Tapatalk Forum App v2.4.11

Ankaraguclu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tapatalk Forum App v2.4.11 Bu Program Elimde mevcut telefonum HTC EXPLORER Bu programı telefonuma yüklemek istiyorum ama nasıl yükleyebilirim bir bilgim yok telefonu usb ile bilgisayara bağlıyorum hafıza kartının içine programı atıyorum fakat telefonda bulamıyorum Bilen abiler kardeşler yardım ederse sevinirim.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
android mi telefon? 3. parti yazilimlara izin verip yukleme yapman lazim.

Ankaraguclu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android işletim sistemli. 3. parti yazılımları derken anlayamadım ?

ugurturhal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ayarlar-Uygulamalar-Bilinmeyen Kaynaklar (işaretli olacak)

Ardından elindeki apk dosyasını bluetooth ya da kablo yardımıyla telefona gönder. Eğer bluetooth ile gönderirsen direk gelen dosyaya tıklayıp kuruluma geçebilirsin. Eğer kablo ile gönderirsen bir dosya yöneticisi kullanarak dosyayı gönderdiğin dizine gir ve apk uzantılı dosyayı çalıştır.

Edit: Mesajı tekrar okudum, zaten bir dosya yöneticisi kullanıyormuşsun. İstersen marketten başka bir dosya yöneticisi yükle (File Explorer) ve tekrar dene. Dosyayı root dizinine at, muhtemelen göreceksindir.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Tapatalk Forum App v2.4.11 Bu Program Elimde mevcut telefonum HTC EXPLORER Bu programı telefonuma yüklemek istiyorum ama nasıl yükleyebilirim bir bilgim yok telefonu usb ile bilgisayara bağlıyorum hafıza kartının içine programı atıyorum fakat telefonda bulamıyorum Bilen abiler kardeşler yardım ederse sevinirim.
App İnstaller uygulaması ile hafıza kartından bul ve yükle :)