Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,358
.txt dosyası eklemeye çalıştım, üzeri çizik olarak göründü sonra boyutunu küçülttüm, yüklendi. Sanırım dosya boyutu sınırına takıldınız.
bu boyut olayı resimlerde dahi,her zaman olmasa da sıkıntı yapıyor,hatta bazen kb düşük dahi olsa boyutlarda sorun oluşturduğu zamanlar oldu

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,358
Guvenli olan dosya yükleme siteleri var, onları kullanıyorum ben gerektiği zaman.
Haklısınız ama zaman içinde güvenli olsun,yahut farklı yer olsun zaman içinde dokümanlar,resimler kaybolma ,silinme ihtimali var ama buraya yüklediğim vakit,bu forum devre dışı kalana kadar resimde,Doküman da kalıcı olabiliyor.
Amacım bilginin kaybolmaması.Yoksa o kadar önemli değil.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Haklısınız ama zaman içinde güvenli olsun,yahut farklı yer olsun zaman içinde dokümanlar,resimler kaybolma ,silinme ihtimali var ama buraya yüklediğim vakit,bu forum devre dışı kalana kadar resimde,Doküman da kalıcı olabiliyor.
Amacım bilginin kaybolmaması.Yoksa o kadar önemli değil.
Google Drive'in ücretsiz 14 gb'ı doldu mu?

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,358
Google Drive'in ücretsiz 14 gb'ı doldu mu?
google driveri var,yandex var ama ben onları yedekte tutuyorum,bazen oyun,yüklü e kitap linkleri buluyorum,mecburen kullanıyorum,resimleri harici hdd atıyorum.ayrıca gooogle drivelerede güvenim yok micrsft dnen hergelelerde ağzım yandı misalı,ötekilerede uzak duruyorum.
ha burası dersen,bu forum kapanmadıkca dokümanlar,resimler ölmez

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
google driveri var,yandex var ama ben onları yedekte tutuyorum,bazen oyun,yüklü e kitap linkleri buluyorum,mecburen kullanıyorum,resimleri harici hdd atıyorum.ayrıca gooogle drivelerede güvenim yok micrsft dnen hergelelerde ağzım yandı misalı,ötekilerede uzak duruyorum.
ha burası dersen,bu forum kapanmadıkca dokümanlar,resimler ölmez
Buraya herhangi bir dosyayı upload etmek sıkıntılı bir iş.
Telegram kullanır mısınız? Bilmem ama ben bir yerden alıntıladığım textleri oranın "Kayıtlı Mesajlar" bölümüne gönderiyorum. Önemli olan verilerinizi HDD veya usb bellekte saklamanız şimdilik en iyi çözüm olacaktır.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,358
Buraya herhangi bir dosyayı upload etmek sıkıntılı bir iş.
Telegram kullanır mısınız? Bilmem ama ben bir yerden alıntıladığım textleri oranın "Kayıtlı Mesajlar" bölümüne gönderiyorum. Önemli olan verilerinizi HDD veya usb bellekte saklamanız şimdilik en iyi çözüm olacaktır.
Biliyorsun epey zamandır,açmış olduğum bölümlerde bol miktarda resim yükledim,bunları başka yerlerden link verseydim,zaman içinde kaybolacaklar,yeniden bulma imkanı da zor olacaktı.
Bunu kitap linklerinde dahi yaşadığım anlar oldu,geçenlerde linklerini paylaştığım sitenin teki aniden ortadan kayboldu.
ulan ne oldu,bu site nereye gitti,derken 2 hafta sonra aniden ortaya çıktı,100 aşkın kitap linki vardı o sitenin,sanırım Server değiştirdiler.yada bazı değişikler yaptılar.
Ha sahi bunu belirtmem lazım şu an dokümanların linklerini veriyorum,1 mb altında azda olsa pdf attım
ama 5 mb kadar pdf dosyasını buraya atmak isterdim.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
.txt dosyası eklemeye çalıştım, üzeri çizik olarak göründü sonra boyutunu küçülttüm, yüklendi. Sanırım dosya boyutu sınırına takıldınız.
Böyle hata alıyorum. Sanırım hata benim Browserimde.
Resim paylaşım sitelerine başvurcam sanırım :)

rkIhzo.jpg

M

Murat Burç

SDN Okuru
buraya linkleri ekledim,sonra vazgeçtim,en iyi senin görmen lazım,google hergelesine
millenicom şikayetler -yorumlar yazarsan en iyisi bu,aradığın sorunun cevaplarını bulacağını düşünüyorum
Her firma için kıyametler kopuyor oralarda. Girdik bakalım bir işe inşallah hayırlısı olur.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Turknet'İ denemişmiydin? Yoksa müşteri hizmetleri yok bahanesine kanıp kenara mı attın?
Ben 5 ay burdayım daha sonra yokum. Ben anama bababa şurdan yazın burdan yazını maalesef anlatamam. Ben uğraşırım onlar uğraşamaz. Aradığında konuşacağı biri olması lazım. TTnin avantajların biri bu düşük hız ama stabilite aradığında zor da olsa ulaşılabilme.

Turknetin şikayetleri milleicomdan da fazla bakalım bir gelsinler göreceğiz artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son 48 saatte 1000 görüntülenmeyi ilk defa geçtim. Benim youtube kanalımdan birşyler olacak sanırım. :D :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

1587903920429.png

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kendime dair bir çok şeyi sevmem ama böyle bir inadı bana verdiği için Allah'a şükrediyorum.

TrendBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
54
Uyumak istemiyorum ama uyuyunca da uykudan kalkmak istemiyorum.

Buna dair ünlü düşünür Mariadebonne şöyle demiş:Uyanmak istemiyorsan berbat bir hayatın vardır,işin ilginç yanı uyuyamıyorsan da berbat bir hayatın vardır.

Latiroz Kaipa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
631
Sistem toplamak için 4 ay önce 4 altını 500 TL bozdurdum 2000 TL R5 1600 ve RX 570'li sistem toplayıp alıcı yalvarınca 2500 satmak varken 2200 sattım şimdi yine sistem toplarken bozuk ekran kartı yolladılar. Hem yatırım için biriktirdirdiğim para çöp oldu hemde bu adam yüzünden evde hayata küsüyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sistem toplamak için 4 ay önce 4 altını 500 TL bozdurdum 2000 TL R5 1600 ve RX 570'li sistem toplayıp alıcı yalvarınca 2500 satmak varken 2200 sattım şimdi yine sistem toplarken bozuk ekran kartı yolladılar. Hem yatırım için biriktirdirdiğim para çöp oldu hemde bu adam yüzünden evde hayata küsüyorum.
Neredeyse kimseye acımayacaksın. Altından şaşmayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...