knightmare42
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Game satış diye bir sitede random keyler var çok uygun fiyata. Bu keylerden alıp hesaba girersem ban yer miyim?
Yemezsin.Game satış diye bir sitede random keyler var çok uygun fiyata. Bu keylerden alıp hesaba girersem ban yer miyim?
Hayır yemezsiniz. O keyler rastgele oyun veriyor zaten.Game satış diye bir sitede random keyler var çok uygun fiyata. Bu keylerden alıp hesaba girersem ban yer miyim?
Yemezsin.Game satış diye bir sitede random keyler var çok uygun fiyata. Bu keylerden alıp hesaba girersem ban yer miyim?
Hayır ama para tuzağı. Dolar 3 civarında seyrederken o bataklığa kendime çok kaptırmıştım. Harcadığım parayla çıkan oyunların ederleri arasında dağlar kadar fark var. Hep dandik oyunlar veriliyor.
O zaman harcadığım paraları dolara yatırsam 1 tane son model afyon ve orijinal ayfon kılıfı alırdım kendime.Random key kullanmaktan ziyade daha düzgün oyunlar alabilirsiniz.
10 lira verip random key aldım güya 10 ile 200 lira arasında bir oyun vermesi gerekiyordu 2 liralık bir oyun verdi.Hayır ama para tuzağı. Dolar 3 civarında seyrederken o bataklığa kendime çok kaptırmıştım. Harcadığım parayla çıkan oyunların ederleri arasında dağlar kadar fark var. Hep dandik oyunlar veriliyor.
Technopat'ta ki KÜFÜRBAZ HAYDO siz değil miydiniz hocam.CC ile bir şey satın almadığın sürece banlanacağını düşünmüyorum.
Evet o. 2 forumu kullanan çok insan var şaşırmayın artık.Technopat'ta ki KÜFÜRBAZ HAYDO siz değil miydiniz hocam.
Ben normalde Technopat'ta takılıyordum. Sonra 1 aylık ban yedim. 1 ay boyunca burada olmayı planlıyorum. Sonra giderim belki. Bu arada bunu gör KÜFÜRBAZ HAYDO. Technopat'ta en sevdiğim kullanıcı sensin.Evet o. 2 forumu kullanan çok insan var şaşırmayın artık.
Bende oradaydım fakat bıraktım. Burada kalıcıyım.Ben normalde Technopat'ta takılıyordum. Sonra 1 aylık ban yedim. 1 ay boyunca burada olmayı planlıyorum. Sonra giderim belki.
Burası bana oraya göre daha sade geliyor ama gene işe yarıyor.Bende oradaydım fakat bıraktım. Burada kalıcıyım.