Steam & Origin Oyun Kampanyaları

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
steam ağına bağlanılamıyor hatası alıyorum tüm bilgisayarlarımda
sorun yaşayan var mı?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
başka hesapla bağlanabiliyorum, tarayıcıdan da girebiliyorum, bi benim hesap bağlanmıyor
noluyoruz :/

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
evet bi bende var
anlam veremedim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bağlanabildim çok şükür

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Millet Borderlans oyunu nasıldır alınmaya değermi.Hangi serisini tavsiye edersiniz.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
!'den başla DLC'lerini bitir. 2'ye geç, DLC'lerini bitir.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Yav su an aktif olarak left 4 dead oynuyorum direniş ve senaryo oynuyorum baya da sardı bağımlı oldum hani ona benzer oyun arıyorum

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Edit:tamam anlaşıldı Cezayir dinarı değilmiş o [emoji14]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=312196]edox[/MENTION] Link atmış bende bilgilendiriyim şu anda Payday 2 10TL, Payday The Heist 2 yada 3TL civarıydı mutlaka alın kaçırmayın.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Payday The Heist'i tavsiye etmiyorum arkadaslar. Multiplayer'de oynayacak kimse bulunmuyor nerdeyse, en iyisi payday 2'yi almak.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
3 ay önce paday 2 goty edition aldım fakat toplam 3 saat oynadım. Bu oyunu alacaksanız 4 yakın arkadaşınız ile alın diğer türlü zevk vermiyor.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
3 ay önce paday 2 goty edition aldım fakat toplam 3 saat oynadım. Bu oyunu alacaksanız 4 yakın arkadaşınız ile alın diğer türlü zevk vermiyor.
Ediyi, beni ekle çevreden bir dolu Türk buluruz daha merak etmeyin. Ya da Steam foruma bakın bir sürü Türk oyuncu mevcut arkadaş arayan.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Hayrına payday 2 albilir misiniz hazır indirimdeyken, bizde kart yok

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
hesap kartı ile alabilirsin yada ininal kart ile

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Counter Strike: Global Offensive bağımlısı oldum sürekli dead match oynuyorum yerli oyuncudan ziyade yabancı oyuncularla güzel oluyor adamlar oyunu baltalamiyor herkes oyuna bakıyor raunt bitene kadar yazan yok konuşan sadece teşekkür ederim falan diyor kurtarıldığı için .Yerli oyuncular la oynadığım zaman analar bacılar havada uçuşuyor. Bilmeyen girmesin falanlar oyuna verdiğiniz paraya lanet ettirirler yerli oyuncular .Babalarınin yeriymis gibi yok bot lar oyma bilmiyorsan online ye girme o yüzden online oynayınca çoğunluk yerli oyuncu olunca arkama bakmadan kaçıyorum.

Oyunu kazanmayı vatan millet meselesi haline getiriyorlar .Yenilince dûnya başlarına yıkılıyor sanki.Yabancı oyuncu görmesem derim normal ama en anormal oyuncular bizde oyunu stress atmak için değil fanatizm yapmak için oynuyorlar.

Son olarak düzgün adam akıllı oynayan belirli kesim oyuncu var onları ayrı denk gelirseniz öyle oyuncular ile ekleyin ortak oyununuz çoksa oyundan alınan zevk on katına kadar artıyor.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
[MENTION=35568]-Hewal-[/MENTION] , Güzide seviyesine kadar oyundan zevk alırsın. Bu seviyeden sonra karşına her seferinde hile geldiği zaman çıldıracaksın :D

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Geçen hafta cumartesi 10 TL'ye payday 2 aldık. 3 kişi oynuyoruz. Tek başınayken değilde çok kişiye gerçekten zevkli oluyor. :D

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Counter Strike: Global Offensive bağımlısı oldum sürekli dead match oynuyorum yerli oyuncudan ziyade yabancı oyuncularla güzel oluyor adamlar oyunu baltalamiyor herkes oyuna bakıyor raunt bitene kadar yazan yok konuşan sadece teşekkür ederim falan diyor kurtarıldığı için .Yerli oyuncular la oynadığım zaman analar bacılar havada uçuşuyor. Bilmeyen girmesin falanlar oyuna verdiğiniz paraya lanet ettirirler yerli oyuncular .Babalarınin yeriymis gibi yok bot lar oyma bilmiyorsan online ye girme o yüzden online oynayınca çoğunluk yerli oyuncu olunca arkama bakmadan kaçıyorum.

Oyunu kazanmayı vatan millet meselesi haline getiriyorlar .Yenilince dûnya başlarına yıkılıyor sanki.Yabancı oyuncu görmesem derim normal ama en anormal oyuncular bizde oyunu stress atmak için değil fanatizm yapmak için oynuyorlar.

Son olarak düzgün adam akıllı oynayan belirli kesim oyuncu var onları ayrı denk gelirseniz öyle oyuncular ile ekleyin ortak oyununuz çoksa oyundan alınan zevk on katına kadar artıyor.

Loldeki Türkiye serverıda böyle. Herkes klavye adamlığı yapıyor. Takımla iletişime geçmeden karakterini alıp kitliyor. Sonra bir sürü sıkıntı. Oynıcak istek de kalmıyor içimde. Üstüne oyundan soğutuyorlar. Böyle insanlar olduğu sürece Türk serverının gelişmesi zor :(

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Oyun 19 euro ama dlcler bedava.