CorvoAttano
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 61
Payday 2 yi de satın aldım. Varsa grup biraz soygun yapalım.
Payday 2 yi de satın aldım. Varsa grup biraz soygun yapalım.
Biz akşamları gayet de oynuyoruz, bekleriz.Sözde [MENTION=312196]edox[/MENTION] toplayacaktı bizi giricektikte hayal oldu galiba?
Sözde @edox toplayacaktı bizi giricektikte hayal oldu galiba?
Öncelikle o gün icin söz verdigim arkadaslardan özür diliyorum. Isten eve geldim, yeme icme derken bir uykuya dalmisim sormayin..
Gece 10 gibi kalkmistim uykudan. Bugün buralardayim, isteyen olursa girelim.
Benim pc acar dime bunu bakmadim paydayin istediklerine:intel pentium d cpu 3 ghz cift cekirdek,nvdia geforce 9600 gt,4 gb ram,win 7 32 bit
- MINIMUM:
- Processor:2 GHz Intel Dual Core Processor
- Memory:2 GB RAM
- Graphics:NVIDIA GeForce 8800/ATI Radeon HD 2600 (256MB minimum)
- DirectX®:9.0c
- Hard Drive:13 GB HD space
- Sound:DirectX 9.0c compatible
Düsük ayarlarda oynatir.
Gelen varsa ben oyundayim. @Vikings
Hocam benim pc kaldirir mi? 5450 ekran karti var. Kaldirirsa alayim. Forumda kimlerde var oyun? Dalalim birbirimize [emoji1]Mortal Kombat Komplete Edition - 7.75 TL
Injustice Gods Among Us - 7.75 TL
Dövüş oyunu sevenlere duyurulur.
Mortal Kombat Komplete Edition - 7.75 TL
Injustice Gods Among Us - 7.75 TL
Dövüş oyunu sevenlere duyurulur.
Hocam benim pc kaldirir mi? 5450 ekran karti var. Kaldirirsa alayim. Forumda kimlerde var oyun? Dalalim birbirimize [emoji1]
Injustice aldım hemen. teşekkürler üstat :thumbup:
kartın kaldırır mı bilmem ama oyunun multisi pek oynanmıyor memogorenle oynadık bi kaç kere lag çok, ama hikayesi ve challenge tower ile 50 saat oyun süresi aldım bunun için alınır MKKE
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ben de torrentten indirip deneyip alacağım pazartesiye kadarmış indirim, MKKE'de de aynısını yapmıştım, torrenttekini steam'e ekleyemeyince mecbur tekrar indirdim ama olsun
zaten 7,75 tl uğraşmaya değmez :mrgreen:
Yav bunda scorpion var mı emin olamadım, yoksa almam ben bunu DLC ya da season pass lazımmış ama bulamadım, ultimate editionda vardır belki inince bi baksana.
buraya bakılırsa var sanırım
http://injusticegodsamongus.wikia.com/wiki/Injustice:_Gods_Among_Us_Ultimate_Edition
pazartesi vizeler başlıyor haftaya cumartesi anca indiririm oyunu