Yardım Tablet ile telefonun mailleri aynı yapıcam ama aklımda bir soru var?

Sorumeraklisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tablete şuan ki maili girdim diyelim tablette ders pdfleri fln olacak o pdfler telefonda da olacak mı? Çünkü tablet 1 tb telefon 128 GB

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
263
Tablete şuan ki maili girdim diyelim tablette ders pdfleri fln olacak o pdfler telefonda da olacak mı? Çünkü tablet 1 tb telefon 128 GB
Notlarınızı buluta kaydederseniz telefonunuzdan notlarınıza erişebilirsiniz. Google Drive'da buluttaki pdf dosyasını indirmeden açabiliyorsunuz, yani telefonunuzun depolamasını azaltmıyor.

Sorumeraklisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Clouddan depolama satin alsam depolama sorunu yaşar mıyım? 1 tb alırım bence sıkıntı çekmem

Son düzenleme:

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,613
İki cihaza aynı maili girmek, bir cihazdaki belge,resim vb. diğer cihazda da olmasına sebep olmaz. Çünkü bu tür belgeler,resimler kayıt edildiği cihazın hafızasında kalır. Cihazlar için bulut depolama alırsanız ve her iki cihazda da bulut depolama senkronizasyonu açık olursa, iki cihazdaki resimler,belgeler vb. bulut depolamaya internet bağlantınız olduğu sürece manuel veya otomatik olarak ayarınıza göre kaydedilir.

Sorumeraklisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tablette ayrı mail açmayı düşünüyorum çünkü telefonla alakası olmayacak sadece oyunlar ortak olcak her neyse arada telefondan dosya atarlarsa bunu tablete nasıl aktarırım diye düşünüyorum?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,613
Telefonunuzun ve tabletinizin marka ve model bilgilerini paylaşırsanız, yardımcı olabiliriz.

Sorumeraklisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonum Samsung A34, tabletim tab s10 ultra (2 gün sonra sipariş vericem çok heyecanlıyım)