MrOwL0
Asistan
yaw bu ablamız hep aynı kadının farklı fotoğraflarını katıyor erkek olduğuna eminmiyiz .dservous için diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fırsat bu fırsat..
Bence değerlendir hocam.
yaw bu ablamız hep aynı kadının farklı fotoğraflarını katıyor erkek olduğuna eminmiyiz .dservous için diyor
Fırsat bu fırsat..
Bence değerlendir hocam.
Hala bir umut diyorsun demi, biri yalan desin istiyorsun anlıyorum.. Acı gerçekler metin olyaw bu ablamız hep aynı kadının farklı fotoğraflarını katıyor erkek olduğuna eminmiyiz .d
Yok beee. Ne değerlendirmesi. O kadar da yıkık değiliz.servous için diyor
Fırsat bu fırsat..
Bence değerlendirin hocam.![]()
Harbiden ya inanmıştım o kadar /:Hala bir umut diyorsun demi, biri yalan desin istiyorsun anlıyorum..ashduah
Az önce kendi yazıyordu ne ara sana pasladıYok beee. Ne değerlendirmesi. O kadar da yıkık değiliz.
AynenYalniz Arkadaşlar Şaka Bir Yana Bu Konuya Dakikada 3 Mesaj Geliyor Telefon Ötmeye Başladı Döngüye Girdi Konu Resmen![]()
Konu tuttuYalniz Arkadaşlar Şaka Bir Yana Bu Konuya Dakikada 3 Mesaj Geliyor Telefon Ötmeye Başladı Döngüye Girdi Konu Resmen![]()
Çok yüce gönüllü insanlar var aramızdaYalniz Arkadaşlar Şaka Bir Yana Bu Konuya Dakikada 3 Mesaj Geliyor Telefon Ötmeye Başladı Döngüye Girdi Konu Resmen![]()
Baktım bana yüz vermiyor. Yabancıya gitmesin dedim. Hazır öğretmenimiz dururken yapıştırdımAz önce kendi yazıyordu ne ara sana pasladıEvlenmeden boşandı adam
![]()
Yani diyorsun ki,Yalniz Arkadaşlar Şaka Bir Yana Bu Konuya Dakikada 3 Mesaj Geliyor Telefon Ötmeye Başladı Döngüye Girdi Konu Resmen![]()
AhahahahahahBaktım bana yüz vermiyor. Yabancıya gitmesin dedim. Hazır öğretmenimiz dururken yapıştırdım![]()
Hahahah yok artık daha nelerAz önce kendi yazıyordu ne ara sana pasladıEvlenmeden boşandı adam
![]()
DemiHahahah yok artık daha neler![]()
Eski sohbet formu kültürünü devam ettirmeye çalışıyoruz. Kim kime dum dumaAhahahahahahHelal la forum dayanışması budur
![]()
Baktım bana yüz vermiyor. Yabancıya gitmesin dedim. Hazır öğretmenimiz dururken yapıştırdım
Yani diyorsun ki,
Yürüyen çıksın kasıyor.![]()
![]()
Benim ppyi izlerken aşık olmuş olabilirKonu sahibi uyudu mu acaba
Servous tan ümidi kestin bakıyorumKonu sahibi uyudu mu acaba
Eskilere girme çıkamayız. Sabaha kadar öter telefonlarEski sohbet formu kültürünü devam ettirmeye çalışıyoruz. Kim kime dum duma![]()