Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Vodafone çöplüğünü kullanmış. Turkcell ses hattı, data hattı, turkcell superbox kullanmış biri olarak. Cebinizi düşünüyorsanız fazla internet kullanıyorsanız en ideal firma bence TT Mobil. Şu rezil superbox bitsin TT ses ve data hattı alacağım.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Deneme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacı etkilenme denemeden. Bir dahakine o hataları yapmamaya bak.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,358
Moralim bozuluyor ya AYT yi yukseltmem lazim
moralin bozulunca,AYT düzeliyormu,sonunda ölüm yok ya,bunun sonunda madalya falan,yada paramı verecekler.bence kendini fazla zorluyorsun,suyu akışına bırak,kendi yarışa girmişsin farkındasın sanırım.
avucunda kuş tutmak deyimi vardır bilirmisin

Avucundaki kuşu fazla sıkarsan ölür
gevşek bırakırsan kaçar
ortasında kal.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Bol yardımlı 2 saat oldu, herkese günaydın bana iyi geceler. Günün ilk mesajı benden olsun.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Sahibindende ilk defa ürün satalım dedik biri mesaj attı yok işte bu fiyat olursa alacam diye geri dönüş yaptım ürünle ilgili sorular sorunca videosunu paylaştım ürünün tamam alacam dedi ürünün paketlemesini yapıp atmışım resmini parayı yatırmasını bekliyorum ürünü göndermek için heriften cevap yok.Kızdım dedim evet yada hayır demek çok mu zor keşke insanları boş yere uğraştırmasanız.Sonra kendi aradı şimdi sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum ürünün yarı fiyatını ödeyeyim yarısını da gelince öderim giderse de yarısı gitsin ben öyle 3e5e bakmam falan.Ya Allah aşkına böyle mantık olur mu ya insana koyan zaten kazık yemesi miktarı değil ki neden yarısı olsa bile güvenmediğin birine yatırasın ki değil mi.Dedim kimliğimi atarım sana wpde yazışmalar var ilan duruyor konuşma kayıtları var bankadan hesabından yapılan havalelerde dolandırıcılığa karşı iptal için arayabiliyorsun müşteri hizmetlerini elinde yeterince kanıt var zaten diye adamdan ses seda kesildi.İnsanlara iyilik yaramıyor harbiden koydum şimdi get ilanı kargo da alıcı ödemeli mis kafa rahat.İnsanların samimiyetine güvensen kargo bedava yaparsın sırf zarara uğratmak için alıp iade eden işsizler bile olur beklenir yani.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Belirtilerden bir tanesi.. Sağlık kuruluşuna kesinlikle danışman gerekiyor.
Beraberinde tad alamama diyor ama tad alıyorum. Evden çıkmadım arkadaş ya bu ne ya.
Evde kimsede de benim gibi koku alamama falan da yok. Sinüzit dalan yapıyor herhalde veya grip neyse. Alayı var bende zate.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,358
Yaz havası ne çabuk geldi..
dış mahallelerde,köylerde gelincikler açmış,papatya kokusu vardı,
wallpaperbetter.com_1024x768 (1).jpg

M

Murat Burç

SDN Okuru
Eğer bahar alerjin varsa oda başlıyor olabilir. Uçuşmaya başladı pamukçuklar.. :)
Bilmem ki o kadar çok şey var ki burundan yıllarca neler çektim bir bilseniz.

Bu da burnumun yeni hediyesi herhalde. Kbbye randevu alamıyorum dolu heryer. Bekleyelim bakalım. Koronoysa bile geçer herhalde.

Şöyle birşey var evdeki en kuvvetli adam benim korona falan olsam diğerlerini yatağa bile düşürürdü. Evde en az çıkan benim 45 günde 5 defa falan çıtlım. O da dışarıda yürüyüş kimsenin olmadığı yerlerde.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,358
Eğer bahar alerjin varsa oda başlıyor olabilir. Uçuşmaya başladı pamukçuklar.. :)
ben de 33 yıl var,şu an % 80 oranında azalmış durumda,eskisi kadar etkisi yok,tek 1-2 hafta kadar hafif astım krizine benzer sıkıntı veriyor,uyandığın günün sabahı bakıyorsun yok gitmiş,sanki hiç yaşamamış gibisin.
Bu konuda hiç doktora gitmedim,ama koyun sütünün çok faydasını gördüm,özellikle,gözlerdeki kaşıntı ,yaşarma,hapşırmalar da %60 rahatlatıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
ben de 33 yıl var,şu an % 80 oranında azalmış durumda,eskisi kadar etkisi yok,tek 1-2 hafta kadar hafif astım krizine benzer sıkıntı veriyor,uyandığın günün sabahı bakıyorsun yok gitmiş,sanki hiç yaşamamış gibisin.
Bu konuda hiç doktora gitmedim,ama koyun sütünün çok faydasını gördüm,özellikle,gözlerdeki kaşıntı ,yaşarma,hapşırmalar da %60 rahatlatıyor.
Ben sabahları ağzım felaket kurumuş şekilde kalkıyorum çok da acı bir tat oluyor bu neye delalet onu bilmiyorum fikri olan var mı? Belki o da çok havasızdır diyeceğim belki o da.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Suriyeliler milli güvenlik sorunudur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İntel, Turk telekom ve Turkcell birer kenedir.

Son düzenleyen moderatör:

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,358
resim ekleme yapılamıyor,sistem tanımıyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Turkcell modemi değiştireceğiz dedi. Allahın belası ZTE'den kurtuluyorum. Artık Turkcell güzellemesi yapabilirim. :D :D

Şaka bir yana inşallah bu da sorun çıkartmaz.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Avatarı değiştiremiyorum sunucu hatası var diyoo dünden berii nasıl olcak:/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...