Miraç71
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 222
Doğru ya, hak yeme ve yeni gelen bilgili ayrıca iyi kalpli üyelere agresif deme moderatörüsün.Donanımdan anlamam ben donanım moderatörü değilim.![]()
Doğru ya, hak yeme ve yeni gelen bilgili ayrıca iyi kalpli üyelere agresif deme moderatörüsün.Donanımdan anlamam ben donanım moderatörü değilim.![]()
Peki bana neden cevap yazmıyorsun?Donanımdan anlamam ben donanım moderatörü değilim.![]()
hepside yiyor uyarıyıBugün baya eğlenceli halen acil başlıklar görüyorum yeni cahiller gelmiş![]()
Ben çok basit ve net bir şekilde Usain'e "insanları şuranın üyesi, buranın üyesi" olarak değerlendirmenin doğru olmadığını anlatan kısa bir yorum yazdım.Donanım Arşivi moderatörü gelmiş burada SDN moderatörü hakkında bir şeyler söylüyor. Arkasından 10 tane üye gelmiş bir kişiye baskı yapıyor. Öteki gelmiş, tek bir üye üzerinden yok soğutucu koymamış diyor. Neresi burası? Kavga yeri mi.
Hüseyin (Usain) adlı moderatör arkadaşımız, kendilerini donanım arşivinden geldik diye tanıyan üyelerin kargaşa çıkardığı konusunda kendi kendine söyleniyor, sonra iş DA moderatörünün buraya mesaj yazmasıyla devam ediyor. Gerçekten çok saçma.
Aslında sadece merak ettiğim için sorduğum soruların cevabını merak etmiştim ama hiç sorun değil. Konu zaten kapandı, muhabbetin de uzamasına gerek yok.Umarım herkes sakinleşmiştir. İyi forumlar dilerim.
Ben de açıkça belirtiyorum, Usain gelen üyelerin dediğini söyledi. Kendileri demedi mi DA'dan geldik diye? Sizin bahsettiğiniz durumla uyuşuyor mu sizce?Ben çok basit ve net bir şekilde Usain'e "insanları şuranın üyesi, buranın üyesi" olarak değerlendirmenin doğru olmadığını anlatan kısa bir yorum yazdım.
Bunu okumuş olmana rağmen, Usain'in açıklama yapıp kapattığı olaya 90+ uzatma golü atmaya çalışıyorsun.
Onda da olay benim aracılığım ile başlamadığı halde, direkt beni hedef alıyorsun.
Benden bahsediyorsun ve yazdığım ilk mesajı esas aldığın halde hâlâ "üye" olarak bahsetmek yerine "DA moderatörü" yazıyorsun. Hâlâ inanılmaz bir detaysın utku.![]()
Bildiğim kadarıyla yetki sahibi kişilerin "yanlışa ortak olmamak" - "yanlışa yanlış ile karşılık vermemek" gibi özellikleri olması gerekiyor. Usain'e söylediğim şey de bununla alakalıydı.Ben de açıkça belirtiyorum, Usain gelen üyelerin dediğini söyledi. Kendileri demedi mi DA'dan geldik diye? Sizin bahsettiğiniz durumla uyuşuyor mu sizce?
Donanım Arşivi moderatörü
Arkasından 10 tane üye gelmiş
Biz bundan, ayrım yapmanızdan rahatsızlık duyduk. Umarım bir daha ki sefere bizi "DA Forum üyesi" - "öteki" olarak adlandırmazsınız.DA moderatörünün
Biz kimseye ayrım yapmadık, şu ana kadar böyle bir şey ne oldu, ne de olacak.Biz bundan, ayrım yapmanızdan rahatsızlık duyduk. Umarım bir daha ki sefere bizi "DA Forum üyesi" - "öteki" olarak adlandırmazsınız.
İyi forumlar.
Ben kendimi "DA moderatörü" olarak tanıttım mı?Biz kimseye ayrım yapmadık, şu ana kadar böyle bir şey ne oldu, ne de olacak.
Kendilerini "DA Forum üyesi" olarak tanıtan gruptan şikayetçi olmuş adam, burada ayrımdan bahsediyorsunuz.
Ben mi yanlış anlıyorum, bunca işin arasında şuraya mesaj yazmaya çalıştığımdan mı bilmiyorum ama ayrım falan göremedim ben.
"Buranın ortamı daha iyidir belki" diye geldiğimiz yerden "cahil, agresif" gibi bir muamele görerek ayrılıyorum. Kolay gelsin.Koskoca Söyle Rahatla'yı kilitlettirdiniz adama.
Yanaşmayım tartışmaya dedim. Sessiz kalmak ayıp olacak artık.
Burası orayı burayı tartışma yeri değil. Hadi biri size göre ters bir şey yazdı, neden devam ediliyor?
Donanım Arşivi moderatörü gelmiş burada SDN moderatörü hakkında bir şeyler söylüyor. Arkasından 10 tane üye gelmiş bir kişiye baskı yapıyor. Öteki gelmiş, tek bir üye üzerinden yok soğutucu koymamış diyor. Neresi burası? Kavga yeri mi.
Hüseyin (Usain) adlı moderatör arkadaşımız, kendilerini donanım arşivinden geldik diye tanıtan üyelerin kargaşa çıkardığı konusunda kendi kendine söyleniyor, sonra iş DA moderatörünün buraya mesaj yazmasıyla devam ediyor. Gerçekten çok saçma.
Kavganız nedir?
1-) SDN Forum Kuralları burada. Emek kokar.
2-) SDN Forum Moderatörleri, Adminleri ve Developer'ı her zaman özel mesajlarınıza açıktır. Hiçbir özel mesajınız cevapsız kalmaz. Ayrıca Üye olmadan sorularınızı sorabildiğiniz bir yerde mevcuttur. Gelmeden önce rahatlıkla yazabilirsiniz. Ne Söylemek İstersiniz?
Düzenleme: Konu kilidi gerekli süre dolduğu için kaldırılmıştır. Bu konuyu kilitli tutmak olmaz.
Yanlış olan nedir? Tartışma çıkaran üyelere karşı yaka silkmek mi?Bildiğim kadarıyla yetki sahibi kişilerin "yanlışa ortak olmamak" - "yanlışa yanlış ile karşılık vermemek" gibi özellikleri olması gerekiyor. Usain'e söylediğim şey de bununla alakalıydı.
Yine tek üye üzerinden çıkarım yapan birisi daha."Buranın ortamı daha iyidir belki" diye geldiğimiz yerden "cahil, agresif" gibi bir muamele görerek ayrılıyorum. Kolay gelsin.
Ama öylesiniz.Ben kendimi "DA moderatörü" olarak tanıttım mı?
Ben sana "DA'dan banlanan üye" diyor muyum?Ama öylesiniz.
Özür dilenecek bir şey yaptığımı da özür dilediğimi de hatırlamıyorum. Sadece sürekli üzerime gelen DA üyelerini sakinleştirmeye çalıştım.Sanırım o ne demek istendiğini kolaylıkla anlamış, sonrasında da gayet olgun ve mantıklı şekilde kırılan kalp varsa onarmış, büyüklük yapmış özür dilemiş, konulara açıklama yazmış, sorunları çözmüş ve kapatmış. Yani özetle yapması gereken şeyleri gayet güzel yapmış.
Demenize gerek yok, ben söyledim. Bilen biliyor.Ben sana "DA'dan banlanan üye" diyor muyum?
Konuya tekrar SS'ini atacağım arkadaşı dahil etmek istemiyorum ama...Yine tek üye üzerinden çıkarım yapan birisi daha.
Saygı duyduğum arkadaşlarımı "DA Forum üyeleri" diye ayrıştırıp hayatımda gördüğüm en pasif-agresif savunmayı yapıp bizi haksız düşünüyorsunuz daha moderatörleriniz ayrım yaparak sdn Forum üyelerini haksız olsa bile savunuyor biz belki daha iyi bir ortam vardır diye gelmiştik ama gördüğümüze göre Irkçılığa benzer birşey yapıyorsunuz. Biz burada gelip onlarca rehber açtık fakat gördüğümüz muamele pek iç açıcı değil iyi forumlar buradan ayrılıyorumYanlış olan nedir? Tartışma çıkaran üyelere karşı yaka silkmek mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine tek üye üzerinden çıkarım yapan birisi daha.
Ama öylesiniz.
Burası SDN ise "DA moderatörü" yerine "Üye" olarak anılmayı tercih ederim.Demenize gerek yok, ben söyledim. Bilen biliyor.
Daha demin mod dediğiniz insan artık üye asıl mod crazyreign arkadaşımız bu fakat diğer forumu bırakarak sdn Forum yeni üyesi demeniz gerek ayırımı bırakarakBana burada "agresif" denmiyor değil mi? Deniliyorsa valla darılırım ha! ?
Adam DA'yı mı takip ediyor nereden bilsin ki?Daha demin mod dediğiniz insan artık üye asıl mod crazyreign arkadaşımız bu fakat diğer forumu bırakarak sdn Forum yeni üyesi demeniz gerek ayırımı bırakarak
Ne diyon' la sen? ?Daha demin mod dediğiniz insan artık üye asıl mod crazyreign arkadaşımız bu fakat diğer forumu bırakarak sdn Forum yeni üyesi demeniz gerek ayırımı bırakarak
Sizin adınıza sevindim.Burası SDN ise "DA moderatörü" yerine "Üye" olarak anılmayı tercih ederim.
Ayrıca öyle dememen için ekstara bir bilgi daha vereyim.
Bahsettiğin sitede bana verilen moderatörlük görevini yakın zamanda kendi isteğim ile bıraktım.
Orada da, burada da sadece "üye" olarak geçiriyor ve yorum yazıyorum. İyi forumlar.
Eksik olan tarafa dahil olabilirim hem agresifim deNe diyon' la sen? ?
Beni bu tartışmanın içine dahil etmeyin arkadaş! Ben barışçılım!