Samsung J7 Prime Nasil Bozulur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TombalakKedi

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Evet aslında konuşucak içimi dökcek pek kimsem yok sizede o yüzden yazdım yeme konusunda sorun yok ama yani diğer şeyler biraz sıkıntılı biz yerde fln minderde oturduk baya sonra annem 300tl 2.ci el koltuk aldı 1tane sonra benim eski resim hocm evi gördü sonra ramazan da bize gıda yardımı falan ettiler Allah'a şükür ramazan güzel geçti .Ama bazi konular sıkıntılı napsam olmadı okb var bende çok mesela dün çok kötu oldum 3 hap attım bi sorun oldu babama danışmak için aradım dememle benle baya tartıştı yarin onun evin orda arkla buluşacaktık beni babam beni alıp evine götürecekti kaldı mesela.Kendim dolmuşa fln binersem anca giderim.Sadece hap içtim ama kafam o kafar kötuyduki içtim normalde içmiyorum ama belki işe yarar dedim ve böyle nerdeyse 30dk tartıştık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap veren herkese teşekkür ederim

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Aklıma bir yöntem daha geldi: telefonu şarja takıp PUGB oynuyorsun zaten o telefon ısınıyor bide şarjda olunca anakart yanar kimsede anlamaz.

Olive34

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Evet aslında konuşucak içimi dökcek pek kimsem yok sizede o yüzden yazdım yeme konusunda sorun yok ama yani diğer şeyler biraz sıkıntılı biz yerde fln minderde oturduk baya sonra annem 300tl 2.ci el koltuk aldı 1tane sonra benim eski resim hocm evi gördü sonra ramazan da bize gıda yardımı falan ettiler Allah'a şükür ramazan güzel geçti .Ama bazi konular sıkıntılı napsam olmadı okb var bende çok mesela dün çok kötu oldum 3 hap attım bi sorun oldu babama danışmak için aradım dememle benle baya tartıştı yarin onun evin orda arkla buluşacaktık beni babam beni alıp evine götürecekti kaldı mesela.Kendim dolmuşa fln binersem anca giderim.Sadece hap içtim ama kafam o kafar kötuyduki içtim normalde içmiyorum ama belki işe yarar dedim ve böyle nerdeyse 30dk tartıştık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap veren herkese teşekkür ederim
Bir daha kesinlikle haddinden az veya fazla dozda ilaç kullanma! Vücuda çok zararı dokunuyor.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Konu dışına çıkıldığı için konuyu kilitledim.

Bu tarz konulardan hiç hoşlanmıyorum açıkçası. Elindekinin kıymetini bilmek gerek bu dönemde. Aileniz size yansıtmıyor olabilir ancak belki de ekonomik olarak zor dönemlerden geçiyorsunuzdur. Bu sebeple bilinçli olarak bir aleti bozmak çok yanlış bir düşünce. Hele ki telefon, bilgisayar gibi yenisinin aşırı pahalı olduğu cihazlar için... Bozmasına yardımcı olan arkadaşları da hiç anlayamıyorum doğrusu. Yenisi belki ailenizin 1 aylık emeğine karşılık gelen cihazları zorla aldırtmak bana çok ters geliyor. Yapmayın etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...