Steam & Origin Oyun Kampanyaları

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
@rozabay
@Elusive ile ortak black ops 2 aldık, oyun onun kütüphanesinde multi oynayacağı için, ben single için aldım. Neyse aile paylaşımı yaptık ben oyunu çektim bi kere girdim çıktım ikinci girişimde satın almaya yönlendiriyor, bunun aile paylaşımı dedikleri bi kerelik miydi? :)
crack yaptım mecburen :D

anlaşıldı durum, elusive black ops 2 oynamasa da herhangi bir oyuna girince ben paylaşılan oyunları oynayamıyormuşum, elusive çıkış yapınca şöyle diyor, saçmaymış
ys7n5Fn.png

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
@rozabay
@Elusive ile ortak black ops 2 aldık, oyun onun kütüphanesinde multi oynayacağı için, ben single için aldım. Neyse aile paylaşımı yaptık ben oyunu çektim bi kere girdim çıktım ikinci girişimde satın almaya yönlendiriyor, bunun aile paylaşımı dedikleri bi kerelik miydi? :)
crack yaptım mecburen :D

anlaşıldı durum, elusive black ops 2 oynamasa da herhangi bir oyuna girince ben paylaşılan oyunları oynayamıyormuşum, elusive çıkış yapınca şöyle diyor, saçmaymış
ys7n5Fn.png

Biraz geç gördüm. Evet önceden paylaşımda sadece o oyuna girmemesi yeterliydi. Ancak artık herhangi bir oyuna girerse paylaşılan oyunlar oynanmıyor. Beya bir tepki almıştı ama valve geri adım atmadı.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Aslında bu durumda oyunun single player oynayacak olanın kütüphanesinde durması daha mantıklı. SP oynayacak adam zaten offline modda da oynayabilir, eğer paylaştırılan kişiysen online olmak zorundasın offline oynanmıyor. Offline olunca oyun sahibi oyunda gözükmeyeceği için MP oynayacak olan istediği gibi SP oynayan oyundayken de oynayabilir, SP oynayanın offline olması yeterli. Bi daha böyle bi ortaklık yapacak olursak böyle yapalım [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] :)

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Aslında bu durumda oyunun single player oynayacak olanın kütüphanesinde durması daha mantıklı. SP oynayacak adam zaten offline modda da oynayabilir, eğer paylaştırılan kişiysen online olmak zorundasın offline oynanmıyor. Offline olunca oyun sahibi oyunda gözükmeyeceği için MP oynayacak olan istediği gibi SP oynayan oyundayken de oynayabilir, SP oynayanın offline olması yeterli. Bi daha böyle bi ortaklık yapacak olursak böyle yapalım @Elusive :)
Hocam kriptolu mesaj mı attın anlamadım ? :D

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
GTA 5'i GreenmanGaming sitesinde 90 liraya alabiliyoruz arkadaşlar. Ama Steam'den aktif olmuyor. Rockstar Social Club'dan aktif ediliyormuş.

Oyunu alınca önce size GTA San Andreas keyi veriyorlar ücretsiz. Çıktığı tarihte ise oyunun keyini veriyorlar. Ayrıca Pre-Purchase olarak aldığınız için 1 milyon $ oyun içinde geliyormuş (500bin normal, 500bin online). 1 Şubat'a kadar alırsanız geçerli ama bu.
Bu arada satın alırken 49$ gorunuyor ancak aşağıdaki kodu satın alırken girerseniz 39$'a düşüyor fiyatı.

Kod:
[COLOR=#141414][FONT=Consolas]SAVE23-PEROFF-MOSANT[/FONT][/COLOR]
http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/grand-theft-auto-v-sa/

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
GTA 5'i GreenmanGaming sitesinde 90 liraya alabiliyoruz arkadaşlar. Ama Steam'den aktif olmuyor. Rockstar Social Club'dan aktif ediliyormuş.

Oyunu alınca önce size GTA San Andreas keyi veriyorlar ücretsiz. Çıktığı tarihte ise oyunun keyini veriyorlar. Ayrıca Pre-Purchase olarak aldığınız için 1 milyon $ oyun içinde geliyormuş (500bin normal, 500bin online). 1 Şubat'a kadar alırsanız geçerli ama bu.
Bu arada satın alırken 49$ gorunuyor ancak aşağıdaki kodu satın alırken girerseniz 39$'a düşüyor fiyatı.

Kod:
Ps4 te de öyleydi ben geçen haftalarda aldım gta 5 1 milyon gta dolari hediye kodu çıktı [emoji13]

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27

Kod:

Steam üzerinden oynayamadıktan sonra ne anlamı var. 30TL daha verip g2a.com'dan alırım.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Steam üzerinden oynayamadıktan sonra ne anlamı var. 30TL daha verip g2a.com'dan alırım.
İsteyen alır, kimseyi alması için zorlamıyoruz. Fırsat vardı, onu paylaştım ben sadece.

Hem g2a.com'da da diğer DRM olarak görünüyor, steam değil yani.

O3a4bP.png

erce35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar araldan Gta 5 alsam steamden oynayabilirmiyim ?

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
İsteyen alır, kimseyi alması için zorlamıyoruz. Fırsat vardı, onu paylaştım ben sadece.

Hem g2a.com'da da diğer DRM olarak görünüyor, steam değil yani.

O3a4bP.png

Dostum yanlış anlama. Paylaştığın için sağol ��

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Beyler şimdi benim steam d'ye kurulu tüm oyunlarla birlikte, tek tek yedekleme yapmak istemiyorum, sistemi formatlasam (c'yi yani) sonra w7 kursam bi sıkıntı olur mu? [MENTION=312196]edox[/MENTION] [MENTION=64474]rozabay[/MENTION]

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION]

Steamapps dosyasini yedekle, ne olur ne olmaz. Formatladiktan sonra bir sorun olursa bu dosyayi steami kurduktan sonra icine atarsin.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
arkadaşlar isteyene oyunu steam üzerindeki fiyatından %25 indirimle alıyorum desem talep olur mu? para çok oldu steam'de nakite çevirmem lazım :)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
arkadaşlar isteyene oyunu steam üzerindeki fiyatından %25 indirimle alıyorum desem talep olur mu? para çok oldu steam'de nakite çevirmem lazım :)
Hocam sistemi toplayabilsem direk her oyunu sizin araciliginizla alirim ama malesef dolar izin vermiyor.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Beyler şimdi benim steam d'ye kurulu tüm oyunlarla birlikte, tek tek yedekleme yapmak istemiyorum, sistemi formatlasam (c'yi yani) sonra w7 kursam bi sıkıntı olur mu? @edox @rozabay

Benim de Steam C'de ama oyunlar D'de. Formatı C'ye atıp, formattan sonra kütüphane klasörü olarak yine D'dekini gösterdiğimde tüm oyunları sorunsuzca görüyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Radical Roach Deluxe Edition https://www.indiegala.com/store

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Hocam simdi sana birini yönlendirecegim. GTA 5 almak istiyor. Haberin olsun.