Abilerim arkadaşlarım hepinize selamlar ismim Ayhan izmitte yaşıyprum 17 yaşındayımkendimde çok fazla devlet vatan aşkı var milli savunma üniversitesine başvueu yaptım lise son sınıfım sınavı mülakatları kazanıp subay olup Yüce Türk vatanına hizmet etmek istiyorum bu vatan uğrunda şehadetimi vermek istiyorum ama bir sıkıntım var benim abilerim canımdan çok sevdiğim bir kız arkadaşım var 2 senedir onunla konuşuyorum oda beni çok seviyor ailesi felan tanır eder herneyse kız arkadaşım Üniversite kazanamaz isem diye Asker olmama izin veriyor amma velakin çok korkuyor şehit olmamdan felan benim sizden sorum ailesi yakını subay olan varsa zorlukları nedir savaşa gitme olasılıkları nasıldır adına deneyimler almak istiyorum kendim için değil Kız arkadaşımı birazda olsa rahatlatmak adına istiyorum bunu sizden ama rahatlatmak içinde yalan konuşmanıza gerek yok doğruyu söyleyin acı söylesenizde olur teşekkür ederim şimdiden yakını Askerde olan varsa hepinize selamlar söylüyorum Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum hayırlı forumlar