlamadı zaten :) ayrıca güven tekniği de samsung'u arayıp şikayet ettim
Samsungda çalışan kimse cihazını bilmiyor arayıp hata söyledim bir kaç telefondan örnek verdim
Adam bana başka telefonlardan örnek verecekseniz onlarda not alma yok dedi .
Dedim lg'de mi not alma yok . Akıllı bekleme Ve akıllı video bile var ne notundan bahsediyorsunuz dedim
Sesi kısıldı teknik destekdeki adamın :D Ben yaptım pişman mıyım VALLAHİ zerre kadar umrumda değil yarın 5.0.1'e iyileştirme gelse siz yine bekleyebilirsiniz . Hem samsung'un orjinal romunu atıp garanti dışı kalacağını da pek sanmıyorum :) Ki garanti ne işe yarıyor samsungda o da tartışılır ya neyse :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sizden ALLAH RAZI OLSUN.
aylardır şebeke sorunum vardı sorun halloldu. en çok bunun için istiyordum.
turkcell in gerekesiz uygulamaları gitti.
süper bir 5.01 li telefonum oldu geçişler ve kamera harika. telefonumu şimdi sevdim.
teşekkürler, paylaşımda bulunanlar ve vesile olanlara...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum birsey soracagım bu işlei yaptıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına dondur diyerek formatlarsak telefon ıcındeki romu silermi yoksa orjınalınde oldugu gibi sadece fabrika ayarlarınamı sıfırlar?bunu sormamın sebebi daha once telefonuma rom attıgımda bır sure sonra fabrika ayarlarına dondur dedigimde telefon sadece bos bı ekranda acılmıstı yani içindeki romuda silmişti bundada boyle bi durum soz konusu olurmu?simdiden tesekkur ederim

unicornn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum birsey soracagım bu işlei yaptıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına dondur diyerek formatlarsak telefon ıcındeki romu silermi yoksa orjınalınde oldugu gibi sadece fabrika ayarlarınamı sıfırlar?bunu sormamın sebebi daha once telefonuma rom attıgımda bır sure sonra fabrika ayarlarına dondur dedigimde telefon sadece bos bı ekranda acılmıstı yani içindeki romuda silmişti bundada boyle bi durum soz konusu olurmu?simdiden tesekkur ederim

Doğru yüklediğiniz takdirde wipe veya fabrika ayarına dönseniz bile andorid 5.01 gelicektir. Önceki romuna dönmez.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Olabilir hocam :) VALLAHİ 5.0.1 mükemmel olmuş kamera özellikleri filan eklenmiş hız bildiğiniz taş zaten :D sadece kuran arkadaşlara tavsiyem *#0228# yapıp bi temizlesinler %100 ve şarja takılıyken ardından bi reset atsınlar telefona şarjda kalmaya devam etsin o ara çünkü batarya kayıt dosyasından dolayı şarjda sıkıntı çıkabiliyor :) (Ben böyle yapınca oluyor diye biliyorum yanlış bilgi var ise düzeltirseniz sevinirim :) )
Allah razı olsun paylaşım için hemen uyguluyorum. Ben yalnız yukardaki batarya kalibrasyonu galiba onu tam olarak anlamadım sırasıyla ne yapılması gerektiğini yazar mısın ? Şarjı full dolunca mı reset atıcaz gibi önemli çünkü sırf şarj sorunu yüzünden g3 falan vazgeçip note 4 aldım daha bir hafta olmadı yüzümü kara çıkarmasın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Başlamadan önce dikkat etmeniz gereken şey cihaz modelinizin mutlaka ve mutlaka N9100CQ olmasıdı

BENİM CİHAZ KODU SM-N910CQ yazıyor sıkıntı olurmu acaba

ahmetking-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam size üzücü bir haberim var ne yazık ki telefonunuz g3'e oranla en fazla 1 saat daha fazla ekran süresi alacak. Şarj %100 olduğunda bataryanızı kalibre edin eğer sıkıntı var ise zaten yeniden şarj olmaya başlayacaktır aksi takdirde son oluru odur hocam ki ben telefonu sattım :) şarjından dolayı gidip mx4 aldım nasip ya ölü piksel çıktı garantiye yolladım değişim işlemi uygulanacak :)

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
5.0.1 sürümünden uzak durun arkadaşlar.Hiç tavsiye etmem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
akşam bayağı mücadele ettim ama sonunda başardım. yararlı bilgi için tşk ederim inşalah ilerde sıkıntı çıkmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bazı arkadaşlar gibi bende Rar dan çıkaramadım dosyaları Winrar 5.21 son sürüm ile denedim onunla da olmadı. Yapan arkadaşlar bir yardımcı olursa çok sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bazı arkadaşlar gibi bende dosyaları Rar dan çıkaramadım. Winrar 5.21 son sürüm ile denedim yine olmadı. Yapan arkadaşlar bir yardımcı olursa çok sevinirim.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
beyler geldimi acaba turkcellden alınanlara ?
Ayrıca olayı anlamadım türkiye de satılanlar cq değilmi niye polonya yüklüyoz