- Reaksiyon puanı
- 2,148
steam ağına bağlanılamıyor hatası alıyorum tüm bilgisayarlarımda
sorun yaşayan var mı?
sorun yaşayan var mı?
steam ağına bağlanılamıyor hatası alıyorum tüm bilgisayarlarımda
sorun yaşayan var mı?
başka hesapla bağlanabiliyorum, tarayıcıdan da girebiliyorum, bi benim hesap bağlanmıyor
noluyoruz :/
Millet Borderlans oyunu nasıldır alınmaya değermi.Hangi serisini tavsiye edersiniz.
Ediyi, beni ekle çevreden bir dolu Türk buluruz daha merak etmeyin. Ya da Steam foruma bakın bir sürü Türk oyuncu mevcut arkadaş arayan.3 ay önce paday 2 goty edition aldım fakat toplam 3 saat oynadım. Bu oyunu alacaksanız 4 yakın arkadaşınız ile alın diğer türlü zevk vermiyor.
Banka kartı denedim olmadı paypala yazmayı denddim olmadıhesap kartı ile alabilirsin yada ininal kart ile
Banka kartı denedim olmadı paypala yazmayı denddim olmadı
Counter Strike: Global Offensive bağımlısı oldum sürekli dead match oynuyorum yerli oyuncudan ziyade yabancı oyuncularla güzel oluyor adamlar oyunu baltalamiyor herkes oyuna bakıyor raunt bitene kadar yazan yok konuşan sadece teşekkür ederim falan diyor kurtarıldığı için .Yerli oyuncular la oynadığım zaman analar bacılar havada uçuşuyor. Bilmeyen girmesin falanlar oyuna verdiğiniz paraya lanet ettirirler yerli oyuncular .Babalarınin yeriymis gibi yok bot lar oyma bilmiyorsan online ye girme o yüzden online oynayınca çoğunluk yerli oyuncu olunca arkama bakmadan kaçıyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Oyunu kazanmayı vatan millet meselesi haline getiriyorlar .Yenilince dûnya başlarına yıkılıyor sanki.Yabancı oyuncu görmesem derim normal ama en anormal oyuncular bizde oyunu stress atmak için değil fanatizm yapmak için oynuyorlar.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Son olarak düzgün adam akıllı oynayan belirli kesim oyuncu var onları ayrı denk gelirseniz öyle oyuncular ile ekleyin ortak oyununuz çoksa oyundan alınan zevk on katına kadar artıyor.