stinghardyzz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 747
Kutudan cikan kilif çok dandik casper bu kadar kotu kilif görmedim ama telefonun seklini hic bozmuyor. Telefon çizilmeye karesi dayanikli
Pek guvenmiyon hocam bi sure sonra sıkıntı yapıcak gibi hissediyorumCasper VIA v9 işlemci yaninda hic sikintilarin olmasin cihaz çok performansli ben kullanıyorum
Oyunlar arazi geçiş çok gizli oyunlari çerez oyniyosun kasma yok isi sorunu yok
Almaya gittiğimde bir inceleme yapıcam bu modeledeBende g3 var 1 sene kullandim haylada duruyor.
Ben yeni telefon alirken g3 modern combatda kasiyor. Casper da kazma yok ben g3 memnun değildim ateş gibi sicaklik ama batarya konusunda hep memnun kaldim casper 720 p ekra n işlemcisi 8 çekirdekli arayuzden s6 bile seri bunu çok net söyleye bilirim incelemelerinde izle herkez seri olduğunu söylüyor
G3 begenmiyorum zaten gereksiz ekran çözünürlüğü falan haklısınız. Z3c nin problemleri varmış bide 5s şarj çabuk bitiyor bu dertler olmasa aslında sorun yok ortadaG3 ile casper karsilastirirsak
G3 kamerasi çok kaliteli
Casperda on kamerada flash var çok etkili
G3 ekran kalitesi 2 k kaliteli ve asiri isiniyor
G3 bataryasi 3000 mah casper 2400 mah
G3 ekran nedeniyle çok şarj tüketiyordu.
Arayuzde casper çok seri g3 görmediğim bi oyundan diğer oyuna geçmek
Hocam android çıktığından beri samsung kullansim ace, s2, note3 derken şimdi note3 u kardeşime verdim şimdi trend plus var artık samsung pek istemiyorum açıkçası[emoji1]Sana tavsiyem Desere Eye veya bulabilirsen Galaxy Alpha.Alpha gerçekten iyi telefondu pil ömrünün çok iyi olmadığını söylüyorlar ama.Haa eğer dersen be ayfoncuyum [emoji3] 1700 bandında 5s bulabilirsin.Ama bu 3 ü arasından kesinlikle Galaxy Alpha yı tavsiye ederim-Samsung fanboyu değilim ama android fanboyuyum :clap:
Sen bilirsin :biggrin:Ama dizayır ay da iyi telefon sdn de incelemişti galiba bi göz at istersenHocam android çıktığından beri samsung kullansim ace, s2, note3 derken şimdi note3 u kardeşime verdim şimdi trend plus var artık samsung pek istemiyorum açıkçası[emoji1]
Sağolun hocam ilgilendiniz. Eye iceliyim birazSen bilirsin [emoji3]Ama dizayır ay da iyi telefon sdn de incelemişti galiba bi göz at istersen
HTC Desire Eye İncelemesi - ShiftDelete.Net
Bu arada teknosada 1749 tl [emoji3]
HTC DESIRE EYE RED AKILLI TELEFON - Teknosa
Ne alacaksanız şimdiden hayırlı olsun hocam[emoji106]1:
Fail..
Hayır hayır o anlamda değil. Başka bir konuya yazacağım şeyi buraya yazdım ve fail oldum anlamındaydı.Affedersiniz de neyi failmış cihazın ? Orta segmentte siz hiç 13 mp geniş açılı ön kamera gördünüz mü, bırakın orta segmenti amiral gemilerinde yok şu anda. Kusura bakmayın da iPhone 5S , M5 in rakibi bile olamaz.
Her seçeneğin bir eksiği var. M8 m9 da buyuk geliyor[emoji31]Htc one m8
5 inç cebimde tuğla hissi yaratıyor. Malesef ki sonyden başka 4.5 inç üreten yokHocam bende m8 var m8 size büyük geliyorsa telefon almayın derim![]()
sony z3 compact al keyfine bak,m9 s810 var ısınıyor,5s ben artık eskidi,desier eye de fena deil ama ben yine z3 compact öneriyorum....Kardeşlerim benim 1750 civarı bir bütçem var. Pek büyük ekran seven biri değilim. Bana bi yol gösterin sizce su cihazlardan hangisi olmalı. Standart kullanıcıyım, kamera ve akıcılik önemli benim için.
Htc One m9(ikince el olacak)
Sony z3 compact
I phone 5s
Htc desire eye
5 inç cebimde tuğla hissi yaratıyor. Malesef ki sonyden başka 4.5 inç üreten yok
Sonyle ayfon 5s arasında kaldım. Zaten bi ara 2 gün m9 kullanma fırsatı bulmuştum on kamerasindan cok memnundum o da aklımı çeliyorHocam yeni nesil telefonlar hep böyle 4.5 inç bulman zor sony al o zaman
Peki 5s mi z3 compact mı[MENTION=466208]wirus35[/MENTION]
iPhone 6, 4.7". Tek elle kullanabiliyorsunuz.
iPhone6s'de de ekranın büyümemesi bekleniyor. Yani o da 4.7" olacak.
iPhone 5s de, 4". Ragatlıkla tek elle kullanabilirsiniz. Rahatlıkla.
Yani iPhone'lara da yönelebilirsiniz.
Ön kamerasi nasıl hocam gren falan çok mu geceleriKucuk ekranda kalite ariyosan sony ben cok memnunum haberi olsun sen de memnun olursun
Hocam m9 almayın derim 0 alcaksanız m8 daha iyi kamerası iyi zaten fakat m7 m8 da çok tutulmasına rağmen m9 pek tutulmadı hani alacaksanız o zaman iphone 6 alın veya 5s sony fazla ısınıyorSonyle ayfon 5s arasında kaldım. Zaten bi ara 2 gün m9 kullanma fırsatı bulmuştum on kamerasindan cok memnundum o da aklımı çeliyor
M8 arka kamerayı pek beğenmiyorlarHocam m9 almayın derim 0 alcaksanız m8 daha iyi kamerası iyi zaten fakat m7 m8 da çok tutulmasına rağmen m9 pek tutulmadı hani alacaksanız o zaman iphone 6 alın veya 5s sony fazla ısınıyor
Gece cekimlerinde de kotu bir telefon degil kiyaslamayi yaparken butun telefonlari goze alarak yapiyorum bundan dolayi performansi dusuk kaliyo ama m8 in ultrapixelini on kameraya tasimislar bak sana bikac foto gondereyim sabah ve gece cekimleri farkini anlaÖn kamerasi nasıl hocam gren falan çok mu geceleri