saolbakalım
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
reklam güzeldir.
mantıklı olmak gerek bence sadece bizim tıklamalarla sdn nekadar para kazanbilirki illaki reklam olucak birz ticari kısmından bakın olaya
Madem reklamlardan şikayetçisiniz Ad-Block Plus kullanın reklam falan görmezsiniz...
Flash Block engelliyordu. Merak ettim baktım da reklam ekranın yarısıBari boyutu küçük olsaymış
![]()
Bu kadarda olmaması lazım her sayfa yenilendiğinde çıkıyor ve insanı sıkıyor.
SDN bu reklamı kaldırdı diye para kaybı yaşamaz. adam gibi yere reklam koysun. Çok gıcık gidip çktığım oluyor. Az düzgün yapın işinizi yapacaksanız. Tamam reklamı kaldırmayın ama sap gibi önümüzede gelmesin kardeşim. Allta yada farklı bir yerde çıksn. İlla okuyacağımız tıklayacağımız yere geliyor ya. Sanki inadına. Para kazansın tamam ticari açıdan bak olaya. Peki biz üyeler olmasak nereye para kazanıyor soruyorum bunu yazan arkadaşlara ? Gıcık olur olmaz yerlere değilde başka taraflara koyun.
Benim tek istediğim, sağ taraftaki son yorumlar ile son konular kısmını geri getirsinler; ekranın ortasına reklam bile koyabilirler![]()
Reklam gerçekten benimde canımı sıktı kapat tuşunu bulamamıştım (özellikle tasarlanıyor)Reklam site için gerekli olmalıda zaten engellemek için yazılımda kullanmam insanın reklamlarıda görüp izlemesi lazım bence sadece bu tarz reklamlar insanın sinirlerini bozar bencede kaldırılıp yerine daha basit bir bmw reklamı konula bilirdi. (reklamcılık alanında başarılı ama
)
Opera kullanıyorum kardeş.Ad Muncher Kullan Reklam Nedir Görme Bir Daha
Opera kullanıyorum kardeş.