Steam & Origin Oyun Kampanyaları

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Sağolasın hocam bugün 2-3 sayfa ilerledim counter kısmında ama göremedim :) siz diyince hatırladım mesaj yazdığımı :)
Peki arada toplanıp maç filan yapıyor musunuz ? Yabancılarla oynamak sıkıyor bazen.
Yok öyle toplanmıyoruz da ayarlanırsa olabilir ama :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Çok uzun süredir toplanmıyoruz :D Toplansak da en fazla 6-7 kişi oluyorduk yanlış hatırlamıyorsam :)

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Steam'de cs:go kazanmak için ne yapmamız gerekiyormuş, cümle çok açık olmamış emin olan birisi açıklayabilir mi?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Steam'de cs:go kazanmak için ne yapmamız gerekiyormuş, cümle çok açık olmamış emin olan birisi açıklayabilir mi?

Oyunu kazanmak icin acik arttirmaya gireceksin. Bunun icin yapman gereken tek sey gems toplamak.

Gems mücevher olarak geciyor. En cok teklifi veren süre sonunda oyunu kazaniyor.

Gereksiz itemlerini, emotionlarini, duvar kagitlarini gems'e cevirebilirsin.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Oyunu kazanmak icin acik arttirmaya gireceksin. Bunun icin yapman gereken tek sey gems toplamak.

Gems mücevher olarak geciyor. En cok teklifi veren süre sonunda oyunu kazaniyor.

Gereksiz itemlerini, emotionlarini, duvar kagitlarini gems'e cevirebilirsin.

Ben ondan bahsetmiyordum, zaten geçti artık ben öğrendim olayı kendim araştırarak ilk gün çıkan problemle alakalıymış.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben ondan bahsetmiyordum, zaten geçti artık ben öğrendim olayı kendim araştırarak ilk gün çıkan problemle alakalıymış.

CS: GO icin yinede acik arttirmaya girmen gerekiyordu. Ilk gün teklif verseydin oyunu sana yollayacaklardi.

Sorun ciktigi icin bircok kisi oyuna sahip olamadi.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
CS: GO icin yinede acik arttirmaya girmen gerekiyordu. Ilk gün teklif verseydin oyunu sana yollayacaklardi.

Sorun ciktigi icin bircok kisi oyuna sahip olamadi.

Dediğim gibi alakası yok. Gemler ile item trade yapanların hepsine yollamışlar.

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba euro truck simulator 2 almayı düşünüyorum korsan olarak oynadım ama multiplayer oynamak için sizce almaya değermi birde bu tüm dlc leri barındıran paket varmı yoksa dlc leri ayrımı almak gerekiyo.

famas154

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaa bekleyemedim 20 tl yi yedim... Ets 2 tales of two brothers ve the ship... Bu arada shipte serverlar gözükmüyo nası bi servera gireceğim?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
avast vpn var free'de bile var 500mb sadaka atıyor ama ...

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
9.99 € bf4 aldım 27 28 tl geliyor vpn kullansaydım dahamı ucuza alırdım acaba

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
9.99 € bf4 aldım 27 28 tl geliyor vpn kullansaydım dahamı ucuza alırdım acaba

Anladığım kadarıyla vpn programı kullanırsan euroyu dolar ile aynı sayıyor yani 20 küsür liraya gelicekti galiba anladığım kadarıyla.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
BF4 Almıştım, BF3 ü de çektim dün. Para olsa bf3'e premium iyi giderdi. :) Bir dahaki sefere artık.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
BF4 Almıştım, BF3 ü de çektim dün. Para olsa bf3'e premium iyi giderdi. :) Bir dahaki sefere artık.

Ya onu boşverde zamanında 100 küsür liraya almıştım galiba fiyatı tam hatırlamıyorumda playstoreden almıştım ttnet faturasına yansıtma olarak şu anda 25 30tl olması çok koyuyor... :D

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya onu boşverde zamanında 100 küsür liraya almıştım galiba fiyatı tam hatırlamıyorumda playstoreden almıştım ttnet faturasına yansıtma olarak şu anda 25 30tl olması çok koyuyor... :D
bende geçen sene playstore'den bf3 almıştım 3 gün sonra bf3 ücretsiz dagıttılar ne küfür etmiştim varya :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
bende geçen sene playstore'den bf3 almıştım 3 gün sonra bf3 ücretsiz dagıttılar ne küfür etmiştim varya :)

Kazıklandıktan sonra artık anladım ki indirime girmeden oyun falan satın almayacakmışsın :D

Payday 2 almak istiyordum 50 yada 60tl civarıydı sonra bir indirim geldi 12tlye aldım hala daha indirimde ama indirimin %'si düştü şimdi 20 küsür lira.

Cs go'i de indirimde aldım payday the heist bedava dağıtıldı onu direk çektim :P

fatihgencaslan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kazıklandıktan sonra artık anladım ki indirime girmeden oyun falan satın almayacakmışsın :D

Payday 2 almak istiyordum 50 yada 60tl civarıydı sonra bir indirim geldi 12tlye aldım hala daha indirimde ama indirimin %'si düştü şimdi 20 küsür lira.

Cs go'i de indirimde aldım payday the heist bedava dağıtıldı onu direk çektim :P
Aynen bende öyle yapıyorum bf4 almak için öyle indirime girmesini bekledim öyle aldım yoksa zoruma gidiyo 70 80 tl vermek şu oyuna
şimdi bu bf4 para iade garantisi var geri verip vpn ilemi alsan diye düşünüyorum :D