- Reaksiyon puanı
- 10,459
Devletin kurumuna değil, SÖZCÜ'ye dert yanıyoruz, medyaya dert yanıyoruz, derdimizi yönetene değil halka anlatıyoruz.
Zaten asıl amaç alkol satışını engellemek. Zaten her şeyi yasaklasanız bile insanlar kendisi yapacaktır.yasaklamak çözüm değil kendi yapar gene içer.
Alıştın galiba Başka başlıklarda aradığına göreKonu neyse de gündem bölümündeki kız arkadaşlara noldu? Bayadır feminizm haberleri yok iyilerdir İnşallah.
Başka yüzler var videolarda derken? Haber başlıklarını mı kastettiniz.Nereye yazayım bilemedim görkem kankaları ya belki biliyordurAlıştın galiba Başka başlıklarda aradığına göre
Onlar istenen verime ulaşamadılar sanırsam. Başka yüzler var videolarda, onları gördüğümü şahsen bende hatırlamıyorum.
Aa cidden mi youtubedalar mı? Ben yazılı kısımdayım sadece.Arada hakkı alkan ve genç bir arkadaşı görüyorum adınıda bilmiyorum onun?Videoları takip ediyorum ben, komşuya açılan pencere gibi çünkü Videolarda yeni bayan yüzler var. Velhasıl onların stajı bitti, yenileri geldi diye düşünüyorum. Yada renk tutmadı başkaları deneniyor denebilir belki.
Furkan Karaca o kardeş.Aa cidden mi youtubedalar mı? Ben yazılı kısımdayım sadece.Arada hakkı alkan ve genç bir arkadaşı görüyorum adınıda bilmiyorum onun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ee videodaki arkadaşlardan kimse burda yok ki? Furkanmış o genç arkadaş.Seda ve sevde diye iki bayan var onlarda yok forumda.Bence ofisle forum farklı.
Evet oymuş buralarda yok sanırım.Ve dilara ve didem arkadaşların videosunu gördüm daha sarışın hayal etmiştim onları değillermişFurkan Karaca o kardeş.
stajerlerdi gitmiş olabilirler sdn cennet olmuş...Evet oymuş buralarda yok sanırım.Ve dilara ve didem arkadaşların videosunu gördüm daha sarışın hayal etmiştim onları değillermiş
Siteden de kazanç sağlıyorlar elbet ama büyük potansiyel kesinlikle youtube ve youtube çıkan yüzlerinde. En büyük potansiyel ise sponsorlu videolarda. Kazan kazan usulü işlettiriyor olabilirler forumu bilemiyorum. Burdayız demek için arada post atıyorlar görürsün o ara.Ee videodaki arkadaşlardan kimse burda yok ki? Furkanmış o genç arkadaş.Seda ve sevde diye iki bayan var onlarda yok forumda.Bence ofisle forum farklı.
Pudura şekeri serbest ama...Beynini uyuşturmuyor binlerce ürün.
Ekmek, peynir, tavuk gibi ürünleri bilindik ve sağlıklı yerlerden alabilirsin.