- Reaksiyon puanı
- 2,078
Yok ya çok kızsı oldu değiştirem sevmedim?Neden değişiyorsun ki böyle çok tatlı ☺
Yok ya çok kızsı oldu değiştirem sevmedim?Neden değişiyorsun ki böyle çok tatlı ☺
O zaman iyi.Mezun olurken 1. Dönem notları ortalama alınıcakmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu hesabı bi satamadık ya
Tehlikeli bir yorum oldğuğundan daolayı düzenledniEkli dosyayı görüntüle 96239
Ya biz size ne yaptık yeter ya!
Ya bir ellemeyin şu tarihleri bıktım ya!
Ulan kaç gündür gelen tepkiyi görmüyor musunuz be adamlar! Sanki millet tatil yapacak havada. Senin 1 yıllık turizm gelirin mi önemli 3 milyon genç mi önemli?
Aynen bende onu sorcaktım.Usain neden ban yedi?
Usain neden ban yedi?
Sen gene mi mod oldun tüüü.![]()
Uçuşan Üyeler
https://forum.shiftdelete.net/uyeler/bella-ciao.650194/ Çok kısa bir molaya çıktı gelecek.forum.shiftdelete.net
Yks kampı ihtiyacım olan şey![]()
Uçuşan Üyeler
https://forum.shiftdelete.net/uyeler/bella-ciao.650194/ Çok kısa bir molaya çıktı gelecek.forum.shiftdelete.net
O zaman uçan halıya binmek ister misin?Yks kampı ihtiyacım olan şey![]()
Mesele buralardan uzaklaşmak değil . Çalışma isteğiyle alakalı .Ders çalışma istegi yoksa Mesela ben burdan banlansam baska yerde takılırım telefonu salsam televizyon izlerim televizyon kalsa boş boş duvarı izlerim.O zaman uçan halıya binmek ister misin?
O zaman sana her gün 1 doz duvar izleme yazıyorum.Mesele buralardan uzaklaşmak değil . Çalışma isteğiyle alakalı .Ders çalışma istegi yoksa Mesela ben burdan banlansam baska yerde takılırım telefonu salsam televizyon izlerim televizyon kalsa boş boş duvarı izlerim.
Uçan halı karışımı var mı?O zaman sana her gün 1 doz duvar izleme yazıyorum.
Uçan halıya mı binmek istiyorsun?Uçan halı karışımı var mı?
Pişman olacaksın. Övünmek gibi olsun Türkiye'de ilk 1000'lik öğrenciydim. Sonuç 55 bin ygs ondan sonra daha beteri 86 bin ygs. 12. sınıfta sdn foruma yazdım oyun oynadım. Sonra enayi gibi ingilizce hazırlık okudum günde 12+ saat oyun oynadım. Yine İngilizce derslerinde SDN foruma mesaj yazdım.Çalışma isteğiyle alakalı