- Reaksiyon puanı
- 1,316
Resimleri pul gibi koymak derken ben tam anlamadım. Biraz daha açar mısın?resimleri pul gibi koymaları daha gıcık...
Resimleri pul gibi koymak derken ben tam anlamadım. Biraz daha açar mısın?resimleri pul gibi koymaları daha gıcık...
"Technopat" Biz Turyqçeyi Düzqün Qullaynıqryız Anlaqdınyız Mıq ?Teknopat çok gözel forumdur ve gözel Türkçemizi düsgün kullanalım kullanmayanlayı uyaralım. [emoji14]
ahahaha AF:QWF:3v3t k4rd3ş d0ğru diy0r5un![]()
ahahaha AF:QWF:3v3t k4rd3ş d0ğru diy0r5un![]()
güldürdün en sonunda helal![]()
Altyazılı hali ne zaman gelicek?Technopat =
Gereqtyasfiz Mesajlktardawruın dolwqyı 125612956981235189256 asüawr baqhn.
Bide Turyqce Yazqım Haqtusı Vaqrq.
Fakat isim = Technopat.
Yani şimdi anlayamadım, problemi çözelim:
Turyqçeyi düzgün kullanın diyolar ama isim technopat.
Böyle bi mantık görmedim. Adamlar Turyqçeyi bırak mantık konusunda da master yapmış.
Einstein bunu çözemedi ben çözdüm beyler dağılın :3
Kusura bakmayın ama en iyi çevirmenler bile çeviremedi.Altyazılı hali ne zaman gelicek?
Türkçe'yi lütfen düzgün kullanalım!Kusura bakmayın ama en iyi çevirmenler bile çeviremedi.
Bakkal yazısından 10000 kat berbat, rezil.
Kısaca technopat pişmanqliyqitr
Turyqceyi çok düzgün kullanmak belli olmak isimden
Ne istedin benden zalım kız ben deli deli gibi sevmiştim ohohoooooooooohogohohohohoTürkçe'yi lütfen düzgün kullanalım!Kusura bakmayın ama en iyi çevirmenler bile çeviremedi.
Ben çevirebilirimKusura bakmayın ama en iyi çevirmenler bile çeviremedi.Altyazılı hali ne zaman gelicek?
Hayır, öyle kolay intikam alınamaz. Bu cevabı veren kişi, yazım yanlışı olan mesajı alıntılamaktan dolayı 1 gün ceza yiyecek.Konuyu gördükten sonra biraz gezineyim dedim , sosyalden moderatör alımıyla ilgili bir konuya rastladım ve şu manzarayı gördüm.Şu mutluluk paha biçilemez benim için.Ne desem az , hani böyle yıllardır birşeyi beklersiniz , bir süre sonra ümidinizi kesersiniz sonradan bi anda oluverir ya , aynı hesap bendeki.Yazan adamı tanımıyorum ama ellerine sağlık.
![]()
Şu adam zamanında ben telefona renk önerisi yaparken , açık mavi yerine "açıkmavi" yazdığım için aynı nickte bulunan hesabımı silmişti.Hala unutmuyorum bu saçma olayı.Üzerinden yaklaşık 3 yıl kadar geçti ama ilk günkü nefretimi / sinirimi korumaktayım.Kendisi yapınca bir özür mesajı bile atmıyor.Kendileri yetkili(!) ya , o istediğini yapabilir.
Pek anlayamadım cevabınızı.Adamlar canını mı versin ?
Arkadaşlar bu siteden nefret ediyorum. Hani nasıl desem. Türkçeyi azıcık minnacık yanlış yazınca direk 2 gün yetkiyi kısıtlıyorlar. İnsanları desen zaten orada dolaşan insanlar hemen laf atıyor şu şekilde:
Ben RX480 mi yoksa GTX 1060 mı diye bir konu açmıştım bir tanesi yazmış ki:
Öyle yeni konu açmak kolay git bir araştır.
Ryzen 5 1600 için RAM ve anakart önerisi diye bir konuya da msı a320m yazmıştım bir tanesi gelmiş diyor ki:
Bilginiz yoksa insanları yanlış yöne yöneltmeyin. Nedenini sorduğumda da 4 tane RAM slotu olması gerekiyor diyor. Anırarak gülesim geldi. Herkes ille de 32GB ram mi yapmak zorunda ? 32GB ram yiyen oyunda yokGTA5 her şey full 8K açsan en fazla 16GB ram yer adam diyor ki 4 tane ram slotu olması lazım. O zaman B serisi olup ta 2 tane RAM slotu olan anakartlar çok kötü ?
Kısacası bu forumun ne insanları iyi ne de moderatörleri. Türkçeyi gıdım yanlış yazınca direk yetki kısıtlamak nedir ?? Sırf ram kelimesini küçük yazdım diye yetki kısıtlayan bir siteden bahsediyoruz.
Technopat.net pişmanlıktır !!
Savunacak kişiler de adam gibi konuşsun hakaret falan etmesinler.
valla ben oradan geldimArkadaşlar bu siteden nefret ediyorum. Hani nasıl desem. Türkçeyi azıcık minnacık yanlış yazınca direk 2 gün yetkiyi kısıtlıyorlar. İnsanları desen zaten orada dolaşan insanlar hemen laf atıyor şu şekilde:
Ben RX480 mi yoksa GTX 1060 mı diye bir konu açmıştım bir tanesi yazmış ki:
Öyle yeni konu açmak kolay git bir araştır.
Ryzen 5 1600 için RAM ve anakart önerisi diye bir konuya da msı a320m yazmıştım bir tanesi gelmiş diyor ki:
Bilginiz yoksa insanları yanlış yöne yöneltmeyin. Nedenini sorduğumda da 4 tane RAM slotu olması gerekiyor diyor. Anırarak gülesim geldi. Herkes ille de 32GB ram mi yapmak zorunda ? 32GB ram yiyen oyunda yokGTA5 her şey full 8K açsan en fazla 16GB ram yer adam diyor ki 4 tane ram slotu olması lazım. O zaman B serisi olup ta 2 tane RAM slotu olan anakartlar çok kötü ?
Kısacası bu forumun ne insanları iyi ne de moderatörleri. Türkçeyi gıdım yanlış yazınca direk yetki kısıtlamak nedir ?? Sırf ram kelimesini küçük yazdım diye yetki kısıtlayan bir siteden bahsediyoruz.
Technopat.net pişmanlıktır !!
Savunacak kişiler de adam gibi konuşsun hakaret falan etmesinler.
Bilgi paylaşımı için girdiğim bir site. 11. kez Yazım hatasından dolayı yasaklandım ve şunu kesin bir şekilde söyleyebilirim ki kendi moderatörleri bile Türkçeyi bilmiyor. Yazım hatası yaptığımı idda ettikleri mesajı düzenleyip kurallara uygun bir hale getirmişler güya ama -az önce kullandığım ama bağlacı!) baştan aşağı yazım hatası yapıp göndermişler. Arkadaş ne zamandan beri ama/fakat gibi bağlaç kullanılan cümlede bağlaçtan sonra nokta koyulup cümleye büyük harfle başlanılıyor ?
Güya özgür takılan bir platform. Siyasetin kol gezdiği ve kendileriyle aynı görüşe sahip olmayanları ciddi derecede sınıflaştırıcı gruplaştırıcı bir alanın olduğu bir yer. Kendiside zaten her fırsatta (Hükümete demiyorum benide bağlamaz zaten) ülke geneline laf sokma çabaları olan birisi. Ha rehberler de vs faydalı oluyor ama ne bileyim sıkıntılı bir ortam. Yazım kurallarına kendi modları bile bazen dikkat etmezken az önceki cümlede şu anda bilerek yaptığım yazım hatası ( bağlaç olan de da ayrı yazılır ) diye anında cezayı çakan bir sistemleri var. Modlarıda yasaklasınlar o zaman. Neyse herkesin kendi sitesi ve işleyişi. Açıkçası SDN forum oraya göre her zaman daha rahat geldi bana çünkü ne siyaset var ne de abzürt bir sebepten dolayı yasaklanacak mıyım korkusu...
Ya hangi konu oldugunu hatirlamadigim bir konuda bu linki paylastim. Sildiler ve ceza yemedimBirkac kere daha paylastim bu sefer silip konuyu kilitlediler.
2 ay sonra falan gene o linki paylastim baska bir konuda, bi baktim linki engellemisler
Not defteri acip o linki yazip hizliresime yukleyip hizliresim linkini attim bu sefer. Sosyal disi resim kullanimi yasak BAHANESİYLE ban attilar mesaji duzenleyip
Ve diyorlar ki siz bunu paylastiniz diye zorumuza gitmedi, sosyal disi resim servisi kullandiniz diye ban attik dediler.
Gel de inan simdi
O zaman neden ilk basta o linki engelleyip mesaji sildiniz![]()
Hepsi manyak la bunlarınya şu 5. kurala bakar mısınız? güldüm ya. söylerim söylemem sana ne!?
Technopat Sosyal Kuralları
cezaların ne olduğuna bakar mısınız![]()
Manyak ağır olur, takıntılı diyelimHepsi manyak la bunlarınya şu 5. kurala bakar mısınız? güldüm ya. söylerim söylemem sana ne!?
Technopat Sosyal Kuralları
cezaların ne olduğuna bakar mısınız![]()