Telefonum pc ye bağlanmıyor

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonum Samsung Galaxy 3 Apollo yani I5800.Önceden usb kablosu ile pc ye bağlayabiliyordum.Ama şimdi Usb aygıtı tanınmadı diye uyarı veriyor ve de usb lerden birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor diye yazı çıkıyor.Bütün usb girişlerinde denedim ama yinede olmuyor.Yardımm :(

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç mi cevap yok ?

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
telefonun ayarlar menüsündeki usb bağlantısı ayarını kullanarak bağlanmayı dene direk bağlantıdan tanımayabilir çoğonluklada tanımıyor

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şunlar var: Samsung Kies
Medya oynatıcı
Yığın bellek
Pc internet
şimdi yığın bellekte

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=283512]qmero[/MENTION] telefonu kapayıp açıp birde öyle deneyin :cool:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allahım!! Telefonum Samsun Galaxy Wonder . Ve acil video yüklemem gerekiyor. Ne yapacağımı biliyorum. USB kablosunu takıyorum . Telefon algılıyo ama pc algılamıyor :( YARDIM EDİN LÜTFEEEEN :'( :crying::crying:

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Allahım!! Telefonum Samsun Galaxy Wonder . Ve acil video yüklemem gerekiyor. Ne yapacağımı biliyorum. USB kablosunu takıyorum . Telefon algılıyo ama pc algılamıyor :( YARDIM EDİN LÜTFEEEEN :'( :crying::crying:
bendeki de aynı sorun :(

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hepiniz sağolun telefonum değişti iPhone 3g oldu sağolun :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynısı lutfen yardım edııııııııııııııııııııııın !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bakın samsung kies yerine yıgın bellegi seçin düzeliyor :)

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende düzelmiodu ama kablo değişince düzeldi :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum samsung galaxy pocket usb kablosunu takıyorum telefon algılıyor ama pc algılamıyor ne yapabilrim ? :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
algılamaması için ne yapabilirim :D yani benim telefonumla bi şekilde pc bağlantısı kurulmuş onu kaldırmak istiyorum pcden kaldıramam telefondanda ayarlara bakıyorum 3 seçenek var samsung pc stüdyo-medya oynatıcı-yığın bellek telefonumdan bilgisayara kablo falan takılı değil sanırım okuldayken abim yapmış açınca bağlantı kuruldu diyo ve üstte pc simgesi var. Bu ayarlardan hangisini seçersem bunu kaldırabilirim ? Medya oynatıcıdaydı geldiğimde, yığın bellek yaptım gitti şimdilik. Şİmdilik :) bu arada telefon corby.

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
algılamaması için ne yapabilirim :D yani benim telefonumla bi şekilde pc bağlantısı kurulmuş onu kaldırmak istiyorum pcden kaldıramam telefondanda ayarlara bakıyorum 3 seçenek var samsung pc stüdyo-medya oynatıcı-yığın bellek telefonumdan bilgisayara kablo falan takılı değil sanırım okuldayken abim yapmış açınca bağlantı kuruldu diyo ve üstte pc simgesi var. Bu ayarlardan hangisini seçersem bunu kaldırabilirim ? Medya oynatıcıdaydı geldiğimde, yığın bellek yaptım gitti şimdilik. Şİmdilik :) bu arada telefon corby.
arkadaş sen kaç telefon değiştiriyorsun? her konuda ayrı bir telefon :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım telefonum f480 ben wap cam olarak kullanmak istiyorum ama usb kablosunu takıyorum ne bılgısayar görüyo ne telefon ustelık telefon sarj oluyo anlamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc explorler a 310 e kullanıyorum aynı sorun var internete bağlanmıyor ne yapmalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorun bilgisayarda benimde telefon bağlanmıyor başka bilgisayarda denedim oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
knk benimki samsung galaxy wonder xp ye bağlıyom olmuyo ne yapcam

bogazicibilisim

Boğaziçi Net Bilişim Teknolojileri
Cezalı
Reaksiyon puanı