- Reaksiyon puanı
- 3,747
Yine de bu kadar abartılmaz. İlk başta çıksın diye üye kaybediyorlar böyke saçmalık mı olur.Moderatörletini bilmiyorum ama adamlar kurallar konusunda haklılar
32. Madde 2'ince paragrafı tuhafıma gitti ve
35 . Maddeye kısmen hak veriyorum ama üye olurken kişi kendi isteğiyle üye oluyorsa yine kendi isteğiyle üyeliğini silebilmeli.
Kuralları belirlemişler adamlar üye olmüduysanız okuyup dikkat etmeniz gerek.
Hiçbir sıkıntısı yok maddenin ve tüm kuralları okudum saçma diyebiliceğimiz birşey yok olsa bile bu adamların kriteri.
Kısaltmaların büyük harflerle yazımı kuralı da gayet normal.
Kuralda hiçbir sıkıntı yok arkadaşım adamlar başkalarına faydalı olmak adına yahut doğal olarak siteletinin google aramalarında ilk sıralarda olması adına böyle bir madde koymuş bunu yadırgayamayız.
Gereksiz yere ban atılmaz. Mutlaka kurallara aykırı bir hal veya harekette bulunmuşsunuzdur.
Kurallar gayet mantıklı ve aklı başında kişilerce oluşturulmuş fakat kurallar çerçevesinde hareket edilmeyip keyfi ban atılıyorsa kurallarda değil yetkililerde sorun vardır.
Genel Not : Kuralları başından sonuna kadar okudum ve 36. Madde ile forum kurallarını ğyelikle kabul etmiş olmanızdan ötürü veryansın etmenizi doğru bulmuyorum. Keyfi yetki kullanımı ve ergen veya çok daha aşağı düzeyde forum ahalisi olayını bilemem fakat gördüğüm kadarıyla %85 oranında ergen ve ergen dönemin altında olan çocuk gurupları bulunmakta.