Steam & Origin Oyun Kampanyaları

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
G2a benden uzak olsun da 50 ye de alırım.

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben titanfall almayı düşünüyorum. Season pass bedava hem. Hepte istediğim bir oyundu.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Loldeki Türkiye serverıda böyle. Herkes klavye adamlığı yapıyor. Takımla iletişime geçmeden karakterini alıp kitliyor. Sonra bir sürü sıkıntı. Oynıcak istek de kalmıyor içimde. Üstüne oyundan soğutuyorlar. Böyle insanlar olduğu sürece Türk serverının gelişmesi zor :(

Lol %15 lik kaliteli oyuncu hariç geri kalan hepsi küfür mesajlarla oyunu baltalıyorlar .Onlar yüzünden oyunu bıraktım.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Neden noldu yamuk mu yaptılar?
İndirimli oyunu alınca parayı alıp iptal ettiler. Sonra geri ödeme yaptık dediler fakat bir buçuk ay sonra parayı ancak alabildim. Onu da bankaya dilekçe yazıp alabildim.

Ama indirimde olmayan bir oyun aldığımda sorun olmamıştı.

Reaksiyon puanı
7
Far cry 3'ü tavsiye edermisiniz? Ayrıca assasin creed serisinden III, liberation, freedom cry, revelations bu oyunlar neredeyse bedava hangilerini tercih etmeliyim sizce

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
WHO▫іѕ▫тнє▫KING;3596060 dedi ki:
Far cry 3'ü tavsiye edermisiniz? Ayrıca assasin creed serisinden III, liberation, freedom cry, revelations bu oyunlar neredeyse bedava hangilerini tercih etmeliyim sizce

Far Cry 3 gercekten oynanmasi gereken oyunlardan biridir, indirimdeyken almanizi tavsiye ediyorum. Assassin's Creed'e gelince; Kesinlikle Revelations diyorum. Gerek hikayenin istanbulda gecmesi, gerek oyundaki atmosfer muhtesem.

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
WHO▫іѕ▫тнє▫KING;3596060 dedi ki:

Far cry 3 bencede kesinlikle oynanmalı. Assassin's Creed de de oynadığım ilk oyun revelationsdu. Ama Black Flag de oyna. Çok iyi o da.

Reaksiyon puanı
7
Far Cry 3 gercekten oynanmasi gereken oyunlardan biridir, indirimdeyken almanizi tavsiye ediyorum. Assassin's Creed'e gelince; Kesinlikle Revelations diyorum. Gerek hikayenin istanbulda gecmesi, gerek oyundaki atmosfer muhtesem.

teşekkür ederim ben far cry 3: blood dragon aldım 3'üde alayım o zaman assasin's creed'ide tekrar gözden geçireyim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

teşekkür ederim ben far cry 3: blood dragon aldım 3'üde alayım o zaman assasin's creed'ide tekrar gözden geçireyim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Watch Dogs'u alabilirim 50tlcik.

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende payday 2 aldım ama multi oynasak süper olacak akdrhmz steam id'm eklerseniz karşılıklı multi oynarız arkadaşlar. :)
bende bu gün tom clancy future soldier oyununu aldım akşama oynuyucam bakalım nasıl :) bide far cry 3 alasım var :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
bende payday 2 aldım ama multi oynasak süper olacak akdrhmz steam id'm eklerseniz karşılıklı multi oynarız arkadaşlar. :)
bende bu gün tom clancy future soldier oyununu aldım akşama oynuyucam bakalım nasıl :) bide far cry 3 alasım var :)

Bende payday 2 varda pcye her dakika format atmaktan oyun indiremiyorum :D

Sanırım [MENTION=312196]edox[/MENTION] çok oynuyordu karıştırmıyorsam :P

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyuna yakin zamanda yeni görevler eklenecek. Isteyen olursa girip oynariz, yeter ki oynayacak adam olsun.

Yoksa oynayan bi [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] bir de [MENTION=396090]SimetiK[/MENTION] var. Seni de bekleriz [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ediyle akıyoruz biz :D Gelin siz de, öğrenirsiniz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Elbette gelirim arkadaşlar, bugün pcyi açık bırakıyım gerçi 4 gündür açık bırakıyorum 20 25gb bf4 indi bide 5 adet dlc indi hala dlc iniyor son bir tane dlc var onunda 1gb kaldı :P

Payday 2'yi en kısa zamanda indirmeye çalışıcam.

Kaç gb'dı 20mi mi?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

20GB civari.

Tabii güncelleyeme denk gelirsen bir de 1GB ordan eklenir.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Zaten güncellemedeki video sadece 400 mb :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings

20GB civari.

Tabii güncelleyeme denk gelirsen bir de 1GB ordan eklenir.

BF4 25gb civarı ilk açtım 8gb doldu sonra yattım tam 12 saat uyudum :D uyandığımda 3-2 gbmı ne kalmıştı :P

Yani tahminen 15 16 saat sürücek indirmek, originden 300-400 hızla indiriyordum 3mbit net var, steamde aynı hızı verirse tahminim doğuru olabilir.

SSD'de yer kalmadı, Harddiske yüklemek istiyorum ama ilk başta bad sektor varmış @Seyhoo dediki 1-2GBlık dosya at ondan sonra oyunları yükle sıkıntı yapmaz demişti öyle deneyecem umarım sorun yaratmaz, biliyormusunuz bilmem ama donma sorunu yaşıyordum ben aylar önce sorununda hdd'den kaynaklandığını çözdük o günden beri tüm oyunları ssd'ye kuruyorum :P :D

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Payday 2 oynuyorsanız ekleyip oynarken oyuna çağırabilirsiniz. /iamnotsure

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
AC Unity topluluğu varsa katılmak isterim. Oyunda hiç çevrem yok. Co–op görevlerin bile çoğunda yalnız takılıyorum..

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Payday 2 oynarım bende oynarken ekleyin /therespawn

Bf4 de oynarım /oguzhan_tuncer14

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Payday 2 oynarım bende oynarken ekleyin /therespawn

Bf4 de oynarım /oguzhan_tuncer14

Gel BF4 girelim, ekliyorum şimdi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekledim @Tuncer14 kabul et girelim, valla nasıl gircez bilmiyorum hiç denemedim yani biri ile girmeyi ilk defa deneyecem belki sen biliyorsundur? davet yollamayı vs

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Üstat pek multiplayer sevenlerden degil bildigim kadariyla :)