Telefonum pc ye bağlanmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonum Galaxy Ace ben yığın bellek veya samsung kies falan seçenekleri yok bulamıyorum .s ayarlardan giriyorum depolama veya yığın bellek falan yazmıyo aynı sorun bendede var telefna takıyorum sadece şarj oluyo yardım .s

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Turkcell Maxi Plus 5 kullanıyorum ve USB ile PC'ye bağlanamıyorum şarkı yüklemem lazım bayağı bi acil yardım ediin :(:scared:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BENDE DE AYNI SORUN VARDI ÇÖZÜMÜ:
Bilgisayarınıza telefonun Driver'ini yüklemeniz gerekiyor. Telefonu aldığınız kutunun içindeki CD de vardır. Eğer yoksa internetten yükleyebilirsiniz. Orjinal kendi telefon Driver'ini yükleyin. Başka telefon markasını yüklerseniz çalışmaz!
Modeli neyse onun driverini yükleyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim Telefon samsung gt1205t'ye benziyor kameralı Falan usb ile bagladım pc'ye ekranda PC İLE BAgLANTI KURULDU YAZIYOR pc'dede Bir şeyler geliyor ama yok hicbirşey. :/ Yardm. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
WindowsPhone adlı programı dene derim telefonu ve sd kartı rahatlıkla okuyabiliyorsun ancak rehber ve mesajlar hariç

S

SDN Okuru

SDN Okuru
wonder için ayarlara girin kablosuz.. yazana girin usb yıgın belleği seçin oluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum lg g pro lite bilgisayara bağlayamıyorum 2 ay olmadı daha alalı sorun ne olabilir güncellemeden sonra bağlanmamaya başladı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim telefonda iphone 3gs ama bende usb kablosuyla bağlanamıyorum siz nasıl bağlanıyorsunuz acaba usb kablosunu kullanmadan ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar benım telefon nokia 603 usb ile pc ye baglanıyorum ama bağlandığım an telefondakı butun müzikler ver resimler siliniyor eskiden böyle bı problem yoktu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum Samsun Galaxy Wonder ama usb takıyorum şarj oluyor fakat bilgisayar algılamıyor yeni donanım bulma die bişiy geliyo hepsini evet dıyorum yne algılamıyor usb bağlantısı ayarını kullanarak bağlanmayı deniyorum yne olmuyor kabloda da sorun yok :( yardım edermisiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum Samsun Galaxy Wonder ama usb takıyorum şarj oluyor fakat bilgisayar algılamıyor yeni donanım bulma die bişiy geliyo hepsini evet dıyorum yne algılamıyor usb bağlantısı ayarını kullanarak bağlanmayı deniyorum yne olmuyor kabloda da sorun yok :( yardım edermisiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aynı sorun bende de var...Telefonum İphone 4 32 GB. Herşeyi denedim internette videolar baktım ama olmadı. Lütfen bir çare varsa yardım edin ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonunuzu açın ve arama ekranına girin, daha sonra *#0808# tuşlayın.

Gelen ekranda AP kısmını işaretleyin.

Bir alt kısımda bulunan MTP+ADB yazan kısımıda işaretleyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[ÇÖZÜM]
Telefonun Bildirim Panelindeki Usb Cihazı Olarak Bağlandı Bildirimine Bas Ve Cihazı Diğer Seçeneğe Getir Sonra Eski Haline Döndür.................:clover:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi telefonunun ayarlar menüsüne gir ve depolama seçeneğini seç ve yukarıda sağdaki kutucuğa bas orda bilgisayar balantısı seçeneğini seç ve medya ciğazı seçeneğini aktif hale getir ve telefonu bilgisayarına bağla ........

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG e612 OPTİMUS L5 telefonum var. Suite lerle bilgisayara bağlanamıyorum, güncelleme yapmam gerek ama yedekleme daha doğrusu telefondakı verileri bilgisayara taşıma yapamadığım için güncelleyemiyorum yardım eder misiniz? :( çok üzülüyom

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben dün samsung gran neo aldım ilk başta pc görüyodu şimdi sadece tel görüyo ve şarj oluyo diyo yardım edin lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar söyle yapacaksınız ayarlar > uygulamalar > gelişim e girip ''USB hata ayıklama'' adlı şey açık ise kapatın sonra bağlanır. (bnm öyle oldu yani :D )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum samsung galaxy trend plus usb bağlamama rağmöen açılmıyor