/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
35*
Neden noldu yamuk mu yaptılar?G2a benden uzak olsun da 50 ye de alırım.
Loldeki Türkiye serverıda böyle. Herkes klavye adamlığı yapıyor. Takımla iletişime geçmeden karakterini alıp kitliyor. Sonra bir sürü sıkıntı. Oynıcak istek de kalmıyor içimde. Üstüne oyundan soğutuyorlar. Böyle insanlar olduğu sürece Türk serverının gelişmesi zor
İndirimli oyunu alınca parayı alıp iptal ettiler. Sonra geri ödeme yaptık dediler fakat bir buçuk ay sonra parayı ancak alabildim. Onu da bankaya dilekçe yazıp alabildim.Neden noldu yamuk mu yaptılar?
Lol %15 lik kaliteli oyuncu hariç geri kalan hepsi küfür mesajlarla oyunu baltalıyorlar .Onlar yüzünden oyunu bıraktım.
WHO▫іѕ▫тнє▫KING;3596060 dedi ki:Far cry 3'ü tavsiye edermisiniz? Ayrıca assasin creed serisinden III, liberation, freedom cry, revelations bu oyunlar neredeyse bedava hangilerini tercih etmeliyim sizce
WHO▫іѕ▫тнє▫KING;3596060 dedi ki:Far cry 3'ü tavsiye edermisiniz? Ayrıca assasin creed serisinden III, liberation, freedom cry, revelations bu oyunlar neredeyse bedava hangilerini tercih etmeliyim sizce
Far Cry 3 gercekten oynanmasi gereken oyunlardan biridir, indirimdeyken almanizi tavsiye ediyorum. Assassin's Creed'e gelince; Kesinlikle Revelations diyorum. Gerek hikayenin istanbulda gecmesi, gerek oyundaki atmosfer muhtesem.
Far Cry 3 gercekten oynanmasi gereken oyunlardan biridir, indirimdeyken almanizi tavsiye ediyorum. Assassin's Creed'e gelince; Kesinlikle Revelations diyorum. Gerek hikayenin istanbulda gecmesi, gerek oyundaki atmosfer muhtesem.
bende payday 2 aldım ama multi oynasak süper olacak akdrhmz steam id'm eklerseniz karşılıklı multi oynarız arkadaşlar.
bende bu gün tom clancy future soldier oyununu aldım akşama oynuyucam bakalım nasıl bide far cry 3 alasım var
Payday 2 oynarım bende oynarken ekleyin /therespawn
Bf4 de oynarım /oguzhan_tuncer14
cs go 12 tl olmuş
oyun var da ben oynamıyorum hocam keşke satabilsem ya da verebilsem birineAynen hocam. Varmı sizde oyun? Alayım birlikte gavurlara karşı kapışalım