- Reaksiyon puanı
- 15,170
Memlekete küsme. Küseceksen kızdıran insanlara küs.Her geçen gün bu memleketin topraklarına küsüyorum.

Memlekete küsme. Küseceksen kızdıran insanlara küs.Her geçen gün bu memleketin topraklarına küsüyorum.
Karadeniz'de köklerini toprağa sıkı sıkı sarmış ladin ağaçlarından başlıyor, Konya Ovası'na iniyor, oradan da Tekirdağ'ın düzlüklerine kadar her bir karışına küsüyorumMemlekete küsme. Küseceksen kızdıran insanlara küs.![]()
Doktor bu ne?! diyenler vardır elbet. Ah bir de fazla yandıktan sonra içeri sinen kokusu yok mu, onu bile arıyor insan.Gaz lambalarının ışıkları altında,her gece elektrik kesildiği zamanlardan kalan gece oyunlarından
Ekli dosyayı görüntüle 95088Ekli dosyayı görüntüle 95089Ekli dosyayı görüntüle 95090Ekli dosyayı görüntüle 95091
Windows'ta ekranı dik kullanması...Benim jeton köşeli.![]()
Yatarak bilgisayar kullandığını bilmiyordum. ☺Windows'ta ekranı dik kullanması...
Yatarken iyi oluyor.
LaptopYatarak bilgisayar kullandığını bilmiyordum. ☺
Şöyle İsveç, Norveç mümkünse beni bulsun.Orta Asya'dan Türk kızı arıyorumevlenmeye
"Elektrikler kesikti çalışamadım örtmenim" diyen talebeye hak veriyorum şimdi.@kilicbaligi
1975 1985 yılları arasıdır,her gün sabah 10-12 gecede saat genelde 20 24 arası 2 şer saatlik elektrikler ,bazende kafasına göre kesilirdi.
tvde dizi filim var en heyecanlı yerinde tak.
-ne olllldu lannn
-Bey-buba elektrikler gitttiiii
_hay ben &%(%(%+(&%%&*-+/*/)^)!(!/ fffsewgdgetege
Kar yağarken dışarıda,pencere açık gaz lambası altında,seyredersin lapa lapa karı
Valla Hocam elektrikler kesikti ,Çalışamadım!!
lan oğlum,şu petrole gaz yağı gelmiş koş yetiş ,kalmaz sonra
Aslında konu elektrik değil,imkanlar değil,konu eski günlerimizde kalan sevdiğimiz insanlarda,zaman akıp gidiyor.
sevdiklerimiz de yitip gidiyor,dayı emmi,hala teyze,kardeş,kuzenler.
arkadaşlarımız,aradıklarımız bunlar aslında,o zamanki sıcaklıklar,dostluklar.
hani söz vardır ya,iş anlatmak istenilende budur aslında
"Gönül ne çay ister ne kahve ne kahve hane, gönül muhabbet ister çay kahve bahane"
Gönül ne çay ister ne kahve ne kahve hane ,gönül eski akrabaları,dostları arar gerisi bahane
,
Bırakın hepsini kenara ,KAR bile yağmaz oldu sokağımıza
Ekli dosyayı görüntüle 95218Ekli dosyayı görüntüle 95220
Niye?Eve ülker ürünü sokmuyor kardeşlerim!
Ençok karmğni o kullanıyor diye böcekli diyorlar!