• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Telefonu nasıl bozarım

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
samwung m10 dan bıktım hep kasıyor şarji bitiyır. Babam yenisini bozulnca alacam diyor nasıl bozarım

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Wild rift yükle telefonumun içine etti. Hen bozuyor. Yükle baya yüksek GB ı telefon ateş gibi oldu. Sürekli oyun gir. Hemen bozulur. (benimkine yükleyince bozuldu çünkü)

MelihST324

Doçent
Reaksiyon puanı
131
samwung m10 dan bıktım hep kasıyor şarji bitiyır. Babam yenisini bozulnca alacam diyor nasıl bozarım
Kardeşim babana anlat durumu neden bozasın ? Yedek dursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı evlat dedikleri bu olsa gerek. Malına zarar verip ailesini sıkıntıya sokmaya çalışan.
100% haklı.

Birde şükret ben sony xperia zs kullanıyorum.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Elindekiyle yetinmeyi bil babalar hiçbir zaman çocuklarına param yok alamam demez. Bakarız, onu kullanda bozulunca ayarlarız bişeyler vb. İfadelerde bulunurlar bence babanı zora sokma zaten şu an ortalık çok iyi değil

KovboyBey

Profesör
Reaksiyon puanı
1,991
5 6 yıl grand prime kullandım ondan sonra 2 3 yıl GM 4 G 1.5 yıldır da iphone 6 kullandım 3 4 aydır REDMİ NOT 8 pro kullanıyorum yani o m10 daha iyi gm 4 g grand prime vs

Reaksiyon puanı
76
Aklınızdan geçen bu telefonu bozma düşüncesini çekinmeden babanıza bir söyleyin (dayak yeme riskini de mutlaka göze alıp), o zaman belki telefonu almayı ertelemeyi bırakıp mutlaka alacaktır. Cep telefonu, araba, laptop, vb. tüm bunlar milli bir servettir, belirli katma değeri oluncaya kadar harcanan elektrik, işçilik, emek, zaman, beyin gücü, proje, vb. düşünülüp kasten zarar vermekten kaçınılmalıdır.

Dün TV haberlerinde seyrettim, ortak olduğu kendi arkadaşına kızmış, eline bir baltayı almış, vuruyor da vuruyor arabasına, camlarını, kapılarını iyice eziyor, baltanın sapı çıktı, o bile isyan etti, yapma kardeşim bunu yapma, etme diye, ama nafile yine sopayla vurup kendi (arkadaşıyla ortak olan) bu aracına zarar vermeye devam etti. Bu araba benim, onu ben aldım, istersem böyle paramparça ederim diyor arkadaşına, ama bu araç 2. el olsa bile milli bir servettir, bu açıdan da düşünüp kasti zararlardan mutlaka kaçınmamız lazımdır, bir toplum ferdi olarak.

Yazık, gerçekten çok yazık! Bile bile kendi sahip olduğumuz ve katma değeri yüksek olan kişisel ürünlerimize bile bile sadece show amaçlı olarak zarar verenlere çok yazık.. Böyle bir zararı sadece birisine bunu yapabileceğini kanıtlamak için veya sadece show amaçlı kendi aracına zarar veren birisine. Bir polis bundan çok önce medyadan bunu tam tespit edip ağır bir cezayı kendi arabasını kasten, show amaçlı yakan birisine kesmişti şeklinde hatırlıyorum. Kolay gelsin.

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
up

hadi bi taktik verin bozulursa babam hot 10i alacak

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
995
Telefona root at twrp kur ve dahili depolama ve herşeyi twrp ile başlangıç ekranında sil böylece telefon siyah ekranda kalacaktır.

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
Telefonu nasıl kastırırım up acill

Cem özgür

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Ben bu soruyu soran ve akıl veren arkadaşın şaka (!!!) yaptığını düşünüyorum. Ve bu başlığı burda hala tutan moderatör arkadaşlarında bunu neden yapmış olabileceğini gerçekten bilemiyorum. Yazık.

KovboyBey

Profesör
Reaksiyon puanı
1,991
Gene gördüm gönderiyi hay allahım Telefon bulamayan insanlar var , bu gelmiş nasıl bozarım diyor git stock rom kur tam yarıda kes hard brick olur

Allah akıl fikir versin ...

MG4446

Profesör
Reaksiyon puanı
1,258
Şu konunun boşluğuna ve saçmalığına bak 13 yaşında o telefonu bulmuş daha istediğine bak. Konu kilitlenir umarım.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,973
Atkadaşlar yaşı maşı boşverin o yaşlarda çok düşünceli insan var.Bir çoğumuz bende dahil yaşıtız.Ama bu hâl ve hareketlere çok yazık.O telefonu oğluna almak için aylarca çalışan babalar anneler var belkide..
Ama isteğe bakın

KovboyBey

Profesör
Reaksiyon puanı
1,991
Atkadaşlar yaşı maşı boşverin o yaşlarda çok düşünceli insan var.Bir çoğumuz bende dahil yaşıtız.Ama bu hâl ve hareketlere çok yazık.O telefonu oğluna almak için aylarca çalışan babalar anneler var belkide..
Ama isteğe bakın
aynen o telefon bende olucak kasmadan kullanırım pubg veyahut cod oynarsan tabiki kasar. günlük kullanımda ideal .

_Zaur_

Rektör
Reaksiyon puanı
23,589
Keşke telefonu kendin çalışıp alaydın.