Ya Söylenmek İstemiyorum Yanlış Anlama Ama Arkadaşlar Haklı Şimdi İlk Olarak Bu Ülkede Bir Sürü Sap Gezen Erkek Var Kusura Bakma Ama Bu Ülkedeki Sosyal Ve İlişki Anlamındaki Açlık Hiçbir Ülkede Yok Sebebi Tabular Vb... Zaten Bu Konuya Girmeyeceğim Senin Böyle Bir Ortamda 15 Erkeğe Teklif Edip 15 Kişiden Red Yemen Hiç Normal Bir Durum Değil Ya Hepsini Geçtim Bir Kızın 15 Erkeğe Teklif Etmesi Normal Bir Durum Değil Normalde Kızlar 1 Erkeğe Teklif Etmiyor Normali Erkeğin Kıza Teklif Etmesi Diye Bilirim Ben Şaka Gibi Yani Gerçekmi Bilemiyorum Ama Cidden İnandrıcı Değil 15 Kişiden Nasıl Red Yemiş Olabilirsin Cidden Ya Acayip Ultra Çirkin Olman Lazım Yada Ultra İtici Olman Lazım Kusura Bakma Ama İnandırıcı Değil Yakeşke fake olsaydım ama maalesef durum vahim
Hangi bölümüniye 18 yaşında başldım
19 yaşında 15 erkek tuhaf gelmedi mi hocam?@Estelya
Yaş 19, yurtta kalıyorsunuz. YKS? Üniversite?
Açız aç aç aç aç açYa Söylenmek İstemiyorum Yanlış Anlama Ama Arkadaşlar Haklı Şimdi İlk Olarak Bu Ülkede Bir Sürü Sap Gezen Erkek Var Kusura Bakma Ama Bu Ülkedeki Sosyal Ve İlişki Anlamındaki Açlık Hiçbir Ülkede Yok Sebebi Tabular Vb... Zaten Bu Konuya Girmeyeceğim Senin Böyle Bir Ortamda 15 Erkeğe Teklif Edip 15 Kişiden Red Yemen Hiç Normal Bir Durum Değil Ya Hepsini Geçtim Bir Kızın 15 Erkeğe Teklif Etmesi Normal Bir Durum Değil Normalde Kızlar 1 Erkeğe Teklif Etmiyor Normali Erkeğin Kıza Teklif Etmesi Diye Bilirim Ben Şaka Gibi Yani Gerçekmi Bilemiyorum Ama Cidden İnandrıcı Değil 15 Kişiden Nasıl Red Yemiş Olabilirsin Cidden Ya Acayip Ultra Çirkin Olman Lazım Yada Ultra İtici Olman Lazım Kusura Bakma Ama İnandırıcı Değil Ya
kimya mühHangi bölüm
Bilemiyorum Kanka Ülkede Malesef Hala Çogu Konuda Çok Fazla Tabu Var Bu Kadar Tabunun Olduğu Bir Ortamda Normal Gayet NormalAçız aç aç aç aç aç
ŞştAçız aç aç aç aç aç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaseminciğim gel özelde konuşalım. Bu erkekler seni hiç anlamıyor
Abicim üzülmeni istemem ama fake buAçız aç aç aç aç aç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaseminciğim gel özelde konuşalım. Bu erkekler seni hiç anlamıyor
Ben deBen inanıyorum canı gönülden![]()
Olsun ben bi kere söz verdim. Fakede olsa bağrıma basacağımAbicim üzülmeni istemem ama fake bu
Kız sarksınlar diye konu açmış sen sarkma diyorsun. Bu kız hediye alamıyorsa senin yüzünden olacakŞştsarkma bakim kıza
Koca yürekli insanOlsun ben bi kere söz verdim. Fakede olsa bağrıma basacağım![]()
Sende sonucu merak ediyorsun uyuyamıyorsun heeBen de![]()
İyi ben sustum o zaman fhfhfndKız sarksınlar diye konu açmış sen sarkma diyorsun. Bu kız hediye alamıyorsa senin yüzünden olacak![]()
Gökhan abiyle 1 hafta çııkmış adam olum fake hesaptan mı korkacakAbicim üzülmeni istemem ama fake bu
Şimdi moderatör olsam üniversiteyi de sorar sonra ip kontrolü yapardım. Doğru veya yanlış anlaşılırdı. Diğerleri merakta kalmazdı.kimya müh
Şişe bitmiyor bir türlü birazdan sızarım büyük ihtimalleSende sonucu merak ediyorsun uyuyamıyorsun heeGel seninle özel bir şey konuşcaz şöyle tenhaya geçelim haa şşşu
![]()
![]()
Ben bu dünyaya neden geldim ya
Sevgili olan çiftleri gördüğümde içimde anlatılmaz bir kıskançlık oluyor.
Şu 3 cümle, her şeyi açıklıyor aslında. Konu üzerinde daha fazla konuşmanın lüzmu yok. İyi geceler ve iyi forumlar dilerim.onlara aldığı hediyeleri gösterirken ben bir aptal gibi kız kankalarımla takılıyorum.