neden bozucaksın ? bozduktan sonra birde almazsa ortada kalırsın diyiyimsamwung m10 dan bıktım hep kasıyor şarji bitiyır. Babam yenisini bozulnca alacam diyor nasıl bozarım
bende o bile yoksamwung m10 dan bıktım hep kasıyor şarji bitiyır. Babam yenisini bozulnca alacam diyor nasıl bozarım
Telefona reset at öyle öyle idare et hiç yoktan iyidir git babanın annenin telefonu kullan öyle öyle alırlar bencesamwung m10 dan bıktım hep kasıyor şarji bitiyır. Babam yenisini bozulnca alacam diyor nasıl bozarım
Kardeşim babana anlat durumu neden bozasın ? Yedek dursun.samwung m10 dan bıktım hep kasıyor şarji bitiyır. Babam yenisini bozulnca alacam diyor nasıl bozarım
100% haklı.Hayırlı evlat dedikleri bu olsa gerek. Malına zarar verip ailesini sıkıntıya sokmaya çalışan.
Birde şükret ben sony xperia zs kullanıyorum.samwung m10 dan bıktım hep kasıyor şarji bitiyır. Babam yenisini bozulnca alacam diyor nasıl bozarım
how do i bug my phone yaz 1-505-998-3793 numarasına gönder.Telefonu nasıl kastırırım up acill
aynen o telefon bende olucak kasmadan kullanırım pubg veyahut cod oynarsan tabiki kasar. günlük kullanımda ideal .Atkadaşlar yaşı maşı boşverin o yaşlarda çok düşünceli insan var.Bir çoğumuz bende dahil yaşıtız.Ama bu hâl ve hareketlere çok yazık.O telefonu oğluna almak için aylarca çalışan babalar anneler var belkide..
Ama isteğe bakın