- Reaksiyon puanı
- 2,148
Aynen hocam bi hikaye olmayınca yavan geliyor bana
Saat 21.00 Mortal Kombat uygun musunAynen hocam bi hikaye olmayınca yavan geliyor bana
Saat 21.00 Mortal Kombat uygun musun
Gel BF4 girelim, ekliyorum şimdi.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ekledim @Tuncer14 kabul et girelim, valla nasıl gircez bilmiyorum hiç denemedim yani biri ile girmeyi ilk defa deneyecem belki sen biliyorsundur? davet yollamayı vs
@Vikings
Bugün ögleden sonra girebilirim.
Bahsettigin sorun memoda da var. Uzun zaman baska bir oyun oynayinca payday2 de adam vurmak cok zor. Alisirsin ama yakinda
Beyler Bende Payday The Heist var . Online oynuyabilir miyim yoksa bu payday e bi ek mi ?
Anladım sağol kardeş . Sence yükliyeyim mi steam de yatıyor boş boş beleşken almıştım .Sendeki payday1. Online oynarsin fakat az lobby var, oyuncu bulmak zor.
Anladım sağol kardeş . Sence yükliyeyim mi steam de yatıyor boş boş beleşken almıştım .
Payday 2 iyi mi almalimiyim ?
FPS oyun seviyorsan tavsiye ederim.
Aldim yuklemedim daha biraz arastirdim arkadaslarla oynuyoz cok iyi oluyo falan diolar tek basina online oynarken sıkılirmiyim ?
Ben şimdiye kadar hep tek oynadım birazda olsa sıkabiliyor fakat yinede çok eğlenceli.
Mutlaka oynayacak birilerini bulursun zaten bulmasanda gayet iyi.
Fatih yazın senle oynarız
Bi yukliyim hikaye modu nasil ?
Hikaye modu yok oyunda. Mevcut görevleri yaparak silah, silah parcalari, skiller, maskeler kazaniyorsun. Tek basina oynayacam dersen offline modus var.
Ben sahsen online tavsiye ediyorum.
CS GO indirimi Steam'de bitti bende devam ediyor. 12 TL'ye almak isteyen söylesin.
Envanterine eklemiş hediye olarakO nasil oluyo ? Al bak eski fiyatina doner o
6 lira kaldıSteam'e rakip olmuşuz enpara işbirliğiyle hocam daha bitmedi mi 5 yüz lira kadıköyRAP