Özkanı banlattınız, onsuz buraların tadı çıkmıyor.
Sen de onun yokluğunu fırsat bildin galiba Görkemcim, yağdırıyorsun bu aralar.![]()
Bende diyordum bizim 1 numaralı Akp avukatı nerelerde?Özkanı banlattınız, onsuz buraların tadı çıkmıyor.
Sen de onun yokluğunu fırsat bildin galiba Görkemcim, yağdırıyorsun bu aralar.![]()
Bende diyordum bizim 1 numaralı Akp avukatı nerelerde?![]()
Avukat burada![]()
Tekel bayileri şükretsin, insanlara alkol satıp günah işlemiyorlar
camiye gidip cuma kılsınlar bu süreçte eski günahları silinir yıllarca çok fazla alkol sattılar !!!(!)!!
not: alkol içiyorum
Hani Halkın üstünde bir güç yoktu? Bu devlette, Hükümet'in kararını değiştirebilecek 3 şey vardır: Medya, HALK, Sivil Toplum Örgütleri.Arkadaşlar devlet herkesi düşünemez . Ona bakılırsa yarın bir gün tam sokağa çıkma yasağı geldiğindede petrol şirketleri söylenecek , kafelerin durumu zaten vahim barlar akşam doluyor onlarda durumdan şikayet etsin. burda bir kaç kişi durumdan şikayetçi diye günlerce yapılmış toplantıda verilmiş karar değiştirilemez .biraz mantıklı olalım.
Sigara kötü sağlık için alkolün pek zararı yok abartılmadığı süreceHalk sağlığı için iyi,esnaf için kötü.
Onlar zaten Alkolik.Sigara kötü sağlık için alkolün pek zararı yok abartılmadığı sürece
günlük 50 lik rakı 70lik vodka vs içenleri demiyorum.
Halk'tan kasıt şahıslar değil. Öyle olsaydı kısıtlama falan getirilmemesi gerekirdi.Zaten ayda bir içiyorum, o da eşimle. Sadece Şarap(Yakut) veya Chivas Regal 18.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hani Halkın üstünde bir güç yoktu? Bu devlette, Hükümet'in kararını değiştirebilecek 3 şey vardır: Medya, HALK, Sivil Toplum Örgütleri.
Karaciğere zarara veren, beyni uyuşturan, sinirleri yaş ilerledikçe zayıflatan bir şeyin gerçekten de sağlığa zararı yok.Sigara kötü sağlık için alkolün pek zararı yok abartılmadığı sürece
günlük 50 lik rakı 70lik vodka vs içenleri demiyorum.
konu ancak bu kadar dejenere edilebilir.Her zaman ki gibi Çok güzel bir konunun altını çizmiş Sözcü gazetesi. ( Tekellerin açık olması lazım. ) Fırınlar kapanabilir tüm pazar yerleri marketler kapanabilir hatta sokağa çıkma yasağı olabilir ama tekeller kapatılamaz. Millet aç zaten ne yani 2 bira veya 70 lik almasın mıHep bunlar millet Alkol almasın diye yapılıyor. Hatta koronayı bile bu yüzden çıkarmış olabilirler Tekelleri kapatmak için
İnsanların sağlını düşünmek size kalmadı. İçen adam bu riskleri almıştır zaten.Karaciğere zarara veren, beyni uyuşturan, sinirleri yaş ilerledikçe zayıflatan bir şeyin gerçekten de sağlığa zararı yok.
Kimse dışarı çıkamıyorken bakkallar açık mı oluyormuş ilahi hocam alemsinizNormal bakkalara izin verirken tekellere yasaklamaları olay. Sırf sizin dininize göre yasak diye destekleyen bence yobazdır. İnsanların ne içtiğine karışmak size kalmadı çünkü. Eğer çok müslümansan gidip almazsın.