sanane?Sen bu tavırla ilerlersen yakında ban yersin söyleyeyim.
sanane?Sen bu tavırla ilerlersen yakında ban yersin söyleyeyim.
Samanlıkta sevgilinle öpüşüyorsan banane?sanane?
Arkadaşın kim? Aleyküm selamSelamlar. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine buraya katıldım. Birlikte çok eğleneceğiz.
Günde 1 mesaj yazsan 9 yıl falan var daha abi. O zamana forum kalmaz zaten.10000 mesajda son diyeceğim buraya.
ilk 1000 mesajı 10 yılda tamamladım bir durGünde 1 mesaj yazsan 9 yıl falan var daha abi. O zamana forum kalmaz zaten.
Okuldan bıkılmaz. Keşke okusaydım diyeceğiniz gidin okulunuza düzgünce eğitim görün okuyun.Muhtemelen okuldan bıktım derdim![]()
Günde 2 mesaj atsa 4,5 sene xdGünde 1 mesaj yazsan 9 yıl falan var daha abi. O zamana forum kalmaz zaten.
Söyleme canım çekti. Ne huzurlu olurdu varya, Sanki hiç doğulmamış gibi.???Abim haklısın ama bazen insanın ölesi geliyor.
Egoist olunca böyle oluyor. Gerçi askerlikte de öyle. Komutan askere hep emir verir. Öğretmenlerinde onlardan özenmiş olabilirHocaya gidiyorsun soru soruyorsun adam sana laf sokuyor. Ya sabır diyosun .
Geçen aylarda bir proje yapmıştım hocanın bir gömmediği kaldı yani
Bak bende çalşıyorum pc başındayım ama bende bir yandan İngilizce bir yandan Japonca öğrenemye çalışıyorum. İşin özü okumanında öğrenmenin de yaşı yok .Tamam abi şimdi ders çalışmaya gidiyorum bb.
Abi okuyupta sanki dünyayı kurtaracağız diyenler türedi. Onlara ne derdin?Bak bende çalşıyorum pc başındayım ama bende bir yandan İngilizce bir yandan Japonca öğrenemye çalışıyorum. İşin özü okumanında öğrenmenin de yaşı yok .
İslam'a inanıyorlarsa Oku diyeceksin onlara “Yaratan Rabbinin adıyla oku!Abi okuyupta sanki dünyayı kurtaracağız diyenler türedi. Onlara ne derdin?
Tamam abi saolasınİslam'a inanıyorlarsa Oku diyeceksin onlara “Yaratan Rabbinin adıyla oku!
Günde 3 mesaj atsa...Günde 2 mesaj atsa 4,5 sene xd
3 yılGünde 3 mesaj atsa...
Günde 4 mesaj atsa?
2 yıl 3 ayGünde 4 mesaj atsa?
HmmmGünde 4 mesaj atsa?
Çok uzun süreymiş.2 yıl 3 ay
Öyle tabi. Bu arada herkese musallat olmuşsun profiline baktım da x))Çok uzun süreymiş.
Ehuehehe.. Abi görüyor musun senin günlerini sayıyoruz burada. Gidersen bayram edeceğiz. O dereceDaha da kısaltabiliriz .