Telefonum pc ye bağlanmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum samsung galaxy wonder 2 tane var ikindede çalışmıyor bilgisayar algılamıyor pc kappattım açtım olmadı telefonu actım kappattım olmadı nasıl ocak bakarmsınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu Kapattım home Tuşu+Açma Tuşu Yaptım En Alttaki Seçtim Oldu:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de öyle olmuştu ama hafıza kartımda sorun çıktı sende hafıza kartına bi baktır

Allah senden razı olsun kardeşim hafıza kartını çıkardım ve gördü pc sonunda telefonu indirmediğim sürücü kalmamıştı kaç gündür bilgisayarcı bile yapacak bişey yok kart okuyucu alırsınız dedi :)

ugurbora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaslar, bende samsung s 2 var. telefon düzgün sarj olmuyor, sarj yeri komple degisti. yine ayni ayrica pc ye bagliyorum orda da ayni sadece kablonun telefona giris yerini salliyorum o zaman sarj etmeye basliyor,ama pc ye baglandigi gözükmüyor. ( bir sürü en az 10 tane kablo degistim,) pc ye samsung usb driwer indirdim yine yok, ayrica ara sira sarj ediyo demistim onu bile cok yavas yapiyor, yani bi sarj 10 saate yakin sürüyor. hard reset attim olmadi,batarya degistim olmadi,pc ye bagliyken acip kapattim olmadi yani ne yaptiysam bos, yardim edebilek olan var mi, simdiden tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nolur biri yardım etsin uzun bi süredir telefonumu bilgisayara bağladığımda şarj oluyo ama bilgisayar görmüyor ne yapmalıyım:bored:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimkide Samsung Galaxy Gio önceden bağlanıyordu fakat şimdi bağlanmıyor taktik ._.:dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kouyu zorlattım :) Arkadaslar benım telefon Iphone 6 Jarj olmuyor nasıl duzeltebılırım bataryadansa ıphone bataryasını ıcnı acmadan cıkartamıyoruz acaba sarj ıltım yerınde sorun mu var?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonum i-phone. telefonumu ağ yoluyla pc ye bağlamak istiyorum fakat ne yapılması gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum galaxy y pcye takıyorum ama ayarladan bağla ya bile tıklanmıyo fakat taktıgım yer bozuk değil neden tanımıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başlata tıklayın aygıtları gncelleyin yazın çıkar ordan telefonunuzu bulun gncelleştirin deyin olsun bitsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
taşınabilir wifi/usb bağlanıyor/ bağlı cihaz yok yazıyor. bağlanmıyo sadece şarj ediyo 1 haftadır böyle . telefon galaxy young

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de general mobile discovery var usb kablosunu takıyorum ne telefon tanıyor ne pc, şarj oluyor sadece. Her şeyi denedim (kapatıp açtım, sd belleği çıkardım, tel.e format attım) ama yok, nuh diyor peygamber demiyor. Bir şeyler öğrenirseniz ve yazarsanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum galaxy trend plus pc ye bağlanması için ne yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
antivirüs programına sağ tıklayın devre dışı bırak deyin. çok uğraştım meğer bukadar mış...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:huh::huh::huh:Arkadaşlar telefenom samsung gt-i9000 usb ye baglana mıyarum telefondan bellegi aç diyorum açık görünüyor windows 7 pc görmüyor neden olabilir başka telefonları denedim onları okuyor .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar telefonum s4 kapandı acılmıyor burda yazan her yolu denedim ama olmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bağlantı Kablonuzu Değiştirmeniz Yardımcı Olablir Benimde S3 Mini telefonum Pc Den Ve Telefondan Gözükmüyordu Sadece Şarj Alıyordu Bağlantı Kablosunu Değiştirdim Sorun Kalktı..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim tel ıphone 3gs usb ile baglıyorum bilgisayar telefonu camera olarak algılıyo napmam lazım

Cey7un

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
s.a arkadaşlar telefonu şarja takdığım zaman sd kartı görmüyor.yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
win 7 proffessıonal ken okuyor win 7 ultimade oldu okumuyor yardım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar çok teşekkür ederim buradaki yardımlar işime yaradı ben telefonu açıp kapattım oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(telefonum turkcell maxiplus 5 bilgisiyara bağlayamıyorum nasıl yapabilirim