Taotronics Soundliberty 92 Deneyimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ScorFy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ScorFy

Doçent
Reaksiyon puanı
363
Merhaba normalde çok bu tarz şeyler yazmam ama başıma gelen çamaşır makinesinden sonra yazmak istedim.

Çamaşır makinesine girdi ve renkli kıyafetler ile güzelce yıkandı, herhangi bir çalışmayan aksamı yok ( dokunmatik, ses kalitesi, bağlantı kalitesi, şarj kutusu )

Şimdi biraz artıları ile eksilerine gelelim

Artıları ;
Suya ve tere dayanıklılık,
Kutunun hissiyatı, ( gayet güzel )
Bağlantı hızı, ( kutudan çıkarma ile 1 sn sürmüyor ancak kullanıldıkça bu süre artıyor 4 aydır kullanıyorum şuanda 1 sn bazen 2 sn oluyor )
Ses şiddeti, ( yüksek düzeyde dışarıya çok az ses vermesiyle birlikte duyulan ses gayet yüksek )
Yalıtım, ( kulak içine tıkanan kulaklıklardan olmamasına rağmen dışarıya çok az ses veriyor, buna rağmen dışarıdaki sesleri alıyor )

Eksileri
Bağlantı kalitesi, ( kötü değil ancak 1 kulaklık takılı iken 2. kulaklığı takınca hemen kalibre olamıyor, ufakta olsa gecikmeli oluyor. 2. şarkıya geçmeden düzeliyor herhangi bir müdahele olmadan )
Bilgisayar kullanımında 1 den fazla kaynaktan ses vermiyor, ( burda anlatmak istediğim chromeda bir müzik dinliyorsunuz o durmadan spotifyden gelen ses kulaklığa gelmiyor. Telefonlarda bu sorun yok )
Asistan kullanımında gecikme

Benim kullanımım esnasında bana baskın gelen yönlerinden bahsetettim. Sizde bu cihazdan kullanıyorsanız, bana katılmadığınız ve sizin sevdiğiniz/sevmediğiniz yönleri var ise yazabilirsiniz. Ürün ile alakalı merak edilen sorular var ise yardımcı olabildiğim kadar olurum. :)

Okuduğunuz için teşekkürler.