samed2106
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Z3 compact mı bu. Gayet başarılı hocam
Bu m9 dan z3 yanimda degil su anda ama aklima gelirse onunda fotosunu atarim bu on kamerayla cekim yani cok gomduler kamerayi ama ben cok memnunum m9 dan ozellikle gunduz cekimlerine o netligi ben daha gormedim lensini cok gomuyolar ben verdigi rengi de cok begeniyorum bence samsungtan daha guzel arka kamera fotolarini da atayimZ3 compact mı bu. Gayet başarılı hocam
Aynen hocam M9 kullanma fırsatı buldum çektiğim fotoyuda profil fotom yaptım o kadar başarılı. M8 in arka planı flu yapma özelliği var o da ilgi mi cekmiyor değil[emoji1]. Her cihazdan birer tane almak lazım aslında[emoji1]Bu m9 dan z3 yanimda degil su anda ama aklima gelirse onunda fotosunu atarim bu on kamerayla cekim yani cok gomduler kamerayi ama ben cok memnunum m9 dan ozellikle gunduz cekimlerine o netligi ben daha gormedim lensini cok gomuyolar ben verdigi rengi de cok begeniyorum bence samsungtan daha guzel arka kamera fotolarini da atayim
Iste sen de farkettiysen gece cekimindeki greni yani insanlari rahatsiz edecek duzeyde mi? Degil ama 3000 lira bayildiginda dah iyisini istiyosunAynen hocam M9 kullanma fırsatı buldum çektiğim fotoyuda profil fotom yaptım o kadar başarılı. M8 in arka planı flu yapma özelliği var o da ilgi mi cekmiyor değil[emoji1]. Her cihazdan birer tane almak lazım aslında[emoji1]
Z3 un kamerasinin bundan cok bi farki yok hatta bence biraz daha iyi teknik anlamda buna gorede bi kiyas yapabilirain z3c ninki z3ten biraz daha guzel benceAynen hocam M9 kullanma fırsatı buldum çektiğim fotoyuda profil fotom yaptım o kadar başarılı. M8 in arka planı flu yapma özelliği var o da ilgi mi cekmiyor değil[emoji1]. Her cihazdan birer tane almak lazım aslında[emoji1]
M8 arka kamerayı pek beğenmiyorlar
beğenmiyorlar kim beğenmiyo ben kullanıyorum kötü olsa söylerim zaten
Ben de M8'in kamerasının kötü olduğunu düşünmüyorum. Ve rahatsız edecek kadar kaba değil. Kalın ve büyük ama arkasının oval olması hissettirmiyor. Eleştirilecek bir şey varsa bence o siyah şeritler onun dışında alınabilir güzel telefon.
Hocam zaten bu m8 tasarım harikası m9 u bilmemde.Hani tasarım olarak çoğu telefonu geçiyor zaten ve kasası metal uzaktan görenler iphone sanıyor
Bence de tasarımı çok çok iyi gerçekten. Kasa kalitesi çok iyi. Sağlam da. Kasada tek sorun kamera çiziliyor biraz.
M8 ilerisi icin gitmez mi? Bana 2-3 yıl sorun cikarmayacak cihaz lazımO sana kalmış bir şey bende çizim yok çok şükür sadece sakarlık edip yere düşürdüm kenarında çok ufak çizik var o kadar ama hani şuan param olsa şu zamanda m8 almam yani ucuz bulmazsam.Sonrasını düşünerek satın alın istediğiniz telefonu.
M8 ilerisi icin gitmez mi? Bana 2-3 yıl sorun cikarmayacak cihaz lazım
I phone 6 ya param yetmez hocam cok yuksek. Z3 compact ta karar kıldım pazartesi siyahından sipariş edicem sağolun ilginiz içinHocam bu telefon yaklaşık 1.5 sene önce çıktı ben yazın almıştım geçen yaz hala memnunum fakat hani şuan paranız varsa 2-3 yıl sonrasını düşünüyorsanız şuanlık almayın derim sadece. Hani m9 daha başaramamışlar m10 da başaracaklarına eminim fakat m9 da değmez iphone seviyorsanız alabilrisiniz.
I phone 6 ya param yetmez hocam cok yuksek. Z3 compact ta karar kıldım pazartesi siyahından sipariş edicem sağolun ilginiz için