Şu erkekler neden çapkındır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
runal aynaya bak ve de ki :
"Allah'ım alıntı yapmayı bildiğim ve bilmeyenlerden olmadığım için sana şükürler olsun" :D

Hadi yenelim kızları. Zaten seçil tek başına kaldı yazık :P

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
pesimist dedi ki:
"Allah'ım alıntı yapmayı bildiğim ve bilmeyenlerden olmadığım için sana şükürler olsun" :D

amin :D :D

abi biz her zmn yeneriz :D :D

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
RuNaL dedi ki:
seçiL dedi ki:
pesimist :D zaten nesliniz tükeniyo boşa nefes harcama ::)

erkekler olmasa dünyada bu kadar kalbi kırık insan olmazdı

kadınlar olmasada kalbi kırılacak insan kalmazdı ama degmezler olsunlar gene de :D :D

RuNaL dedi ki:
seçiL dedi ki:
pesimist :D zaten nesliniz tükeniyo boşa nefes harcama ::)

erkekler olmasa dünyada bu kadar kalbi kırık insan olmazdı

kadınlar olmasada kalbi kırılacak insan kalmazdı ama degmezler olsunlar gene de :D :D

tamam haklısın ama kadınları böyle yapan da erkekler...

daha çok kalp kıran erkekler....etrafımdaki tüm ilişkilerin bitme nedeni %90 erkekler....

erkekler bizim kalbimizi bu kadar kırmasaydı bizde kalp kıranlar haline gelmezdik..etkiye tepki bi nevii ??? ::)

???

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
pesimist dedi ki:

:DYarabbim Sen bize sabır Erkeklere Akıl veresin

Konuyu ben açtım ben toparlıyım bari ::) ne kadar erkekler kalbimizi kırsa da yine onları seviyoruz onlara aşık oluyoruz...bir de değer bilseler ya
:-X

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
ya sorun orda degeri bildirmek için fazla naz yapıyorsunuz sonucta kötü olan erkekler oluyor yane fazla naz aşık usandırır cinsinden

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
yeni üyeler ve bu konuya yorum yazmak isteyen üyeler buyurun mikrofon sizde:D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
benim sevgilim çapkın değil

ayrıyeten bence kadınlar daha çapkın oluyorlar

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Kadınlar neden anlamsız hareketler yapar peki? Arkadaşım günlerdir kendinde değil bir kız yüzünden.Kız önce gelip buna sarılmış öpmüş senden hoşlanıyorum demiş. Şimdide 22 gündür arkadaşın telefonlarına cevap vermiyormuş.

Geçen gün bir kız arkadaşımla konuşuyorum , ya bir çocuk var çok hoşlanıyorum ama yanına gidince kaşlarımı çatıyorum, ters davranıyorum çocuk açılamıyor diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :). Hoşlanıyorsan git sen söyle niye çocuktan bekliyorsun vede neden kaşlarını çatıyorsun , dengesizlik değilmi :)

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Nasıl sigara içenler içmeyince duramıyor falan bizde de öyle birşey :D

1 saat sonra başkasının koluna girme olayı sadece erkeklerde değil kızlarda da oluyor kişilik meselesi o :)

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
hep erkekler demişsin bir de aynaya baksanız fena olmaz mı?

Bir kere arkadaşım biri kumaş meselesini açıklamış

başka bir neden karı dırdırı

başka bir neden sürekli ilgi istemesi

başka bir neden de bayanların kıskanç olmaları diye yorumluyorum

Kendi adıma söyleyeyim, evleneceğim kişi de mutlaka güven ve sadakat beklerim. Bunları yaparsa da başımın üstünde yeri var

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Partner seçerken sadece güzelliği dikkate alırsa insan, daha güzelini bulunca neden eskisiyle beraber olsun ki... Bu her iki cins içinde böyledir...

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Cevap verip soru sormak istiyorum:closedeyes:
Cevap: Biyolojik:wink:
Soru: Hangi erkekler?:blink:

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Bu kızlarda fazla naza çekmesin arkadeşş. Ömür boyu onları bekleyecek değilik ya :P

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kim demiş onu asla öyle bişey yok:)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Neden çapkın,
Çünkü bekarlık Sultanlık olunca,
Eee Sultan olduğumuz için Harem ihtiyacı doğuyor,
Bu ihtiyaçtan dolayı.

Yani bizlik bir şey yok M.Ö gelen bir şey bu :P

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
3 günden sonra aynı kızın tribi çekilmiyor.

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kadinlarda az degil ama erkekler kadar abarttiklarini gormedim yani benim kadar abartmiyorlardir prensip olarak cirkin biyikli asiri yagli vucutlu ve cakma sarisinlarla hic konusmuyorum. He ben cok mu yakisikliyim yok lan hafif tatliyim sosyal ortamlarda ciddiyetle sakaciligin kivamini tutturuyorum hoslaniyorlar benden benim sucum ne ? He unuttum mac yapamayacagim kizlada konusmuyorum (FIFA'da)

Edit : Oglum ben soyle rahatlayi ariyordum nereye geldim yahu

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
insanlar bir cesit biraz daha fazla evrimlesmis hayvan olduklari icin. valla hakaret filan degil bu bilimsel bi gercek :P
gerci insanlarin bilinc seviyesiyle ilgili arastirmalar teknik duzeyde yuzyillardir cok az yol katetimis ya neyse :P
mesela bazi hayvanlar da tek esli. bazilari degil. :P konuyu bilimsel duzeyde incelersek insanlarin en ilkel icgudulerinden biri neden oluyo buna o da cogalmak daha fazla yemek. bakterilerde bile var bu icgudu :D
tabi insanlarin evrimini tamamladigi ve ustun bisey olduklarini soylular ama palavra. daha en ilkel icgudu bile yerini ust asamadaki evrimlesmis akil tarafindan kontrol altina alinamamis :P yani hala ilkel icgudulerin evrimlesmis ust akli kontrol edebilicek kadar guclu olmasi diye tanimlayabiliriz .
tabi bu evrimde ust aklin dogru evrimlesmemesinden suphelenen evrimi yoneten mekanizmanin ust aklin hatali olabilme ihtimalini dikkate katiyo olmasindan da olabilir :D
yada insanlarin surekli yalan soyleyip milleti dolandirmak bir aliskanlik veya gelenek olmasindan da kaynaklaniyo olabilir :P

ancak burada ilginc bi sey daha var bence oda ust bilinc sistemi parayi ve gunumuzde var olan iletisimi ve diger guvenligi insanlarin ortak guven icinde yasamasini saglayan sistem.

ilkel bilinc sistemi yada bakteriler zamaninda kalma sistemle tabi gunumuzun degerleri ve parasal sistemin yasamasi zor bence :P

yada sorun ust bilinc sisteminin bi sekilde hasar gormesine neden olan bi hastalik da olabilir :P