Söz Veriyorum!!!

cihanser

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu Konuyu bu gün Gaziantep’teki kaza haberinden sonra açmayı düşündüm. Ben de bir araç kullanıyorum ve eskiden de sürat yapmıyordum ve bundan sonra da söz veriyorum hiç bir şekilde sürat yapmayacağım. Ve bütün kurallara uyacağım. Sizlerden de araç kullanan arkadaşlar söz vermenizi bekliyorum.

Ben bundan sonra var gücümle tarik kurallarına uyacağım diyenler.

SÖZ VERİYORUM DEMEYE CESARETİ OLANLAR buyurun.

Not: Trafik kuralları burada yazılıdır..

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ben de bir daha ehliyetimi almadan trafiğe çıkmayım kırmızı da geçmeyim bir de hız yapmayım madem....

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
:icon_:Boşver salla olacağı varsa olur zaten her zaman son hız...:D

cihanser

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:icon_:Boşver salla olacağı varsa olur zaten her zaman son hız...:D
Biz söz verenler buraya dedikm ama :wassat:. Evet her zaman son hız ondan sonra bela... Hem bu dünyada kötülük hemde kul hakkı. nasıl birsi sana karşı kural hatası yaptığında sinir oluyorsan sen de başkasına karşı hata yapmayacaksın. :icon_:

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
cıhanser hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun
yavaş giderken kaza yapma şansın yüksek
sadece hakkına riayet et saygılı ol uykusuz araç kullanma[desemde]mecburen kullanıyoruz
Allah[cc]cümlenizi kazalardan belalaran muhafaza buyursun

sidefect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaza yapana kadar şehirici hızım 120 nin altına asla düşmezdi.bir kaza yaptım.yaralanmadım ama kılpayı kurtuldum ve o piskoloji ile 2 hafta 60'ı geçemedim.ozamanda kendi kendime karar verdim.60-70 i geçmeyeceğim diye.ama unutuluyor işte..şeytan unutturuyor..

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Hzılı gidersen baskasına carpma yavas gidersen baskasının sana carpma sansı var

cihanser

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cıhanser hızlı yaşa genç öl c
Allah[cc]cümlenizi kazalardan belalaran muhafaza buyursun
Hızlı yaşa genç öl sözünü ben ce hayatın başka anlamda kulanmalıyız. düşünün . öldükten sonra nasıl öldü sorusunun karşılığı. İşte arabaya binmiş filan caddede aşırı sürat yapmış direğe çarpıp ölmüş . Vah vah ne gerek var evladım aşırı hıza. ( hızlı yaşayıp genç öldünüz)

Birde alşağıdaki hikaye . Yani vatan uğruna kutsal değerlerin yaşaması uğruna hızlı yaşa genç öl . Tarafikte Ölme Sevgili dostum .

HIZLI YAŞA GENÇ ÖL CESEDİN YAKIŞKLI OLSUN

"Hayatımız, yaptığımız tercihlerin toplamıdır ." W. Dwyer
Bir astsubay adayı, askeri okuldan mezun olup göreve başladıktan sonra, ne zaman arkadaşları ile bir araya gelse, yerli yersiz, sık sık "Hızlı yaşa genç öl". Cesedin yakışıklı olsun" sözünü tekrar edip duruyordu.
Arkadaşları, onu böyle söylemesinin doğru olmadığını belirtip, onu vazgeçirmeye çalıştıkları halde,
genç astsubay ısrarla ve sık sık bu sözü söylemeye devam ediyordu.
Genç astsubay çok zaman geçmemişti ki, bir ölüm haberi ulaştı astsubayın arkadaşlarına... Astsubay,
atış poligonunda silah talimi yaparken hedefinden seken bir kurşun başka hiçbir yere değil de doğrudan
astsubayın kendisine yönelmişti.
Gencin cenazesinde de arkadaşlarından biri sessizce mırıldandı:
"Gerçekten de sık sık tekrarladığı gibi hızlı yaşayıp genç öldü."

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende zamanında çok hız yapardım ama bi kaza atlattım kendi hayatımı geçtim 3 arkımın canına mal oluyordum trafikte hız yapmaya hayır artık hız yapanı uyarıyorum

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hızı ve Motorsiklet'i seven arkadaşlar, Hastanelerde ki Ortopedi servisleri ziyaret etmenizde fayda var ;) Kaza yapan hastalar ile biraz muahbbet edin...

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
4776.gif

Bir insanın " Canavarlaşması" ; beş duyu organlarından birinin eksik olmasından değil beyninin, bu duyu organlarının gönderdiği sinyalleri algılayıp anlamlı olumlu hareketlere dönüştürememesinden ileri gelmektedir. Yani " Canavarlık" bir insanın "beyin özürlü" olmasından kaynaklanmaktadır. Buna tıp dilinde "PSİKOPATLIK" deniliyor. Beynin ön alın lob'unda yer alan bölgenin çeşitli nedenlerle az veya çok gelişmesi halinde çeşitli davranış bozuklukları ortaya çıkıyor. Bu bölgenin "az gelişmesi" halinde; dürtülerini kontrol edemeyenler ( Örneğin; Trafikte bayanları sıkıştıranlar, arabasını ve kendini göstermek uğruna nerede olduğunu dikkate almadan tehlikeli sürüş yapanlar, sürekli hatalı sollama yapanlar, yolların gidilecek yere ulaşmak için herkese tahsis edilmiş yer olduğunu unutup oraları yarış pisti sananlar, kırmızı ışıkta beklemeye tahammülü olmayanlar...) çok gelişmesi halinde de;baskıcı kişiler( yeniliklere kapalı, tutucu, alışılmışı tercih eden, duygularını ifade etmek istemeyen ve başkalarının duygularını okumakta beceriksiz kişiler....) ortaya çıkıyor.

ne acıdır ki çevren böyle tiplerle doluyken sen kendine söz versende ne çıkacak ki.
ama ailesini düşünen herkes buna söz vermeli.
oysa ki Azrail le dans bazılarının hoşuna gidiyor.bu günde yendim diyor.
4803.jpg

dört dörtlük gitsende seni bulacaktır.
ama yanındakileri veya çevrendekileri kurtarmak senin elinde.
saygılarımla.
edit:kırmızı ışıkta dururken amcamlar,arkadan gelen bir canavar nedeniyle kaza geçirdiği için kaleme aldım.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Trafik kurallarına uymak herkes için geçerli. Tek taraflı uymak her zaman canı kurtarmıyor. O yüzden denilir ki trafik karşıdakinin hatasını telafi etmektir.

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
cıhanser severim seni
biz o hızı zamanında ekmeği için yapanlardanız yani kadranı ekmek parası için dayayanlardan
işin gerçeği tedirgin dalgın sinirli uykulu olmak ve o kazadan rızkın olmak başlıca sebeblerdir
ha o sözmü şakaydı arasıra yapmak lazım