Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,380
Yani nasıldı?Realme 6 Pro'nun makro kamerası gibi bir gündü.
Yani nasıldı?Realme 6 Pro'nun makro kamerası gibi bir gündü.
dik dururlar...Yatacak yeriniz yok
Berbattın bir tık üstüydü.Yani nasıldı?
Yarın da ön kamerası, tasarımı, akıcılığı ve arayüzü kadar güzel olur umarımBerbattın bir tık üstüydü.
Yok beya nere agrasif çoğu komedi .Sdn de çoğu üye çok agresif.
Son zamanlarda foruma birkaç tane DA forum üyesi geldi. Onlar çok agresif gibi. Sürekli tartışma halinde görüyorum onları.Sdn de çoğu üye çok agresif.
Onlardan biri de benim ama inan ki onların hepsi iyi insanlar, sizin üyeleriniz biraz garip mesela adam 4k ya rx 560 lı sistem almış ama ben gtx 1650 süper li sistem önerisi yapıyorum bana "bilgisiz" diyor, siz düşünün kim agresif kim değil...Son zamanlarda foruma birkaç tane DA forum üyesi geldi. Onlar çok agresif gibi. Sürekli tartışma halinde görüyorum onları.
Kim demiş ki o sözü? Bende çoğu zaman böyle 1650 sistem dizerimde benim önerime pek karışan olmazda bende kimsenin önerisine karışmam.Onlardan biri de benim ama inan ki onların hepsi iyi insanlar, sizin üyeleriniz biraz garip mesela adam 4k ya rx 560 lı sistem almış ama ben gtx 1650 süper li sistem önerisi yapıyorum bana "bilgisiz" diyor, siz düşünün kim agresif kim değil...
biz agresifmiyiz? gayet iyi insanlarız biz. ayrıca burası bir forum. burda tartışma yapmayacaksak ne yapacağız? cevaplarmısınız lütfen.Son zamanlarda foruma birkaç tane DA forum üyesi geldi. Onlar çok agresif gibi. Sürekli tartışma halinde görüyorum onları.
Adamın sistemini eleştiriyoruz eleştiriyi kabul etmiyor. Evet agresifiz hadi banlanalım.Son zamanlarda foruma birkaç tane DA forum üyesi geldi. Onlar çok agresif gibi. Sürekli tartışma halinde görüyorum onları.
BuyurKim demiş ki o sözü? Bende çoğu zaman böyle 1650 sistem dizerimde benim önerime pek karışan olmazda bende kimsenin önerisine karışmam.
Tabi Adam istediğini alıcak en sonda olan yine forumdakıların bir birine karşı düşüncelerine olucak.
Aslına agresif değiliz, eleştiriyi kabul etmiyorsunuz.Son zamanlarda foruma birkaç tane DA forum üyesi geldi. Onlar çok agresif gibi. Sürekli tartışma halinde görüyorum onları.
Benim hakkımda kim ne düşünürse düşünsün doğruyu gösterdiğim ve siz kabul etmediğiniz için dışlanacaksam öyle dışlanayım. Adam sorunlu SSD kullanıyor 10700KF'ye soğutucu eklemiyor -30tl'lik bir soğutucu bile yok sistemde- bunları belirtiyorum ama ben kötü oluyorum.Kim demiş ki o sözü? Bende çoğu zaman böyle 1650 sistem dizerimde benim önerime pek karışan olmazda bende kimsenin önerisine karışmam.
Tabi Adam istediğini alıcak en sonda olan yine forumdakıların bir birine karşı düşüncelerine olucak.
Merhaba, doğruları söylemek agresiflik ise biz agresifiz.Son zamanlarda foruma birkaç tane DA forum üyesi geldi. Onlar çok agresif gibi. Sürekli tartışma halinde görüyorum onları.
Adam sisteme sorunlu SSD koyuyor 10700KF'ye soğutucu eklemiyor bunları diyorum ''Sistemini öner çık millete karışma.'' diyor.Merhaba, doğruları söylemek agresiflik ise biz agresifiz.
Yeni üyeyiz diye çok garip bir muamele görüyoruz, önemsenmiyoruz, garipseniyoruz, doğru yazdığımız şeyler yanlış görünüyor vs. Bizde bu davranışlara karşı çıkıyoruz, o kadar.
DA Forum profilimi koymak isterdim fakat sanırım yasak.
Sıradan internet kullanıcılarının SDN Yönetici/Moderatörü tarafından "DA forum üyesi" olarak sıfatlandırılmaları/sınırlandırılmaları hoş olmamış.Son zamanlarda foruma birkaç tane DA forum üyesi geldi. Onlar çok agresif gibi. Sürekli tartışma halinde görüyorum onları.
Sıradan internet kullanıcılarının SDN Yönetici/Moderatörü tarafından "DA forum üyesi" olarak sıfatlandırılmaları/sınırlandırılmaları hoş olmamış.
Zaten yanlış yapan SDN üyesi varsa "x forum üyesi" - "z forum üyesi" diye ayırmadan, adil bir şekilde gerekeni yaparsınız diye düşünüyorum.
Merhaba, doğruları söylemek agresiflik ise biz agresifiz.
Yeni üyeyiz diye çok garip bir muamele görüyoruz, önemsenmiyoruz, garipseniyoruz, doğru yazdığımız şeyler yanlış görünüyor vs. Bizde bu davranışlara karşı çıkıyoruz, o kadar.
DA Forum profilimi koymak isterdim fakat sanırım yasak.
Aslına agresif değiliz, eleştiriyi kabul etmiyorsunuz.
Onlardan biri de benim ama inan ki onların hepsi iyi insanlar, sizin üyeleriniz biraz garip mesela adam 4k ya rx 560 lı sistem almış ama ben gtx 1650 süper li sistem önerisi yapıyorum bana "bilgisiz" diyor, siz düşünün kim agresif kim değil...
Adamın sistemini eleştiriyoruz eleştiriyi kabul etmiyor. Evet agresifiz hadi banlanalım.
biz agresifmiyiz? gayet iyi insanlarız biz. ayrıca burası bir forum. burda tartışma yapmayacaksak ne yapacağız? cevaplarmısınız lütfen.
Siz ne sanıyorsunuz acaba üyelerin agresif olmasını ben mi sağlayacağım? Bizim görevimiz forumdaki düzenin devamlılığını sağlamak. Gerisine ben karışmam.Üyelerden de şikayet geliyor sizden de. Kim agresif tartışılır.
Bu arada eleştiriyi kaldıramayan sizlersiniz. Size agresif dedim diye 6 kişi üzerime yüklendiniz. Evet eleştiriyi çok güzel kabul ediyorsunuz. Wp grubunuzda benim mesajımın SS'i dönüyor muhtemelen.
İyi forumlar dilerim.![]()
Ne yapalım hocam susalım mıSiz ne sanıyorsunuz acaba üyelerin agresif olmasını ben mi sağlayacağım? Bizim görevimiz forumdaki düzenin devamlılığını sağlamak. Gerisine ben karışmam.Üyelerden de şikayet geliyor sizden de. Kim agresif tartışılır.
Bu arada eleştiriyi kaldıramayan sizlersiniz. Size agresif dedim diye 6 kişi üzerime yüklendiniz. Evet eleştiriyi çok güzel kabul ediyorsunuz. Wp grubunuzda benim mesajımın SS'i dönüyor muhtemelen.
Tamamdır efendim, biz kendimizi savunmayalım.Siz ne sanıyorsunuz acaba üyelerin agresif olmasını ben mi sağlayacağım? Bizim görevimiz forumdaki düzenin devamlılığını sağlamak. Gerisine ben karışmam.Üyelerden de şikayet geliyor sizden de. Kim agresif tartışılır.
Bu arada eleştiriyi kaldıramayan sizlersiniz. Size agresif dedim diye 6 kişi üzerime yüklendiniz. Sayfayı yeniledikçe de yenileriniz geliyor. Evet eleştiriyi çok güzel kabul ediyorsunuz. Wp grubunuzda benim mesajımın SS'i dönüyor muhtemelen.
Siz agresif dediniz. Ben cevapladım. Sen nasıl agresif dersin diye üzerime gelen sizsiniz hatırlatayım. 7 kişi oldu...Ne yapalım hocam susalım mı? Siz agresif diyin biz susalım ne ala memleket...
Kendimizi savunuyoruz, sizde bizim yerimizde olsanız aynısını yaparsınız.
Ben tamamen bireysel bir yorum yaptım.Siz ne sanıyorsunuz acaba üyelerin agresif olmasını ben mi sağlayacağım? Bizim görevimiz forumdaki düzenin devamlılığını sağlamak. Gerisine ben karışmam.Üyelerden de şikayet geliyor sizden de. Kim agresif tartışılır.
Beğenmiyorsan çıkış düğmesi var.modu böyle olan bir forumun böyle olması çokta şaşırtıcı değil iyi forumlar
Biraz empati yap bence, ben sana "agresif" desem ne cevap verirdin?Siz ne sanıyorsunuz acaba üyelerin agresif olmasını ben mi sağlayacağım? Bizim görevimiz forumdaki düzenin devamlılığını sağlamak. Gerisine ben karışmam.Üyelerden de şikayet geliyor sizden de. Kim agresif tartışılır.
Bu arada eleştiriyi kaldıramayan sizlersiniz. Size agresif dedim diye 6 kişi üzerime yüklendiniz. Sayfayı yeniledikçe de yenileriniz geliyor. Evet eleştiriyi çok güzel kabul ediyorsunuz. Wp grubunuzda benim mesajımın SS'i dönüyor muhtemelen.
Dün duruma yazan sizdiniz. Donanım Arşivinden ekipçe SDN'ye gelme kararı aldık demişlerdi.Ama en başta dediğim gibi, denk geldiğin üyeleri "aha bu da DA üyesi" falan diyerek ötekileştiriyorsun.
Bu hareketi toplum içerisinde en son yapacak kişiler Yönetici/Moderatör konumundaki kişilerdir.
Farklı farklı insanları tek mesaja toplayıp "siz böylesiniz" diyerek gülücük ekliyorsun.
Sanırım düzgün bir iletişim kurmayı denemek hata oldu.
Belki özür dilemek isterdim ama onu sen da "pasif agresif" olarak nitelendirirsin.
İyi forumlar.
Belli üyelerin ismi verilse sadece onlar yazardı herhalde. Siz hem bu foruma hem de ismini verdiğiniz foruma üye olan insanlara "agresif" demişsiniz sayının fazla olması normal.Siz agresif dediniz. Ben cevapladım. Sen nasıl agresif dersin diye üzerime gelen sizsiniz hatırlatayım. 7 kişi oldu...