Şu iğrenç bmw reklamı

Reklam Kaldırılsın mı ?

• Kullanılan toplam oy
    158

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende adblock'a başladım güzelmiş gerçekten.Ama illaki bunu kullandırmak zorunda bırakmasınlar.Ne yani hep bunla mı gezicez,benim kararım bu reklam kaldırılsın yönündedir...

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
reklam olmasa nasıl dönücek bu çark şimdi herkesden bağış istesen sitede kimse durmaz

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Benim tek istediğim, sağ taraftaki son yorumlar ile son konular kısmını geri getirsinler; ekranın ortasına reklam bile koyabilirler :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
mantıklı olmak gerek bence sadece bizim tıklamalarla sdn nekadar para kazanbilirki illaki reklam olucak birz ticari kısmından bakın olaya

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Madem reklamlardan şikayetçisiniz Ad-Block Plus kullanın reklam falan görmezsiniz...

sorun o değil. sorun reklamların insanın gözüne gözüne sokulması.. bende biliyorum anti reklam uygulaması kullanmayı ama yararlı reklamlarda olabilir. bilmem anlatabildim mi ?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Flash Block engelliyordu. Merak ettim baktım da reklam ekranın yarısı :D Bari boyutu küçük olsaymış :)

İşin kötü yanı flash block'u devre dışı yapınca da çalışmadı bende. Merak ediyorum nasıl birşey bu reklam. :( Linux'ta flashlar problem olduğu için reklamları engellemiyorum ama flash ögeleri engelliyorum, yoksa işlemci kullanımım tavan yapıyor...

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Site giderek mynet e benzemeye başladı. kıçı başı reklam doldu.

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar, bu reklamı biz seçmiyoruz firma bize hangi reklamı gönderirse biz onu yayınlıyoruz.
ShiftDelete.Net sizlere zengin bir içerik sunabilmek için bir çok editör çalıştırıyor, dolayısıyla çok reklam almak zorunda.Bu konuda biraz daha anlayışlı olmanızı rica ediyorum..

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu kadarda olmaması lazım her sayfa yenilendiğinde çıkıyor ve insanı sıkıyor.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
SDN bu reklamı kaldırdı diye para kaybı yaşamaz. adam gibi yere reklam koysun. Çok gıcık gidip çktığım oluyor. Az düzgün yapın işinizi yapacaksanız. Tamam reklamı kaldırmayın ama sap gibi önümüzede gelmesin kardeşim. Allta yada farklı bir yerde çıksn. İlla okuyacağımız tıklayacağımız yere geliyor ya. Sanki inadına. Para kazansın tamam ticari açıdan bak olaya. Peki biz üyeler olmasak nereye para kazanıyor soruyorum bunu yazan arkadaşlara ? Gıcık olur olmaz yerlere değilde başka taraflara koyun.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
SDN bu reklamı kaldırdı diye para kaybı yaşamaz. adam gibi yere reklam koysun. Çok gıcık gidip çktığım oluyor. Az düzgün yapın işinizi yapacaksanız. Tamam reklamı kaldırmayın ama sap gibi önümüzede gelmesin kardeşim. Allta yada farklı bir yerde çıksn. İlla okuyacağımız tıklayacağımız yere geliyor ya. Sanki inadına. Para kazansın tamam ticari açıdan bak olaya. Peki biz üyeler olmasak nereye para kazanıyor soruyorum bunu yazan arkadaşlara ? Gıcık olur olmaz yerlere değilde başka taraflara koyun.

Ad Muncher Kullan Reklam Nedir Görme Bir Daha

sezai11747

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adblock plus vb programlarla bu tür reklamlar engellenebilir ancak bu bir çözüm değil.Yıllardır okuduğumuz, bizimle birlikte bir anlam ifade eden sdn'nin reklam alırken daha dikkatli olması lazım.İşin ilginç yanı; anket kısmında oylama yapacağım sırada aynı reklam yine çıktı.İşbankası açısından da çok olumlu bir reklam olduğunu düşünmüyorum.Dayatma reklamlara HAYIR! Adam gibi bir yere ekleyin reklamlarınızı.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Reklam engelleyici destekli browser kullanılamadığı durumlar çok can sıkan bir durum, okuduğunuz haberin için(e ...)i açan bir durum oluyor...

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
AdBlock sorunu çözüyor zaten hehehe :D ama gerçektende one ya, nereyi açsam araba karşıma çıkıyor tilt oldum :D

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
eklentiyle bir reklam bile göremiyorum, fakat iş para kazanmaya gelince yapılsın derim aynı şekli ben yapardım istemeyen eklenti yükleyebilir arkadaşlar :D Dediğinizi anlıyorum yanlış anlamayın ama bu işin ticaret yönünde göze hoş gelmeyen reklamlarda ( biz görmesekte ) ara sıra çıkabiliyor.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Reklam gerçekten benimde canımı sıktı kapat tuşunu bulamamıştım (özellikle tasarlanıyor :D)Reklam site için gerekli olmalıda zaten engellemek için yazılımda kullanmam insanın reklamlarıda görüp izlemesi lazım bence sadece bu tarz reklamlar insanın sinirlerini bozar bencede kaldırılıp yerine daha basit bir bmw reklamı konula bilirdi. (reklamcılık alanında başarılı ama :) )

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bütün Sitelerde Olduğu Gibi SDN de Reklam Alacaktır . Değirmenin Dönmesi İçin Su Gerekir . Bu Su 'da O Reklamlardan Geliyor

SDN 'nin Sahipleri Reklamsız Bu Site Giderlerini Finanse Edecek Durumlarda Değiller Ve Tabiki Günümüz Şartlarında Buda Pek Memnun Değil !

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Reklam gerçekten benimde canımı sıktı kapat tuşunu bulamamıştım (özellikle tasarlanıyor :D)Reklam site için gerekli olmalıda zaten engellemek için yazılımda kullanmam insanın reklamlarıda görüp izlemesi lazım bence sadece bu tarz reklamlar insanın sinirlerini bozar bencede kaldırılıp yerine daha basit bir bmw reklamı konula bilirdi. (reklamcılık alanında başarılı ama :) )

Ara sıra reklam engellemeyi kapatırım ben de işime yarayacak çok şey olduğumun fakına varıyorum fakat göze hoş gelmesi için % 95ini engelli kullanırım.

zehir_hafiye

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu reklama karşıyım anasayfada olması gereken reklamın kategori ve konularda görünmesi mantıksız,bence kaldırılsın. :)

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar sonuçta internet ortamında değirmenin dönmesi gerekiyor. Ofiste bir çok çalışan var. anlayışlı olmak gerek bence. Hoş değil belki ama idare etmek gerekir.

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tamam sdn kazanıyorda uygun bi yerde gösterse reklamı gözümüze gircek

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
sdn bundan ekmek parası kazanıyor ama benim gönlüm kaldırılmasından yana veya başka bir yere konulabilir, aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum, sadece bu sitede değil, aynı şey diğer haber sitelerinde de var bu nasıl bir şey ya anlamadım, reklamı gözümüze gözümüze sokuyorsunuz. :D