Buğra Y.
Profesör
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] Hocam şu %25'i %35 yapsan da GTA 5 alabilsen benim için dadından yinmez
25 iyidir ya eşit kâr, yoksa senin kârın benimkinden fazla oluyor[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] Hocam şu %25'i %35 yapsan da GTA 5 alabilsen benim için dadından yinmez
Aşk olsun hocam aramizda kârın lafi mi olur bugun ben kâr ederim, yarin sen25 iyidir ya eşit kâr, yoksa senin kârın benimkinden fazla oluyor
Yüzde 30 son olurAşk olsun hocam aramizda kârın lafi mi olur bugun ben kâr ederim, yarin sen
@__kadıköyRAP__ yüzde kaç indirim yapacaksanız bir oyun almak istiyorum, Ö.M atarsanız detaylalrı oradan görüşelim, doqrulama yapmadığımdan ve 15 mesajım olmadığından Ö.M gönderemiyorum
140 liraya denk geliyor dimi GTA 5? Bi arkadaşımı bekliyorum, o cevap atsın ona göre alırım o zaman hocamYüzde 30 son olur
140 liraya denk geliyor dimi GTA 5? Bi arkadaşımı bekliyorum, o cevap atsın ona göre alırım o zaman hocam
Steam üzerinden mi yoksa baska bir site üzerinden mi?Isteyene gta 5'i 100 liradan veririm yaninda da gta san andreas verilir ve oyuna 1.000.000$ ile baslarsiniz gta online içinse 300.000$'la başlarsınız 1 Şubata kadar geçerli
Steam üzerinden mi yoksa baska bir site üzerinden mi?
Bahsettiğin şey GreenManGaming'in keyiyse o zaten 90 lira, Rockstar Social Club'tan aktifleştiriliyor sadece.Steam key veriliyor steam üzerinden aktifleştiriyorsunuz.
Orası olmazsa kapım açık :mrgreen:Bahsettiğin şey GreenManGaming'in keyiyse o zaten 90 lira, Rockstar Social Club'tan aktifleştiriliyor sadece.
Hocam eğer kabul edersen 100lirayı şimdi vereyim sana, ayın 6-7veya 8'inde öğrenim kredim yattığında geri kalanı vereyim. Steam keyi olmaması her şeyi değiştiriyor yani greenman'den almak istemiyorum, hem de para yabancıya gitmesin diyorumOrası olmazsa kapım açık :mrgreen:
Havaalanındayım eve geçince konuşalım.Hocam eğer kabul edersen 100lirayı şimdi vereyim sana, ayın 6-7veya 8'inde öğrenim kredim yattığında geri kalanı vereyim. Steam keyi olmaması her şeyi değiştiriyor yani greenman'den almak istemiyorum, hem de para yabancıya gitmesin diyorum
Ha bi de sen alıyosun şimdi oyunu ama oyun içi verilecek olan para sende mi kalıyor yoksa bize geliyor mu?
Tamamdır hocam, beklemedeyim
Tamamdır hocam, içim rahatladı şimdiOyunu kim listesine eklerse ona veriliyor para. GTA 5'i hediye olarak yolladigimda san andreas'da o kisiye yollandi.
Oyun ici verilecek parada aynisi gibi o kisiye yollaniyor.
Tamamdır hocam, içim rahatladı şimdi
Mersine dogru yola ciktim, k.bakma cevap yazamadim hocam Sabah kismetse konusalim isiEvet biraz iş konuşalım.
Tamam 1 şubata kadar vaktimiz var acelemiz yok.Mersine dogru yola ciktim, k.bakma cevap yazamadim hocam Sabah kismetse konusalim isi
Hocam aksam bol bol vaktim olacak Sen hangi bankayi kullaniyosun? Ziraat ya da vakifsa ona gore hesabima yatircam parayi daTamam 1 şubata kadar vaktimiz var acelemiz yok.
Ziraat ve encard var. Ziraatten havale yaparsın. Müsait olduğunda PM atarsın bana.Hocam aksam bol bol vaktim olacak Sen hangi bankayi kullaniyosun? Ziraat ya da vakifsa ona gore hesabima yatircam parayi da
Hocam bir tutkudur star wars ışın kılıcının şekli yeteroyunları güzelmi starwars in acaba