Şu oyunu geçebilen varsa nasıl yapıldığını anlatabilir mi?

can_dostum1979

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu bir çözüm değil.
sadece üzerinde küçük bir hile ile yapılmış.

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu çok eski bir soru. Flash oyununu yapmışlar. Herkesin dediği gibi çözümü yok bunun.

Reaksiyon puanı
2,148
demekki oyunun çözümünü hileye göre yapmışlar, hileyi bulamayanlar için söyliyim evin bi tarafına kadar gelin sağ tık yapın sonra evin karşısına geçin sol tıklayın çizgi evin içinden geçmiş oluyor

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
demekki oyunun çözümünü hileye göre yapmışlar, hileyi bulamayanlar için söyliyim evin bi tarafına kadar gelin sağ tık yapın sonra evin karşısına geçin sol tıklayın çizgi evin içinden geçmiş oluyor

20090427172753.jpg

dediin gibi yaptm her evin baglantıları tamam oldu fakt bi gelisme yok.

bence bunun nedeni, bu hileyi (sag tıklamayı faln) onlar akıl edememis yani oyunu hatalı yapmislar ve nasıl olsa cozumu yok die cozduun zaman flash oyunda herhangi bir tepki yok:D

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Kapak kelimesini size geri iade ediyorum.
Ben matematikçiyim, problem bir matematik problemidir, bu söylediğin de kanıtın "k"si bile değildir olamaz da zaten.
(Bu problemin çözümsüz olduğunu zaten biliyorum)

Saygılarımla

Çözümünün olmadığını mantıklı ve sağlıklı düşünebilen her insanın bildiği bir problemin çözümsüz olduğu yönünde bundan büyük bir kanıt olabilirmi?

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Çözümünün olmadığını mantıklı ve sağlıklı düşünebilen her insanın bildiği bir problemin çözümsüz olduğu yönünde bundan büyük bir kanıt olabilirmi?

Matematiksel kanıt için ben sağlıklı düşünüyorum denedim çözermedim diyemezsiniz. Söylemek istediğim budur. Kanıtlamak, genelleme yapmak biraz daha farklı ve uzmanlık gerektiren bir konudur.

Saygılarımla

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Matematiksel kanıt için ben sağlıklı düşünüyorum denedim çözermedim diyemezsiniz. Söylemek istediğim budur. Kanıtlamak, genelleme yapmak biraz daha farklı ve uzmanlık gerektiren bir konudur.

Saygılarımla

Sadece kendimden bahsetmiyorum, sağlıklı düşünebilen her insan bu problemi birkaç deneme ve biraz düşünmesi neticesinde çözümsüz olacağını bilebilir. Bu durumda bu bir kanıt değilde nedir?

Saygılarımla

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
dostum senin dediğin hile değil normalde çizgiyi evdende başlayarak çekebiliyorsun.:D
utku-k oyunun tepki vermemesin nedeni oyunun eksikliği değil. solda altaki damla yuvarlağın üstüne geldğin zaman hala çizgi çizebiliyor olman diğer çizginin oyun tarafınfdan algılanmadığını(kabul edilmediğini) gösterir. oysa diğerlerinde istesende çizgi çizemiyorsun;)( üç evede ulaştıktan sonra tabi)

Bu arada azıcık aklı olan her kez bu oyunun çözümümün olmadığını anlar diyen arkadaşıma rağmen ben oyunun çözümün olduğu kanısındayım :D

Reaksiyon puanı
2,148
bravehearth ama o evden başlayarak çekilmiş bi çizgi değil evden geçiyor başka bi eve gidiyor dikkat et o mavi çizgi yani hilesiz yapılamaz.

utku-k firefox kullanıyorsan tepki vermiyor ben ie de denedim you win dedi :)