Telefonum pc ye bağlanmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Valla ayni bende öyle Cep Telefonumdan Videolari Bilgisayara indiremyiorum benimd Galaxy m var lütfen yardim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum Lg Optimus L5 E612 usb kablosunu takıyorum ne pc nede telefon algılıyor napabilirim acil yardım lütfen...

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Üst barı indirin. Usb bağlı gibi birşey yazar. Ona tıklayın sonra tak'a basın. İşlem tamam :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de öyle olmuştu ama hafıza kartımda sorun çıktı sende hafıza kartına bi baktır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende nokia x2 kullanıyorum,telefonumdaki interneti pc de daha hızlı kullanmak için usb kablosu aldım,nokia pc suite proğramınıda indirdim bu proğramdan internete bağlan menüsüne tıklıyorum telefonumdaki modemi görmüyor,usb kablosunu taktığım anda telefonum pc den şarz olmaya başlıyor lütfen yardımmmm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum samsung galaxy s3 gt i9300 telefon görüyon ama pc görmüyor birşeyler söyleyin arkadaşlar ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende hml kablo ile bağlanamıyorum sadece şarj oluyor tepkisi veriyor bir ucunu tv ye bir ucunu telefona ve bir ucunuda şarj adaptörüne bağlıyorum ancak olmuyor acil yardımlarınızı bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung kies de ayarlara giren bağlantılara tıklayın usp ile bağlan a tıklayın oluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimkide samsung galaxy wonder. telefonu pcye takıyorum telefon algılıyor ama pc algılamıyor. dediğiniz her şeyi yaptım. kapatıp açtım vs hala düzelmedi. neyden kaynaklı olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yardım edin htc windows phone 8X iki gun once peceye baglanıyodu smdı algılamıyo ünlem işareti vr napmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar,

android telefonumu (samsung pocket 5301) bilgisayara kies olmadan bağlamak ve ortam aygıtı olarak değilde harici disk olarak göstermek! Bunu nasıl yapabilirim? Usb kablosuyla bilgisayara bağladığımda (win-sp, 7 yada 8de) bilgisarımda harici flash disk gibi görünsün istiyorum? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. not: samsung u aradım kies yüklerseniz bağlanabilirsiniz dedi!! :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba;

Program ekle kaldırdan usb sürücüsünü kaldırın. Daha sonra telefonu usb den bağladığınızda otomatik olarak sürücü yüklüyor. Ondan sonra sorunsuz olarak bağlanabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım telefona usb kablosunu takıyorum ne bılgısayar görüyo ne telefon ustelık telefon sarj oluyo anlamadım ayarlardan usb bağlan9rtısını da açtım olmuyor acil lazzım :(

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
benım telefona usb kablosunu takıyorum ne bılgısayar görüyo ne telefon ustelık telefon sarj oluyo anlamadım ayarlardan usb bağlan9rtısını da açtım olmuyor acil lazzım :(

usb girişinde sorun vardır , diğer giriş yerlerinde sıkıntı oluyor mu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum samsung 8910 omnıa1 pc ye usb ile bağlanamıorum acil cevap ütfen sadece sarj ediyor ama pc görmüyor ????

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar benim telefonum Samsung Galaxy 3 Apollo yani I5800.Önceden usb kablosu ile pc ye bağlayabiliyordum.Ama şimdi Usb aygıtı tanınmadı diye uyarı veriyor ve de usb lerden birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor diye yazı çıkıyor.Bütün usb girişlerinde denedim ama yinede olmuyor.Yardımm :(

aynı sorun bende de Vardı s3 PC ye bağlanmıyordu Bilgisayarında Kies yüklümü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim tabletimin markası firebrand . USB bellek kablosu takıyorum ama şarj oluyor diyor. Lütfen yardımcı olun.:sleep:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bir çözüm yolu biliyorum telefonunuz ıphone degılse
işe yarayabilir bende galaxy mini kullanıcısıyım belgeerimi sd kart ile tasıyorum baska çozum yok gıbı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Usb kablosuyla bilgisayara baglanırken( no data in card ) hatası veriyo yardımcı olrsanz sevinirim.. (Toplu depolama ve fonksiyon erisilemiyor hatası) veriyor bilgisayar tnıyo ama bilgisayrdan telefona baglanamıyorm 2 side tnıyo birbirlerini s4 mini :S telefonum yARDIM nolur acilennnnn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var ya usb bağlanmıyor pc de olmuyor telefonmda da gzkmüyor .

Vine fonemeni

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu niye pcye bağlıyorsun ki ısırıyor mu :biggrin::biggrin: ASaasaSasASAS :w00t::rolleyes: asADASd

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnm telefonum galaxy gio usb kablosunu pcye takıyorum telefon algılıyor sarj oluyor ama pcde gözükmüyor adam gibi bilen biri cevap versin :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu islem telefonun usb yi pc de gormemesi yada surucu hata lari icin yapmaniz gerekenler samsung telefonlarinda bu kodla hatalariniz cozulcektir yardimci oluduysam ne mutlu * # 7284 # yazın ve "UART MODEM" seçin ve "USB PDA" seçin
Şimdi Windows'un normal sormak samsung sürücüler!
Hepsi bu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:angry: s3 mini kullanıyorum pc bağlanmıyor kies yükledim ama telefondan internete girmiyor yazılım yüklü ama olmadı usb bağlanıyor telefonda ortam cihaza bağlandı var ama ben internete giremiyorum lütfen yardım :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun var ya.. telefon iPhone ama usb nie algılamıo bazı bilgisayarlardada algılamıyoo acil yardım !! :bored:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Sorun benimde Başıma geldi Samsung S4 kullanıyorum. S4 USB Driver yazdım bir sitede vardı kurdum şu anda çalışıyor.