Telefon Tavsiyesi Bütçe 1750 Tl

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ön kamerasi nasıl hocam gren falan çok mu geceleri
0e9aaf5b924fea41b47c757e469d2198.jpg
bd9138574908eac2e66d01e227bb7d67.jpg

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z3 compact mı bu. Gayet başarılı hocam
Bu m9 dan z3 yanimda degil su anda ama aklima gelirse onunda fotosunu atarim bu on kamerayla cekim yani cok gomduler kamerayi ama ben cok memnunum m9 dan ozellikle gunduz cekimlerine o netligi ben daha gormedim lensini cok gomuyolar ben verdigi rengi de cok begeniyorum bence samsungtan daha guzel arka kamera fotolarini da atayim

wirus35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu m9 dan z3 yanimda degil su anda ama aklima gelirse onunda fotosunu atarim bu on kamerayla cekim yani cok gomduler kamerayi ama ben cok memnunum m9 dan ozellikle gunduz cekimlerine o netligi ben daha gormedim lensini cok gomuyolar ben verdigi rengi de cok begeniyorum bence samsungtan daha guzel arka kamera fotolarini da atayim
Aynen hocam M9 kullanma fırsatı buldum çektiğim fotoyuda profil fotom yaptım o kadar başarılı. M8 in arka planı flu yapma özelliği var o da ilgi mi cekmiyor değil[emoji1]. Her cihazdan birer tane almak lazım aslında[emoji1]

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen hocam M9 kullanma fırsatı buldum çektiğim fotoyuda profil fotom yaptım o kadar başarılı. M8 in arka planı flu yapma özelliği var o da ilgi mi cekmiyor değil[emoji1]. Her cihazdan birer tane almak lazım aslında[emoji1]
Iste sen de farkettiysen gece cekimindeki greni yani insanlari rahatsiz edecek duzeyde mi? Degil ama 3000 lira bayildiginda dah iyisini istiyosun :)

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z3 un kamerasinin bundan cok bi farki yok hatta bence biraz daha iyi teknik anlamda buna gorede bi kiyas yapabilirain z3c ninki z3ten biraz daha guzel bence

karton49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beğenmiyorlar kim beğenmiyo ben kullanıyorum kötü olsa söylerim zaten

Ben de M8'in kamerasının kötü olduğunu düşünmüyorum. Ve rahatsız edecek kadar kaba değil. Kalın ve büyük ama arkasının oval olması hissettirmiyor. Eleştirilecek bir şey varsa bence o siyah şeritler onun dışında alınabilir güzel telefon.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ben de M8'in kamerasının kötü olduğunu düşünmüyorum. Ve rahatsız edecek kadar kaba değil. Kalın ve büyük ama arkasının oval olması hissettirmiyor. Eleştirilecek bir şey varsa bence o siyah şeritler onun dışında alınabilir güzel telefon.

Hocam zaten bu m8 tasarım harikası m9 u bilmemde.Hani tasarım olarak çoğu telefonu geçiyor zaten ve kasası metal uzaktan görenler iphone sanıyor

karton49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam zaten bu m8 tasarım harikası m9 u bilmemde.Hani tasarım olarak çoğu telefonu geçiyor zaten ve kasası metal uzaktan görenler iphone sanıyor

Bence de tasarımı çok çok iyi gerçekten. Kasa kalitesi çok iyi. Sağlam da. Kasada tek sorun kamera çiziliyor biraz.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bence de tasarımı çok çok iyi gerçekten. Kasa kalitesi çok iyi. Sağlam da. Kasada tek sorun kamera çiziliyor biraz.

O sana kalmış bir şey bende çizim yok çok şükür sadece sakarlık edip yere düşürdüm kenarında çok ufak çizik var o kadar ama hani şuan param olsa şu zamanda m8 almam yani ucuz bulmazsam.Sonrasını düşünerek satın alın istediğiniz telefonu.

wirus35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O sana kalmış bir şey bende çizim yok çok şükür sadece sakarlık edip yere düşürdüm kenarında çok ufak çizik var o kadar ama hani şuan param olsa şu zamanda m8 almam yani ucuz bulmazsam.Sonrasını düşünerek satın alın istediğiniz telefonu.
M8 ilerisi icin gitmez mi? Bana 2-3 yıl sorun cikarmayacak cihaz lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy s5 al bak keyfine o fiyata parmak izi okuyucu 16 mp isocell f2.2 s801 ac 5.1 inç telefon bulamazsın.Malzeme kalitesine takmıyorsan samsung galaxy s5 al ayrıca android m de alacakmış samsung touchwizde sorunları düzeltti sadece ram kullanımı fazla zaten ramde kullanılmak içindir:biggrin:.ayrıca asphalt modern combatta falan kasma sıfır 1599tl media marktta bi düşün.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
M8 ilerisi icin gitmez mi? Bana 2-3 yıl sorun cikarmayacak cihaz lazım

Hocam bu telefon yaklaşık 1.5 sene önce çıktı ben yazın almıştım geçen yaz hala memnunum fakat hani şuan paranız varsa 2-3 yıl sonrasını düşünüyorsanız şuanlık almayın derim sadece. Hani m9 daha başaramamışlar m10 da başaracaklarına eminim fakat m9 da değmez iphone seviyorsanız alabilrisiniz.

wirus35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bu telefon yaklaşık 1.5 sene önce çıktı ben yazın almıştım geçen yaz hala memnunum fakat hani şuan paranız varsa 2-3 yıl sonrasını düşünüyorsanız şuanlık almayın derim sadece. Hani m9 daha başaramamışlar m10 da başaracaklarına eminim fakat m9 da değmez iphone seviyorsanız alabilrisiniz.
I phone 6 ya param yetmez hocam cok yuksek. Z3 compact ta karar kıldım pazartesi siyahından sipariş edicem sağolun ilginiz için

307kd

Asistan
Reaksiyon puanı
3
BlackBerry Passport. Kare ekranli tasarimi ile webde gezmek o kadar keyifli ki anlatamam. Isletim sistemi piyasadaki en stabil sistem. 1 ay hic resetleme zerre kadar kasma yapmiyor. Uygulama konusunda android marketi dahi yukleyebilmek buyuk avantaj. Android uygulamalarin %80 ini sorunsuz calistiriyor. Malzeme kalitesi cok ust duzey. Ses kalitesi cok cok iyi. Klavye fiziksel ama ayni zamanda dokunmatik yani touchpad gorevi de goruyor. 3-4 yil boyunca seni goturur. Z10 modeli bile hala guncelleme aliyor ve her guncelleme de telefon hem yeni ozellikler ediniyor hem de hizlaniyor. Alirken ekrandan dolayi cekincelerim vardi ama kullaninca aslinda bu ekranlarin daha iyi oldugunu farkettim gorus acisi bakimindan.bataryasi benim gibi elinden cihazi dusurmeyen birine bile 3g acik oldugu halde 1 gunden fazla gidiyor. Tek eksisi klavyede turkce karakter yok fiziksel oldugu icin.