emreqoral
Öğrenci
Ayb. Millet resime kız koydum diye beni kız sanıp sarkıp duruyor özelden rahatsız edip duruyor bfjfnfng. Hepsini raporladım

Ayb. Millet resime kız koydum diye beni kız sanıp sarkıp duruyor özelden rahatsız edip duruyor bfjfnfng. Hepsini raporladım
15 yaşında 155 erkek tanımış insanlar bilirim19 yaşında 15 erkek. Fake çıkma olasılığı yüksek
Yapma yanarız .dArtık fakesede bağrıma basıcam söz ağızdan çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak şimdi fotonu gördüm bi kez daha yazasım geldi![]()
Pü yeni nesil gümbür gümbür geliyordu sözde15 yaşında 155 erkek tanımış insanlar bilirim![]()
Geceleri saymazsak 16 17 felanım bende ya. O kadar eskimedimPü yeni nesil gümbür gümbür geliyordu sözde
Bizim millet pek ayırt etmez ama nasıl olmuş öyleGerçekten artık mahvoluyorum bir değil iki değil tam 15 farklı kişi tarafından red yedim.
O kadar itici ve sevilmez bir kızım ki benimle iletişim bile kurmadan def ediyorlar.
En son internette tanışıp en azından belli derecede yakınlık kurup hoşlandığım kişi de unuttu artık beni
Ben bu dünyaya neden geldim ya
Sevgili olan çiftleri gördüğümde içimde anlatılmaz bir kıskançlık oluyor.Yurttaki oda arkadaşlarım her akşam sevgilileriyle buluşup onlara aldığı hediyeleri gösterirken ben bir aptal gibi kız kankalarımla takılıyorum.
Keşke bu durumun bir sonu olsa
Yanalım tutuşalım beaYapma yanarız .d
bkz. BenBizim millet pek ayırt etmez ama nasıl olmuş öyleKusura bakma gülesim geldi
![]()
Örneği burada mevcutBizim millet pek ayırt etmez ama nasıl olmuş öyleKusura bakma gülesim geldi
![]()
İlk aşk diyorlardı fena olan yalan mıydı15 fazlaymış baya 2 kişiye aşık oldum oda sırılsıklam özellikle sonuncusu ama ... NEyse
Ne var yani kriterlerimiz geniş bir kitleye hitap ediyor olamaz mı ?Örneği burada mevcut![]()
Doğru doğruİlk aşk diyorlardı fena olan yalan mıydı![]()
Ben demlenip yatıyorum herkese igDoğru doğru
Sanada iyi geceler tatlişko. Bi ara özelden yazıcam hazırla kendiniBen demlenip yatıyorum herkese ig
Daha karpuz kesecektikBen demlenip yatıyorum herkese ig
Olum erkekmiş yalnızSanada iyi geceler tatlişko. Bi ara özelden yazıcam hazırla kendiniASDDA
Hadi beOlum erkekmiş yalnızsdahsjdha
Ben onun ppsine aşığımOlum erkekmiş yalnızsdahsjdha
servous için diyorHadi be
Fırsat bu fırsat..Şekil a nın erkek versiyonu ben oluyorum. Alıştım yalnızlığa misss