• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 yıl önce sevgilimden ayrılmıştım. Unuttum onu. Ondan sonra da bir sevgilim olmadı. Fakat sanırım içten içe hala onu sevmeye devam ediyorum. Bunu kendim bile kabullenmeden

müzik bölümüne yüklediğim şarkılar,severek dinlediklerimdir,müzik dinleme alanım geniştir.
müzikte tempoya,akıcılığa bakarım,sözlerini incelerim,yabancı şarkıysa Türkçeye çevirir anlamına bakarım.
Filimlerin,dizilerin müzikleri güzelse o filimde ,dizide güzeldir.%70 doğru çıkmıştır.

Bence forumda bir sürü bilgisiz ve küçük insan var deyip sürekli yakınmak yerine, modlar üyeliği kabul etmeyebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım tez zamanda geberirsin pislik

Son düzenleme:
Uzaktan destekle Win 7 64 bit Lenovo z50 70 cihaza Win 10 64 bit kurdum. Sonra lenovo tutturdu bios güncelleyecem diye ve güncelledi de ama banim mbr olarak kurduğum sistem bios güncellenince uefi bios ayarlarından sonra uçtu gitti :((

şimdi artık iyice uzakta :)

Sonunda opencore hackintoshumu uygun patchler yamalarla en performanslı uyumlu hale getirdim. Canavar gibi çalışıyor. Çok hızlandı.

lesmeynin roinoniroyses mono pilaa menavo pileysiz minou piyyz pleysiz enibari laysezz renoni laysiz inori , hinore pleyşin minari pleysi hnio piloo mena pleysii mino pi pleysin enibari raysez hinori layseööeeeeee..

neden yeni konu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

söyle rahatla başlık ama ben yazsamda rahatlamıyorum

Son düzenleme:
Bu konunun açıldığı tarihin üzerinden yaklaşık 13 yıl geçmiş ve hala Forumda neler oluyor bölümünde... Çok garip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...