Telefon Önerir misiniz ?

Ses&Kamera için Telefon önerin

• Kullanılan toplam oy
    20

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Arkadaşlar Kamera ve Ses öncelikli maksimum 5.5 inç telefon önerirmisiniz rica etsem normalde 5.5 bile çok ama iphone se boyutunda amiral gemisi telefon yok piyasada yada ben bilmiyorum baya araştırdım sonuç elde edemedim sık sık müzik dinliyorum ona göre öneride bulunun(ithalatci hariç).

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Dostum kamera ve ses dediğine göre bu seçenekler içinde en uygunu Htc10 dur. Zte kamera anlamında geride. Xz ise ısınan ve açıkcası tasarımbakımından takoz gibi bir cihaz. Ekran kasa oranı insanı dehşete düşürüyor. Kamera anlamında iyi fakat ses anlamında Htc 10 ile yarışamaz.

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Arkadaşlar öneriler için tesekkulerde HTC 10 forumunda herkez şikayetçi kronik sorunlarından 2000 2500 lira verip teknik servis yollarında sürünmek istemiyorum Axon 7 nin kamerası kotümü samsung lens kullanmış samsung lensleri bence gayet iyi neden derseniz suan kullandığım harap hitap E5 bile çok kaliteli resimler çekebiliyor

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Arkadaşlar öneriler için tesekkulerde HTC 10 forumunda herkez şikayetçi kronik sorunlarından 2000 2500 lira verip teknik servis yollarında sürünmek istemiyorum Axon 7 nin kamerası kotümü samsung lens kullanmış samsung lensleri bence gayet iyi neden derseniz suan kullandığım harap hitap E5 bile çok kaliteli resimler çekebiliyor

Forum sitelerinde ki şikayetlere bakarsan, şikayet edilmeyen ve arızası olmayan telefon yok bu durumda telefon alamazsın :) Sorduğun ve istediğin özelliklere göre önerim HTC10 'dur.

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Tanıdığıniz htc 10 kullanan varmı etiketlermisiniz rica etsem valla benimde aklım HTC 10 da ama forumda okuduklarım aklımı karıştırdı Axon 7 ile HTC 10 arasında gidip geliyorum suan

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kardeşim benden sana tavsiye. Git Samsung s7 al. Hem telefon küçük hemde hayvan gibi kamerası var.Andoridin en iyisi neredeyse. Ses noktasındada bir htc 10 değil ama gideri var. Hiç değilse kronik sorun yaşmazsın

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Kardeşim benden sana tavsiye. Git Samsung s7 al. Hem telefon küçük hemde hayvan gibi kamerası var.Andoridin en iyisi neredeyse. Ses noktasındada bir htc 10 değil ama gideri var. Hiç değilse kronik sorun yaşmazsın

s7'ninde ileride kronik sorunu olup olmayacağını bilmiyoruz yalnız :) Her cihazın bir arızası vardır :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
s7'ninde ileride kronik sorunu olup olmayacağını bilmiyoruz yalnız :) Her cihazın bir arızası vardır :D
Hocam bugune kadar çoğu cihazın kronik sorunları çıktı. Şuan s7 de öyle bir durum bilmiyorum ben. Yani içlerinden en güveniliri s7.
İlerisi için konuşursak piyasaya girip yaklasık 8 9 ayı geçmiş bir cihaz bu. Eğer ileride sorunu çıkarmı acaba dersek piyasadaki bütün cihazlara aynı gözle bakmak zorundayız. Mesela İp 7+ alev aldı ondan önce bir kez arabada durduk yere yandı ve arabanın yanmasına sebep oldu bazı İp modelleri ama bu bütün markayı veya o modelin bütün serisini kötü yapmaz. Her ne kadar Apple gereksiz pahalı olduğu için sevmesemde bu objektif bakmıcağım anlamına gelmez. Her cihazda sorun çıkabilir. Bu işler genelde telefonun hangi seri olması yada şanstan kaynaklanıyor :D

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Geçen gün Teknosa da S7 yi elime aldım gerçekten müthiş bir cihaz ama aklımda kulaklık performansı yetersizdir diye düşündüm yoksa AMOLED ekranlı telefonlar candır şarj konusunda uzmuyorlar

Engin Narin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hem axon 7 hem de htc10 kullanmış biri olarak söylüyorum, htc10 her konuda axon 7 den üstün bir cihaz. axon 7 yi 4 ay kullandım kutudan çıkan kulaklığı rezalet ötesi, ayrıca kaliteli bir kulaklık almanız gerekir, kamerası ise 20mp olmasına rağmen tam bir fiyasko. note 4 dahi çok daha kaliteli fotolar çekiyor. bataryası idare eder ne iyi ne kötü. Ama htc10 (hala kullanıyorum) apayrı bir cihaz, kulaklığı ve ses kalitesi muazzam. hem ön hem arka kamera gerçekten çok iyi. düşük ışıkta dahi çok iyi çekiyor. bataryası axon 7 ye göre çok daha iyi. tabi bunlar benim şahsi fikirlerim. eğer bütçe sıkıntınız yoksa kesinlikle htc10 öneririm.

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Hem axon 7 hem de htc10 kullanmış biri olarak söylüyorum, htc10 her konuda axon 7 den üstün bir cihaz. axon 7 yi 4 ay kullandım kutudan çıkan kulaklığı rezalet ötesi, ayrıca kaliteli bir kulaklık almanız gerekir, kamerası ise 20mp olmasına rağmen tam bir fiyasko. note 4 dahi çok daha kaliteli fotolar çekiyor. bataryası idare eder ne iyi ne kötü. Ama htc10 (hala kullanıyorum) apayrı bir cihaz, kulaklığı ve ses kalitesi muazzam. hem ön hem arka kamera gerçekten çok iyi. düşük ışıkta dahi çok iyi çekiyor. bataryası axon 7 ye göre çok daha iyi. tabi bunlar benim şahsi fikirlerim. eğer bütçe sıkıntınız yoksa kesinlikle htc10 öneririm.
Tesekkürler hocam sıfır fiyati hala çok yüksek ikinci el temiz garantili kutulu faturalı 1900 2000 civari bakıyorum

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Tesekkürler hocam sıfır fiyati hala çok yüksek ikinci el temiz garantili kutulu faturalı 1900 2000 civari bakıyorum
Kardeşim bütçen yoksa neden zorluyorsun ki kendini. Git sıfır Lg g5 al Tr garantili. Kamerasıda inanılmaz derecede başarılı. Geniş açılı olan kamerası zaten efsane. Ses noktasına gelince ses olarakta iyi bir cihaz. Htc10 kadar iyi değil. Ama bütçene göre en uygun şuan Lg g5 kardeşim.

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Bu 3 cihaz içinden HTC 10, genel anlamda ise S7 önereceğim. S7 önerme sebebim şu anda kullanıyor oluşum, her açıdan beni ziyadesiyle tatmin ediyor. HTC'yi ise teknoloji marketlerinde incelediğim kadarıyla önerebiliyorum. LG G5 almamak gerek bence hiçbir türlü :D 2. el S7 tercih ettim ben de G5 yerine.

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Kardeşim bütçen yoksa neden zorluyorsun ki kendini. Git sıfır Lg g5 al Tr garantili. Kamerasıda inanılmaz derecede başarılı. Geniş açılı olan kamerası zaten efsane. Ses noktasına gelince ses olarakta iyi bir cihaz. Htc10 kadar iyi değil. Ama bütçene göre en uygun şuan Lg g5 kardeşim.
Bütçem var ama 2000 üstü bir telefona para vermeme kararı aldım kendime o yüzden ikinci el bakıyorum lg konusuna gelirsek hocam siz kullanıyorsunuz beni yanlış anlamayın ama ele alınınca bir amiral gemisi hissiyati yok sanki 2000 liralık bir cihaz değilde 800 900 tl lik bir orta cihaz havası var lg G5 de yoksa şimdiye kadar çoktan almıştık teknik özellikleri beni rahat 3 4 sene götürür bunun farkındayım ama benim önceliğim ses müzik dinlerken ses kaybı yaşamadan kaliteli bi müzik keyfi istiyorum sosyal medya kullanmıyorum sadece wp kullanıyorum ara sırada fotoğraf çekerim gündüz isteyim zaten pek vakit ayıramam cihaza malum yeni aday memuruz

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061

Hocam bugune kadar çoğu cihazın kronik sorunları çıktı. Şuan s7 de öyle bir durum bilmiyorum ben. Yani içlerinden en güveniliri s7.
İlerisi için konuşursak piyasaya girip yaklasık 8 9 ayı geçmiş bir cihaz bu. Eğer ileride sorunu çıkarmı acaba dersek piyasadaki bütün cihazlara aynı gözle bakmak zorundayız. Mesela İp 7+ alev aldı ondan önce bir kez arabada durduk yere yandı ve arabanın yanmasına sebep oldu bazı İp modelleri ama bu bütün markayı veya o modelin bütün serisini kötü yapmaz. Her ne kadar Apple gereksiz pahalı olduğu için sevmesemde bu objektif bakmıcağım anlamına gelmez. Her cihazda sorun çıkabilir. Bu işler genelde telefonun hangi seri olması yada şanstan kaynaklanıyor :D

Galaxy S7 alev aldı! :)

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
En iyisi iPhone 8'i bekle :)
Valla ne yapıcağıma karar veremiyorum şuan samsung galaxy e5 kullanıyorum çıldırıyorum hergün kasıp kasılıp donup donup duruyor yakın zamanda yeni bi cihaza geçmezsem kafayı yeme riskim çok yüksek abim,yengem,ablam,eniştem ıphone kullanıyor diyorum gidip bi 6s 32 gb alayım sonra diyorum ona verilcek para ile amiral gemisi android alınır kafa yine allak bullak :mad::mad:

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Valla ne yapıcağıma karar veremiyorum şuan samsung galaxy e5 kullanıyorum çıldırıyorum hergün kasıp kasılıp donup donup duruyor yakın zamanda yeni bi cihaza geçmezsem kafayı yeme riskim çok yüksek abim,yengem,ablam,eniştem ıphone kullanıyor diyorum gidip bi 6s 32 gb alayım sonra diyorum ona verilcek para ile amiral gemisi android alınır kafa yine allak bullak :mad::mad:

Teknik servis, çağrı merkezi'nin desteğine bakılırsa, Apple'nin müthiş bir müşteri memnuniyeti söz konusu... Apple müşterilerine çok düşkün, iPhone almanı öneririm, pişman olmazsın.

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Bide işin en garip tarafı telefonda 1.5 ram olması abi 1.5 döner ekmek olur,pide olur,lahmacun olur,şiş kebap,adana kebap olur 1.5 ram nedir ya adamlar resmen taş*k geçiyorlar insanlarla bide 2 yıl önce teknosadan 900 liraya aldım şimdi o paraya gm 5 plus var of of yine daraldım :D:D
--- Gönderi Güncellendi ---
Teknik servis, çağrı merkezi'nin desteğine bakılırsa, Apple'nin müthiş bir müşteri memnuniyeti söz konusu... Apple müşterilerine çok düşkün, iPhone almanı öneririm, pişman olmazsın.
O konuda gerçekten hiç bir firma Apple in eline su dökemez evet telefonları çok pahalı o fiyatları hak etmior hiçbir cihazı ama adamlar sattıkları malın arkasında durmasını bilmiyor diğer firmalar gibi yok su kaçırmışın yok cihazda darbe var falan diyip ücret istemiyorlar.Applenin en sevdiğim tarafı hiç uğraşmıyor sıfır cihaz gönderiyor şimdi biri derki o cihazlar sıfır değil applenin toplama telefonları ne fark eder adam bozulan cihazdan düzgün çalışan parçalarını alıp en bir cihazda birleştiriyor android tarafında cihazının başına bişey gelse 20 gün servisde bekler 20. gün cihazda darbe var derler ücreti sana kitlerler. :D:D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Şimdi " Ben demiştim ama değil mi? " diye söyleyerek egomu tatmin etmek istiyorum ama yapmayacağım :D
Yalnız Lg g5 yanmayan nadir telefonlar belirtmek isterim :D :D :D Sevimli Ponçik Casper (ghost screen :D:D ) hatası var sadece :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
6s 32 GB alınır mı ya
Gece fotoğraf çekerim desen yok OIS yok videolar titriyor kamera zaten baştan koru
S7 htc 10 iyidir birini al geç apple çöplerine para verme

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Yalnız Lg g5 yanmayan nadir telefonlar belirtmek isterim :D :D :D Sevimli Ponçik Casper (ghost screen :D:D ) hatası var sadece :D

bu yorumu s7 için yapıyorum :) Yalnız bakarsın ileride LG G5'de yanabilir,patlayabilir bu yorum burada kalsın, s7 gibi buda ileride lazım olabilir :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
bu yorumu s7 için yapıyorum :) Yalnız bakarsın ileride LG G5'de yanabilir,patlayabilir bu yorum burada kalsın, s7 gibi buda ileride lazım olabilir :D
Hehhhhh. Açık yine şom ağzımızı seninle... Bu gidişle biz yanıcaz EDİTÖR KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞ :D :D :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yanlış tutuyor olmayalım bazıları bilir :D
iPhone yansa getirin değiştirelim laga luga yapmayın derler.
Hehhhhh. Açık yine şom ağzımızı seninle... Bu gidişle biz yanıcaz EDİTÖR KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞ :D :D :D
Bakma öyle sakin durduğuna
Editör mod olmadığı zamanida bilirim
Android taraftarı alt leveldir onun için
Konuşur konuşur durur aldırma :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Yanlış tutuyor olmayalım bazıları bilir :D
iPhone yansa getirin değiştirelim laga luga yapmayın derler.

Bakma öyle sakin durduğuna
Editör mod olmadığı zamanida bilirim
Android taraftarı alt leveldir onun için
Konuşur konuşur durur aldırma :D
Yapıştırrrrrrrrrr :D Hadi bakalım editör kardeş bu sanat eserine ne cevap vericeksin ? :D :D :D

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar Kamera ve Ses öncelikli maksimum 5.5 inç telefon önerirmisiniz rica etsem normalde 5.5 bile çok ama iphone se boyutunda amiral gemisi telefon yok piyasada yada ben bilmiyorum baya araştırdım sonuç elde edemedim sık sık müzik dinliyorum ona göre öneride bulunun(ithalatci hariç).
Htc 10.