Tabletlerde Ekran Kartı Yükseltilir mi ?

berkay_werty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle meraba demek istiyorum. Arkadaşlar ben 2 hafta önce galaxy tab 3 aldım. işlemcisi filan iyi ama ekran kartından biraz şikayetçiyim. Ben dışarıdan ekran kartı alınıp takılıyomu tabletlere ? Bilginiz varsa lütfen yardım edin. Yada satan bi mağaza yada internet sitesinin linkini atarsanız çok sevinirim :helpsmilie:

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Değiştiremezsiniz. Tabletin içini açtırdığınız anda da garanti dışı kalır.

berkay_werty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka tabketin ekran kartını takamazmıyız uyumluysa chipleri

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Başka tabketin ekran kartını takamazmıyız uyumluysa chipleri

Bu kadar operasyona gireceğinize tab 3 ü satın ve ram dir işlemcidir sıkıntı çekmeyeyim diyorsanız gidip ipad air veya retina mini alın derim.

Bende hem ipad retina mini hemde galaxy tab 10.1 1.nesil var, galaxy tab ile halen herşeyi yapabiliyorum, neden bu kadar ekran kartına taktınız anlamadım :)

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Dizüstü bilgisayarların bile - genel olarak - ekran kartı değişmezken, tabletin ekran kartı değişmesi :-)

Tabletlerin ekran kartı zaten onboard'dur, bir ihtimal bir entegre filan bağlıdır ama yapılabilse bile lehim sökmek, sonra yine lehimlemek ve bunu o minik ayaklarla yapmak lazım. Sözün kısası mümkün değil istediğin...

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yabanci Forumlari gez belki ekran karti suruculerini guncelleyebilirsin...

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Biraz mantık yürütsek?

Tabletin parçaları değiştirilirse/üst modeli takılsa; sürekli yeni üst model tablet çıkar mı? Hayır.

Yani istediğin şey mümkün değil. Yeni tablete müracaat.

berkay_werty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tab 3 iyi tablet filan da. Bilgisayarcılarda filan 100-150 TL arası ROM yükseltiliyomuş.Bilginiz var mı ?

quantintrntn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
berkay_werty kusura bakma am bu konularca baya bir geri kalmışşın veya ilgelenmemişsin tablete ekran kartı değiştirme bir roma 100-150 tl verme nedir

berkay_werty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
berkay_werty kusura bakma am bu konularca baya bir geri kalmışşın veya ilgelenmemişsin tablete ekran kartı değiştirme bir roma 100-150 tl verme nedir

arkadaşım var bu konularda iyi. Bazı yerler var beşiktaşta 1 gb filan ROM yükseltiyomuş.100 TL den fazla tutmazmış. Yada aldığın yere gönderip ben tableti carrefour dan aldım yetkili servise para verip yükseltirebilirmişsin. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
arkadaşım var bu konularda iyi. Bazı yerler var beşiktaşta 1 gb filan ROM yükseltiyomuş.100 TL den fazla tutmazmış. Yada aldığın yere gönderip ben tableti carrefour dan aldım yetkili servise para verip yükseltirebilirmişsin. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum

Senin istedigin Mercedes motorunu Doğan arabaya takmak gibi birşey. Yaptığın masrafa değecek mi?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Öncelikle meraba demek istiyorum. Arkadaşlar ben 2 hafta önce galaxy tab 3 aldım. işlemcisi filan iyi ama ekran kartından biraz şikayetçiyim. Ben dışarıdan ekran kartı alınıp takılıyomu tabletlere ? Bilginiz varsa lütfen yardım edin. Yada satan bi mağaza yada internet sitesinin linkini atarsanız çok sevinirim :helpsmilie:
normalde değişmez ama uygun çipleri alırsan tableti söküp takasın ama çok ugraştırır lehimli bir yer varsa zaten yapman çok zor hiç ugraşma orta halli bir tablet al keyfine bak.... :)

berkay_werty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normalde değişmez ama uygun çipleri alırsan tableti söküp takasın ama çok ugraştırır lehimli bir yer varsa zaten yapman çok zor hiç ugraşma orta halli bir tablet al keyfine bak.... :)

Arkadaşlar kanıma girdi Samsung galaxy tab 3 T-210 aldım bende işte. Rahat oynuyorum oyunları ama bazı oyunlarda sıkıntı var. Dolmuş driver mesela frene basınca tablet donuyoo. Nedeninin biliyomusunuz

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar kanıma girdi Samsung galaxy tab 3 T-210 aldım bende işte. Rahat oynuyorum oyunları ama bazı oyunlarda sıkıntı var. Dolmuş driver mesela frene basınca tablet donuyoo. Nedeninin biliyomusunuz
hiçbir fikrim yok açıkçası ama tabletinizin android sürümüyle alakalı olabilir uyuşmuyor olabilir.

linuxcocuk54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
equhadam.jpg

linuxcocuk54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
huzy2uny.jpg
gecen gun bu kadar oyun actim daha 130 mb bos ram vardi rom atılır sakaryada oturuyom ilgilenen varsa pm cihazim SM-T210 TAB3 oyunlarin hicbiri kapanmadi çünkü swap kullaniyom lmk sistemini kapattim kaymak gibi geziyom 9 oyun acik

berkay_werty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
huzy2uny.jpg
gecen gun bu kadar oyun actim daha 130 mb bos ram vardi rom atılır sakaryada oturuyom ilgilenen varsa pm cihazim SM-T210 TAB3 oyunlarin hicbiri kapanmadi çünkü swap kullaniyom lmk sistemini kapattim kaymak gibi geziyom 9 oyun acik

Bişe sorcam Dolmuş driver oynarken frene basınca tablet donuyo. Tekrar açıp kapatmam gerekiyo nedenini biliyomusun