Kesteko
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 175
CrazyBarışçılreign.Ne diyon' la sen? ?
Beni bu tartışmanın içine dahil etmeyin arkadaş! Ben barışçılım!
CrazyBarışçılreign.Ne diyon' la sen? ?
Beni bu tartışmanın içine dahil etmeyin arkadaş! Ben barışçılım!
Bu gereksiz bilgiyi belirtmeme gerek yok diye düşünmüştüm.Sizin adınıza sevindim.
Keşke bunu daha önce belirtseydiniz. Benim bu durumdaki sinirlenişim ve ani çıkışım asla olmazdı. Ama Usain hakkında yaptığınız yorumlar hala kırıcılığını koruyor.
Ama ben kaç kere üstüne basa basa orada moderatör olduğunuzu düşünerek yorum yaptım. Neden belirtmediniz ilk seferinde?Bu gereksiz bilgiyi belirtmeme gerek yok diye düşünmüştüm.
Usain ile aramda da bir sorun olduğunu veya yaşandığını düşünmüyorum.
Eğer yanılıyorsam kendisi istediği zaman mesaj veya yorum yolu ile beni bilgilendirebilir.
İş yerinde en güzel giden şey yağlı ellerle etlekmek yemekİşte olurken yemek yapmanın zevki bir başka abi ya ? ? ?
İmza.Yani nereden başlasam bilemedim. Usain kendi fikrini belirtmiş "biraz agresifler" demiş siz adamın üstüne biraz fazla gitmişsiniz gibime geldi ve Usain "Buradaki üyeler agresif değil."gibi bir şeyde söylememiş."DA'dan gelen üyeler" denmesine biraz alınmışsanız alındığınızı belirtirseniz size öyle şeyler bir daha demezler. Eğer bir konuda kural dışı bir hareket görürseniz raporlayın gerekeni yaparlar. Ayrıca burada kimse size karşı bir ayrımcılık falan yapmaz bunu nereden çıkardınız hiçbir fikrim yok. Ayrıca 1-2 kişiden dolayı tüm forumu bir tutmayın lütfen.
Onun multisi misin ?, ilginç bir soru çünkü@oguzhnsrmn neden yasaklandı?
Ayrılmak isteyenlere ban mı atılıyor, bilgim yok. Hangi kural dahilinde olduğunu söylerseniz sevinirim.
Hayır, kendisi arkadaşım oluyor. Banlandığını görünce bana söyledi, rica etti. Ben de sebebini sordum.Onun multisi misin ?, ilginç bir soru çünkü
Bir kavga olsada izlesek. Çok sakin burası ? ? ?Rahatlayayım, azcık gülüp eğleneyim diye söyle rahatla'ya geldim.
Gerildim resmen.
Bir kavga olsada izlesek. Çok sakin burası ? ? ?
Kendi isteği ile forumdan ayrıldı.@oguzhnsrmn neden yasaklandı?
Ayrılmak isteyenlere ban mı atılıyor, bilgim yok. Hangi kural dahilinde olduğunu söylerseniz sevinirim.
Bir kavga olsada izlesek. Çok sakin burası ? ? ?
Aman aman olmasın. Gece gece kafamız şişti...
Üzerime 20 kişi çullandınızdonanım arşivi üyeleri
O kimselerin önerilerine karışma. Sen kendinden sorumlusun Doğru öneriyi yap çekil kenara.Foruma yeni katıldım diye çoğu üye tarafından umursanmıyorum mesela sabahleyim biri 6k ya gtx 1650 süper li sistem önerisinde bulunmuş bende 6k ya o sistemin alınmayacağını ve Ssd nin kronik sorunlu olduğunu belirttim (Ssd koixa idi galiba) ancak bazı üyeler tarafından aşağılandım biri diyor "sen çok biliyon" diğeri diyor "bilgin yoksa konuşma" başka birisi de geliyor "boş yorum atma" orada kendimi savundum ancak konu uzadı da uzadı sonra moderatör gelip bana forum içinde kavga çıkardığım için uyarı attı ancak kavgayı başlatan ben değildim. Ayrıca moderatör onlara ağzını bile açmadı ve suçlu olarak beni buldu. Sonra buraya gelip bunu yazdım, biliyorum yazmamam gerekirdi ama 2 günde yediğim hakaretler artık beni bezdirmişti sizin bizi "donanım arşivi üyeleri" olarak adlandırdığınız üyelerin buraya geldiğinde tek bir amacı vardı "forumu tekrar canlandırmak ve diğer üyelere tavsiyelerde bulunmak" idi ancak geldiğimiz de hor karşılandık eski üyeler tarafından. Bu tartışma da o yüzden açıldı, bu mesajı konuyu uzatmak için yazmadım sadece neden "sdn deki üyeler agresif" dediğimi açıklamak için yazdım.
Hocam anladım, ayrılmak isteyenleri yasaklayan bir kural olup olmadığını soruyorum. Varsa hangi madde?Kendi isteği ile forumdan ayrıldı.
Android çöptür ama amiral segmentinde.Apple pişmanlıktır![]()
Ben değilim demi bide beşüz varmıSdn de çoğu üye çok agresif.
Aç avucunuBen değilim demi bide beşüz varmı
23-) Forum kurallarına uymayan üyeler, aşağıda belirtilmiş Cezalandırma Sisteminde belirtildiği üzere cezalandırılabileceği gibi, moderatörlerin takdir yetkisi doğrultusunda da cezalandırılabilir.Hocam anladım, ayrılmak isteyenleri yasaklayan bir kural olup olmadığını soruyorum. Varsa hangi madde?
Çünkü atılan ban "Kural İhlali" olarak atılmış.
Kardeşim forumdan ayrılan üye banlanınca neden sıkıntı yapıyor?23-) Forum kurallarına uymayan üyeler, aşağıda belirtilmiş Cezalandırma Sisteminde belirtildiği üzere cezalandırılabileceği gibi, moderatörlerin takdir yetkisi doğrultusunda da cezalandırılabilir.
Keyfimce banlıyorum.
Keşke bende moderatör olsam23-) Forum kurallarına uymayan üyeler, aşağıda belirtilmiş Cezalandırma Sisteminde belirtildiği üzere cezalandırılabileceği gibi, moderatörlerin takdir yetkisi doğrultusunda da cezalandırılabilir.
Keyfimce banlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim forumdan ayrılan üye banlanınca neden sıkıntı yapıyor?