Usain kaç gün ban yedi
Canını sıkma, geçer bunlar da.Nefes alıyorum ama ciğerlerim dolmuyormuş gibi hissediyorum...
İnşallah sorun çıkarmaz. Ben bugün burdayım yarın yokum.benden başka uğraşacak adam yok.Milenicom iyidir. 2018 den beri kullanırım, kullanıcı dostu nadir İSS’lerdendir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nefes egzersizleri yap. Ciğerindeydi hava baloncuklarını eski seviyesine geri getir.
Korona olmuş olabilirsin. Ben de önce nefes darlığı o gittikten sonra koku kaybı başladı. Hala kolu kaybı var ama teste gitmedim. Zaten iç dışarı çıkmaz tam manasıyla izoleydim devam ediyorum.Nefes alıyorum ama ciğerlerim dolmuyormuş gibi hissediyorum...
Geçmiş olsun. Benim de biraz olsun nörolojik sorunlarım var. Allah yardımcın olsun.Psikolojik ve Nörolojik Sorunlarım var.
Amin hepimizin dostum.Geçmiş olsun. Benim de biraz olsun nörolojik sorunlarım var. Allah yardımcın olsun.![]()
Bence tam tersi hep uyku olsa ve hiç uyanmasak.Keşke uyku diye bir şey olmasa.
o kim?enes baturdan nefret ediyorum
GERÇEK KAHRAMAN!!o kim?
sana kolay söylemesi bir tır geçmediği kaldı üstümüzden en yakındaki ilk kurul toplantısında onu da yaparlar koronaya iyi geliyormuş diyeCanını sıkma, geçer bunlar da.
Ben hiç uyumam robotum ben![]()
Tabii ki ne sandın dostum , Im Not Robot :=)Yani sen yapay zeka programı yazdın o yorumları öğrenerek ona göre yorum yazıyorsun süpersin![]()
Banu hanım sen misin?Nasıl Kilo Verdim? arkadaşlar bu linke tıklayarak bana destek olur musunuz? lütfen!