Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Kene kene keneeee.

Türkiyede hizmet veren Türk firmalarının niye hepsi kene gibi hareket ediyor. Allah Turkcell'in de btknın da ulaştırma bakanlığının da bin bir türlü belasını versin.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Hayat o kadar anlamsız ki... Değer verdiğimiz her şey aslında bir hiç...

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
EW6-vKiXkAECa7Z.jpg

Ya biz size ne yaptık yeter ya!
Ya bir ellemeyin şu tarihleri bıktım ya!
Ulan kaç gündür gelen tepkiyi görmüyor musunuz be adamlar! Sanki millet tatil yapacak havada. Senin 1 yıllık turizm gelirin mi önemli 3 milyon genç mi önemli?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tadı o kadar kötü ki. Sırf kan yapsın saçlarımın dökülmesine iyi gelsin diye içiyorum.
IMG_20200501_202007_630.jpg

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Mesele buralardan uzaklaşmak değil . Çalışma isteğiyle alakalı .Ders çalışma istegi yoksa Mesela ben burdan banlansam baska yerde takılırım telefonu salsam televizyon izlerim televizyon kalsa boş boş duvarı izlerim.
O zaman sana her gün 1 doz duvar izleme yazıyorum.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
vodafone mobilde yüksek ping ve az yükleme hızı sıkıntıları alan bir tek ben miyim?

EmreG57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Oyunları en az 1440p full+full 144hz monitör+144fps ile oynamak istiyorum.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Arkadaş apar topar eve yolladınız tamam,gerekliydi çok güzel.Konular kalktı ona da tamam,yine gerekliydi eyvallah.Sınavı ertelediniz iyi dedik bir çoğumuz için iyi oldu zaten virüs var o da gerekliydi.Ama be çıkarcı herifler turizme bir ay para kazandıracaksınız diye bizi paradan beter harcamak ne umut verip yüzüstü bırakmaktır bunun adı.Bu millet artık resmi kurumlarına da mı güvenemeyecek.Bari insan gibi bir açıklama yapın.VAR VEYA YOK ! Yahu uyuyamaz ders çalışamaz olduk ne olacağı belli değil sahurda ağzımdan lokma geçmiyor.Ders çalışırken, namaz kılarken aklımdan çıkmıyor.Kazanamama düşüncesi yiyip bitiriyor beni.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Çalışma isteğiyle alakalı
Pişman olacaksın. Övünmek gibi olsun Türkiye'de ilk 1000'lik öğrenciydim. Sonuç 55 bin ygs ondan sonra daha beteri 86 bin ygs. 12. sınıfta sdn foruma yazdım oyun oynadım. Sonra enayi gibi ingilizce hazırlık okudum günde 12+ saat oyun oynadım. Yine İngilizce derslerinde SDN foruma mesaj yazdım.

Bugün değilse yarın sıka sıka (ı'ları i ile a'ları e ile değiştir.) çalışacaksın. Keşke de diyeceksin. Ben Allah'tan ilk 1000'e de girsem gireceğim bölüme(elektrik elektronik mühendisliği) ve yine Allah'tan itü ekolü ile yoğrulmuş bir üniversiteye gittim. Daha kötüsü de olabilirdi.(Oldu. Son 1 senedir Ameliyat dahil türlü hastalıklara uğraştım hayati tehlikem yoktu ama süründürdü. Z kuşağının başlangıcıyım malum tembeliz suya sabuna dokunmayız bırakıverdim kendimi)

Yarın pişman olacağına yapmadıklarına keşke diyeceğine yaptıklarına keşke de. 10 tane şey yaparsın 8'i tutar 2'si tutmaz. 2'sine de hayıflanmeyiver.

Çok kez liseye dönseydim diyorum. Çok kez orta okula 6. sınıfa dönseydim diyorum. Bu dediklerimi bana diyen çok oldu. Pişman olursun diyen oldu. Bunu şimdi ben sana diyorum. Bunu herkese diyorum. Sen tutmazsın ama enayi olmayan başka biri dediklerimi tutarsa ne mutlu bana.

Ha şu da var ne kadar iyi olursan ol. Her zaman gelecek konusunda sakat olacaksın. Burası Türkiye

Ama odtü mezunu olup da geleceği sakat olmak var sütçü imam mezunu olup geleceği sakat olmak var.

Şimdi forumdan çıkış yap ve kendine bir şey katacak bir şey yap. Hiç bir şey yapamıyorsan git aç bir ilmihal(Ömer nasuhi bilmen büyük islam ilmihali müko müko müko) oku iman esaslarını tamamla yarın ölmeyeceğinin garantisi yok.

Enayilik etmeye gerek yok sağlık ve zaman en değerli ve en çok hesabı yapılması gereken şeyler. İkisini de yapmamış biri olarak söylüyorum.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156

2726024_imgs_6_1.jpg

klibindeki kızıl saçlı kadın şu hale gelmiş :( yaşlanıyoruz :(
kf1529642_gr_1024.jpg

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu devirde erkek kadın fark etmez ikili ilişkilerde sert ve sağlam bir şekilde birbirlerine güvenen kişilere sağlam şekilde gülüyorum. Hem de en müsait yerimle. :D :D :D

Ar damarı yırtıldı. Z kuşağının kurallarına, Z kuşağının çağına hoşgeldiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...