Technopat Forumda Kısıtlanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Herkese iyi günler,
Tecnopat sosyaldeki hesabıma bir girdim baktım yukarıda hesabınız kısıtlanmıştır yazıyor. Ben dedim yine kesin yazım kuralları yüzünden banlandım. Sonra aradan birkaç gün geçti baktım hala kısıtlı hesabım. Uyarılar bölümüne girdim ve orda küfür yazıyor 4 Kasımda banlanmışım. Kısıtlama süresinde de yok yazıyordu. Neyse eski mesajlarıma bakayım dedim nerde küfür etmişim. Küfür etmediğimden de eminim ama belki bir kısaltmam yanlış anlaşıldıysa dedim ya da bilmeden birine hakaret ettiysem diye baktım işte son mesajlarıma en son 3 Kasımda mesaj yazmış ve son mesajlarımda da küfür vb yok. Ben de etmedim yani etsem hatırlarım birileri ile falanda tartışmadım.
Tecnopata bize ulaşın kısmından yazdım ama bakmıyorlar bile herhalde 3-4 gün oldu. Yeni hesap açmayı denedim sonra yani 1-2 saat içinde üyeliğimi reddettiler ve ana hesabıma da ceza verdiler yani sistemleri de iyi çalışıyor ama benim attığım mesajları kaç gündür görmüyorlar. Eğer Tecnopattan birileri görüyorsa bana yardım edebilir mi ? Küfür etmediğime eminim. En azından ban yememe neden olan cümlemin ya da hareketimin ne olduğunu bileyim.
TECNOPAT HESABIM:

Son düzenleyen moderatör:

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Burası Technopat mi?
Burası ShiftDelete.Net Forum
Orası ve burası apayrı yerler, bir bağlantısı yok. Oranın yöneticisi gelip de burada sizi bulmaz.
Ayrıca başka forum siteleri ile ilgili paylaşım yapmak yasak.

Moderatör arkadaşlar kilitlerken bir şey yazmanıza gerek kalmadı :)

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Doçentsin.. Ben bir şey demiyorum. Kurallar aynı yerinde duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...